Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Автомойка высокого давления, аккумуляторная минимойка Water Gun для машины, пистолет-распылитель в кейсе, 2 АКБ авто мойка чёрный

Оценка пользователей 4.38/5
  • Отзывы про товар продавца VMP
  • Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Якісний товар, працює. Продавця рекомендую, все швидко та вчасно.

Достоинства:
    Дешева
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

Отримали замовлення швидко. Один акумулятор розряджений був, але не страшно. З своєю функцією справляється, швидко вдалося помити машину не потрібно було шукати мойки машин в іншому місті.

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP

З однієї сторони, продавець має БЕЗПЕРЕШКОДНУ змогу перевірити товар на цілісність перед відправленням. Цьому нічого не заважає, це турбота за клієнта, відповідальність, контроль та всіляке інше, тобто як має бути взагалі у нормальному світі.
    ... ЩОБ НЕ ВІДПРАВЛЯТИ ПОКУПЦЯМ ПОШКОДЖЕННІ КОМПЛЕКТУЮЧІ!!!!
    З іншої сторони, так як деякі комплектуючі мають 100% дефекти і не можуть повноцінно використовуватися, а продавець очевидно не може цього НЕ ЗНАТИ... Бо з цього випливає те, що... або продавцю начхати на клієнта і на те що він отримає, або ж продавець з чітким усвідомленням впарює те, що впарили йому, вирішивши не пересератись з обміном або поверненням коштів...

Я через пошкодженний шланг, не зміг на місці використати цю с***у мийку!!!! Витратив свій дорогоцінний час щоб хоч якось його залатати, аби хоч перевірити все разом. А ще витратив час на те щоб знайти чим латати, на пошук пошкоджень і т.д..
    І от скажіть мені, як ви думаєте, воно для мене було варте того??? Це риторичне питання якщо що.

НЕ МОРОЧІТЬ ПОКУПЦЯМ ГОЛОВУ!!! і не кладіть пошкодженні комплектуючі в комплект!!!

Так це дешева цяцька... АЛЕ ВОНА КУПЛЕНА ЗА ЗАРОБЛЕННІ ГРОШІ І Я НЕ ХОЧУ КОЖЕН РАЗ ПЕРЕВІРЯТИ ЧИ ВОНА ВЗАГАЛІ СПРАВНА МЕНІ ПРИХОДИТЬ

Достоинства:
    набагато краще ніж поливати з пляшки або відерця
    Недостатки:
    не пахайте в набір ПОШКОДЖЕНІ КОМПЛЕКТУЮЧІ!!!!!!!!!!!!!!
  • Сергій Л***

Накрилася не качає води 4 рази помив моточикол

Достоинства:
    Недостатки:
    Одноразова
    • Продавец  VMP

Доброго дня, не дуже зрозуміло, в чому саме проблема. Але, якщо помпа працює але не прокачує воду, то потрібно залити через шланг води в помпу і вона буде працювати, інший варіант, якщо проблема в акб, і ви їх залишити розряджені, то вони могли вийти з ладу, тоді це вже потрібно замінювати елементи живлення, так як розрядженими тримати їх не можна.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO

Працює добре за свої гроші

Щиро дякуємо!
      Намагаємось балансувати, щоб була відповідність ціна/якість :)

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO

Доброго дня. Дуже бистро доставлено. Гарна комплектація. Чудова і незамінна річ для дому. Рекомендую купувати як для себе так і в подарунок

Достоинства:
    Гарна якість

Дякуєм за ваш відгук)

• Єлизавета Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TACO

Замовляла цю мийку для тата, який дуже любить свою машину)) він задоволений на всі 100% - миє машину і радіє. Якість за таку ціну нас більш ніж влаштовує

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  TACO

Дякуємо за відгук! Нехай служить)

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар суперовий!!! Хотіли помити машину та зробили це з легкістю, все інтуїтивно зрозуміло. Напір добрий, якість гарна, товар був гарно запакований. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Якість, ціна, швидкість доставки
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Авто покищо не мив бо чисте, провірив на дверях гаража, тиск звичайно малуватий потрібно близько держати від поверхні бо незмиє бруд, форсунки пластик, хоча на фото металеві а так для такої ціни нормальок можна помити.

