Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Автомойка высокого давления, аккумуляторная минимойка Water Gun для машины, пистолет-распылитель в кейсе, 2 АКБ авто мойка чёрный

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца VMP
  • Сергій Л***

Накрилася не качає води 4 рази помив моточикол

Достоинства:
    Недостатки:
    Одноразова
    • Продавец  VMP

Доброго дня, не дуже зрозуміло, в чому саме проблема. Але, якщо помпа працює але не прокачує воду, то потрібно залити через шланг води в помпу і вона буде працювати, інший варіант, якщо проблема в акб, і ви їх залишити розряджені, то вони могли вийти з ладу, тоді це вже потрібно замінювати елементи живлення, так як розрядженими тримати їх не можна.

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Отримали замовлення швидко. Один акумулятор розряджений був, але не страшно. З своєю функцією справляється, швидко вдалося помити машину не потрібно було шукати мойки машин в іншому місті.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Якісний товар, працює. Продавця рекомендую, все швидко та вчасно.

Достоинства:
    Дешева
  • Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

З однієї сторони, продавець має БЕЗПЕРЕШКОДНУ змогу перевірити товар на цілісність перед відправленням. Цьому нічого не заважає, це турбота за клієнта, відповідальність, контроль та всіляке інше, тобто як має бути взагалі у нормальному світі.
    ... ЩОБ НЕ ВІДПРАВЛЯТИ ПОКУПЦЯМ ПОШКОДЖЕННІ КОМПЛЕКТУЮЧІ!!!!
    З іншої сторони, так як деякі комплектуючі мають 100% дефекти і не можуть повноцінно використовуватися, а продавець очевидно не може цього НЕ ЗНАТИ... Бо з цього випливає те, що... або продавцю начхати на клієнта і на те що він отримає, або ж продавець з чітким усвідомленням впарює те, що впарили йому, вирішивши не пересератись з обміном або поверненням коштів...

Я через пошкодженний шланг, не зміг на місці використати цю с***у мийку!!!! Витратив свій дорогоцінний час щоб хоч якось його залатати, аби хоч перевірити все разом. А ще витратив час на те щоб знайти чим латати, на пошук пошкоджень і т.д..
    І от скажіть мені, як ви думаєте, воно для мене було варте того??? Це риторичне питання якщо що.

НЕ МОРОЧІТЬ ПОКУПЦЯМ ГОЛОВУ!!! і не кладіть пошкодженні комплектуючі в комплект!!!

Так це дешева цяцька... АЛЕ ВОНА КУПЛЕНА ЗА ЗАРОБЛЕННІ ГРОШІ І Я НЕ ХОЧУ КОЖЕН РАЗ ПЕРЕВІРЯТИ ЧИ ВОНА ВЗАГАЛІ СПРАВНА МЕНІ ПРИХОДИТЬ

Достоинства:
    набагато краще ніж поливати з пляшки або відерця
    Недостатки:
    не пахайте в набір ПОШКОДЖЕНІ КОМПЛЕКТУЮЧІ!!!!!!!!!!!!!!
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Нормальна акумуляторна мийка за свою ціну. Зручно що можна помити авто в любій дозволеній локації. Для мийки середнього кросовера вистачило двох акумуляторів, на одному ще залишився заряд. Зручно брати з собою. Товаром задоволений. Сподіваюсь довго прослужить

• Денис Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

На литров двадцать воды, потом нужна пауза, нагревается. Но этого хватает чтобы помыть коврики авто, велосипед и садовый инвентарь. Две насадки. Два аккума, зарядное насадки. Большего за такие деньги для приусадебных хозяйства и достаточно.

Достоинства:
    Компактно, удобно, тихо,
    Недостатки:
    Аккума того же бренда, у меня ножницы например, не работают, на других девайсах. Хотя на их аккумах мойка работает.
  • Александр Р***

Працює нормально.

• Николай Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Детский водяной пистолет или брызгалка, мойкой это назвать сложно! Не рекомендую

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Не задоволена , помити хіба що вікна з надвору можна

• Продавец  Eligos

Доброго дня! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Прилад працює, питань до самого поилада немає. Шланг поміняв, бо той, шо у комплекті, непридатний до використання. Перший акумулятор помер за місяц, другий за три. Нажаль, експеримент з купівлею дешевого прилада виявився, як часто буває, прогнозовано невдалим. Не раджу купувати це.

• Продавец  Eligos

Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.

• Продавец  Eligos

Ви повідомили нас, що самостійно замінили акумулятори. Дякуємо Вам за розуміння та перепрошуємо за незручності!

Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже вдячний те що треба
    Добра якість за доступною ціною

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Получили быстро , для этих денег супер!!!

• Орест П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Відправка оперативна, продавці молодці. Все згідно опису.

Достоинства:
    Невелика, працює добре.
    Недостатки:
    Недуже потужна, але за таку ціну нормально.
  • петро м***

Товар не відповідає опису Зарядне 12.6v в описі писало що батареї на 21 v

Достоинства:
    Переваг ніяких розчарований з тими батареями працює слабо і недовго хоча зарядне зарядило і засвітилося зеленим
    Недостатки:
    В комплекті не ті батареї що в описі в описі напруга 21 v в реальності 12 обман
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! У описі товару вказано, що акумулятори мають по 21V, ця інформація відповідає дійсності. Перевірте, чи акумулятори заряджені до повного заряду по 3 год кожен перед початком роботи. На одному акумуляторі пристрій може працювати до 30 хв.

