- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Мені якість сподобалась. В ютубі лякали люфтами. Коли прийшов заточний станок, то ніяких люфтів я не знайшові. Їх нема. Звісно, це точилка для домашніх робіт. І для домашніх робіт - ідеальний варіант.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- нема
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Продавець відповідальний - доставка швидка, товар відповідає заявленому - РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Якісно і не дорого
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Ножі тепер повітря ріжуть. Дякую за швидку відправку.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Відповідає опису
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Все ок ,раджу,кут від 10градусів
- Недостатки:
- Поки не помітив
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Доставка очень быстрая. Я заказала в воскресенье, забрала в понедельник. Комплектация полностью соответствует картинке. Всё Ок. Для домашнего использования отличный станок, камни нужно докупать отдельно.
- Достоинства:
- Стойка и направляющая из нержавейки
- Недостатки:
- Есть, но для домашнего использования не существенные
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Вміст відповідає опису. Оскільки це перший такого роду інструмент, немає з чим порівняти, однак зібрати та заточити кухонний ніж вдалось з першого разу майже без жодних зусиль. Єдиний момент, який залишився незрозумілим це якість комплектного каміння. Я замочив усі камінці які були в комплекті на 15 хвилин. Камінь з позначкою 120 по відчуттях зроблений з крейди, оскільки після кількох проходів без прикладання жодних зусиль (лише вага самого каменю), більша частина "абразиву" з якого складається цей камінь, залишилась на ножі. Буквально кілька проходів зняли з цього каменю більше міліметра "того з чого він зроблений", після чого я відклав цей камінь і вирішив продовжити з іншим (такого явно вираженого ефекту на інших камінцях не було). Не знаю, можливо їх не можна було замочувати (хоча в усіх інструкціях вказано що натуральний камінь варто замочувати, і я не впевнений що звичайна вода повинна так негативно впливати на камінь). В цілому покупкою задоволений. Правда доведеться мабуть шукати якесь якісніше каміння на майбутнє.
- Достоинства:
- Дуже швидко отримав замовлення. Усе відповідає опису.
- Недостатки:
- Невеликі претензії до комплектного каміння.
- Продавец ProfiKot
Дякую за відгук. Я рекомендую купити набір алмазних брусків і забути за цю проблему на довго) Рідні звичайні камені служать мало і тому їх в продажі в магазині немає, тільки алмазні і керамічні.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Придбав точилку для навчання у загострені ножів та не пожалкував!
У комплекті є водні камені, вони у мене швидко зточились (після 20 ножів деякі мали велику вибірку) тому відразу придбав алмазні бруски у цього ж продавця #80 #120 #320 #600. Для заточування кухонних ножів та складаних вистачає з головою.
Буду докупати ще #1200 #2500 #5000 для дзеркального заточування.
Ніж skif jock загострив до різання паперу.
Раджу до придбання!- Достоинства:
- Низька вартість стартового набору з каменями
- Недостатки:
- Інколи відкручуються гвинти, при цьому змінюється кут загострення, потрібно підтискати
- Продавец ProfiKot
Дякую за відгук, алмазні набагато краще служать. В подальшому зверніть увагу на рейковий механізм для виставлення кута, він більш вдало зроблений.
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ProfiKot
Замовлення швидко оброблення та відправлено,товар повністю відповідає вказаному на сторінці продавця. Дякую.
- Продавец ProfiKot
Дякую за відгук. Дуже приємно, що Ви задоволені!