• Виталий К***

Заявлено акумулятор 12В де ви бачите 21??

• николай г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Приобрел моечку беспроводную для мойки авто оказалась очень резвая компактная удивительно попробовал опрыскивать виноград на даче просто суперовски ожидание белее чем далее опрыскивал помидорки шо сказать довольно таки продуктивно .ребятам спс зачётная моечка

Достоинства:
    Многофункциональная вещь в хозяйстве очень выгодная
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Користуюсь майже місяць. Отримав на наступний день після замовлення.За свою ціну миє чудово. Достатньо для миття 7 місного тігуана на одному заряді акумуляторів

Достоинства:
    Компактний, ціна
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Замовлення прийшло швидко, товар відповідає опису. Автомийка зручна, легка та проста у використанні. За свої гроші хороший варіант. Рекомендую!

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Повністю відповідає заявленим характеристикам, в користуванні більше місяця, зручно возити з собою

• Василь К***

Полили город,працює прекрасно

Достоинства:
    Потужна
  • Владимир С***

Апарат норм!
    Нарікань нема!
    Шланг трохи дубуватий, але не критично!)))

Достоинства:
    Нормальний Китай!
    Недостатки:
    Шланг твердий!
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Все добре, але в комплекті якась незрозуміла шайба, і слабувата інструкція, на піноутворювач сильно не розраховуйте, а так взагалі норм за свої гроші

• Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Отцу понравилась, со со своими задачами справляется на ура! За эти деньги я думаю покупка оправдана

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Досить непогана автомийка. не замінить повноцінну через відсутність функціоналу, але збити пил та деякий бруд буде ідеально. Пару разів вже так робив. Ще приємний момент - можна взяти з собой 5-літрову баклажку та вийти помити вікна, якщо живете на 1 поверсі.

Достоинства:
    Недорога, непогано справляється зі своїми функціями
    Недостатки:
    Трошки жорсткий шланг
  • Ірина П***

Товаром задоволена

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар отримали дуже швидко! Не встигли ще в певній мірі випробувати товар, раз помили машину одним акумулятором

Достоинства:
    Швидка доставка та адекватна ціна
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

До продавця немає претензій, але сама мийка абсолютно ніяка. Простіше помити машину вручну за допомогою губки і відра чим нею

Достоинства:
    Просто працює
    Недостатки:
    Тиск дуже слабкий, насадки розпилють так слабко що вам доведеться цілий день мити машину, при чому миючи кожний сантиметр впритул, бо инакше тиску недостатньо щоб навіть багнюку змити...
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, допоможемо Вам розібратися у користуванні товаром.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

працює, ну зрозуміло що, до професійного обладнання далеко, але для господарських потреб хватить, мопед, велосипед, паркан і т.д., авто не знаю чи помиє...

Достоинства:
    ціна
  • Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гарна автомийка,не треба від неї очікувати що вона заміне професійну мийку,але помити авто відмити бруд вона впорається

Достоинства:
    Мобільність
    Недостатки:
    Поки не бачив
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Інструмент простий у використанні. Для моїх потреб його повністю вистачає. Високий рівень зборки - ніде рідина не витікає, насадки підходять і не соплять

Достоинства:
    Легкість використання, якість виготовлення відповідна ціні, достатня комплектація
    Недостатки:
    Жорсткий шланг, фільтр погано тримається дна. Та нічого критичного, що б не можна було поправити
  • Лидия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар пришёл с неисправным аккумулятором.

Достоинства:
    Не знаем ещё
    Недостатки:
    Нерабочий аккумулятор
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! Будьте уважніші та оновіть ТТН, яку ми Вам надавали. Акумулятор вже очікує на Вас на новій пошті.

• Продавец  Eligos

Замінили Вам акумулятор на справний.

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Легше ніж просто шлангом...

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Мала потужність
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Брав в першу чергу для обприскування дерев від шкідників. Вдалося під'єднати до ручного ранцевого обприскувача (кому цікаво підкажу як це зробити. Під час невеличких перерв у роботі стрімко падає тиск, тому відновлював його ручною помпою не знімачи бачок з плечей. ставлю "5"

Достоинства:
    Забезпечує порівняно потужний тиск води. Досить прийнятна ціна.
    Недостатки:
    Дешевий пластик та підвідна трубка. Батареї за вагою досить легкі (що вказує про відповідну якість).
  • Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Використовував декілька разів, все працює, за свої гроші норм.

• Щербань П***

Чудова мийка, комплектація повна

• Дмитро В***

Гарно працює

• Валентин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Кращий вибір за невеликі гроші. Можна помити машину, вікна та дещо по господарстві, навіть якщо є електрична мийка, акумуляторна зайвою не буде враховуючи сьогоднішні реалії життя.

Достоинства:
    Мобільність, практичність, якість.