Достоинства:
    Не дорого.Трохи миє.Продавець молодець бистро прислав товар за це 5 зірок.
    Недостатки:
    Акамулятори по 19.4 вольта, можливо не дозаряжені, зарядне на 21В. 1А В описі 48В.
    • Продавец  Eligos

• Роман П***

Классная вещь.
    Мощный, руку на поставишь режет,
    Если быстро машину помыть две баклашки хватит.
    Хороший пеногенератор.
    Две форсунки супер.
    Аккумулятор стоят высоко токовые батареи 18650 по 1200 Ам.ч с посадкой от Макита, хватает три раза машину помыть.
    Если большая грязь после пены надо щеткой потереть и все ок.
    Покупкой доволен

Достоинства:
    Цена
    Мощный
    Хороший пеногенератор
    Нормальные аккумуляторы
    Недостатки:
    Немного шланг жестковат
    • Продавец  Eligos

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купив даний девайс для легкої мийки авто, та як оприскувач. Це не професійна мийка, за такі кошти очікувати чогось мега - не варто. Але - збити бруд з коліс, змити пилюку з машини - саме то. Дружина за півтори години помила на дачі 4 вікна і паркан з профнастил у. Зручно обприскувати дерева, змити з брущатки землю. Виявилась досить корисна річ не за всі гроші світу. Акумулятори не великої ємкості, але для невеликих робіт вистачає. До речі акумулятори підходять від іншого інструменту з макітовською посадкою.

Достоинства:
    Ціна, зручність.
    Недостатки:
    Якщо не чекати захмарних результатів -немає.
  • Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

На авто ще не пробував але мив ним колеса. Швидко, зручно. Напору вистачає щоб вимити бруд після зими.

Достоинства:
    З невеликим брудом справляється добре,швидкий у використанні.
    Недостатки:
    За цю ціну немає
  • Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Це не мийка високого тиску як дехто вважає!
    За такі кошти - Це дуже зручна мийка, 12 літрів води і авто Jeep. Швидко змилося від снігу та бруду!
    Акб тримають достатньо добре! Мені зайшло так як взимку декілька авто можна швидко змити від бруду

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

за таку ціну топ, багато я від неї не очікував бо є сильніша мийка , цю брав бо нею трохи удобніше не треба підключати воду і світло вкинув шланг в відро під'єднав акамулятор і готово, напір не сильний але крупну грязь збиває, друга насадка типу грязьової збиває але ширина потоку малувата.

Достоинства:
    швидко, зручно
    Недостатки:
    поки все норм, думаю акб будуть швидко сідати , але за цю ціну то норм.
    • Продавец  Eligos

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Брав для легкого прибирання мотоцикла і меблів на вулиці. З роботою впоралась без проблем. Можна нашаманити акум при бажанні. Якшо вам мити глину, беріть стаціонарну високого тиску, не очікуйте від речей того, на що вони не розраховані.

Достоинства:
    Ціна, акуми робірні і підходять до інших китай приладів.
    Недостатки:
    Що не ми таке робимо.
    • Продавец  Eligos

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Чудова річ. Легка у використанні. Брала чоловіку на подарунок, він залишився задоволеним.

• Ярослав С***

Все добре, все працює. Одного акумулятора вистачає на -50л. води

• Денис

Доброго дня
    Авто мийку замовляв не собі але від себе скажу, що бачив її в дії, користуватися можно, в особистому догляді за автомобілєм це гарний помічник!!!
    Дякуємо.

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Замовляли мийку, задоволені, зручно, легко працювати з нею,класно миє,помили відразу знадвору вікна, трактор,далі машина, продавці ввічливі,все швидко відправили,послугами розетки користуємося часто

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар рекомендую 100 відсотково!
    Хто хоче отримати якість, як на мийці самообслуговування, проходьте мимо відразу!
    Товар отримав на відділенні, він перевірявся на складі, бо при підключенні акумуляторів, вилітали залишки води.
    Вдома відразу поставив акумулятор за зарядку і дочекався зеленого індикатора на блоці. Авто було вимито за 20 хвилин з піною, акумулятора вистачило навіть з запасом, потім добивали вже все, що бачили, але так і не висадили повністю)
    Найголовніший висновок для мене - це вигода, я мию автівку на самообслуговуванні до 200 грн і так 2-3 рази на місяць. Отже, даний девайс мені точно окупиться за літній період.
    P.S: відразу замовляйте активну піну, щоб потім, як я, не бігати по магазинам, коли вже дуже хочеться випробувати мийку.

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Потрібна заміна шланги для подачі води
    • Продавец  Eligos

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Аппарат супер. не сподівався що буде так працювати. Співвіношення ціна якість -ідеальна. Для своїх задач більш чим... ясно.. не керхер за 7-8 тисяч. Але за своїми характеристиками впорається на всі 100%

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

беру вже другу, на подарунок зятю))

Достоинства:
    потрібна річ в господарстві, і машину помила, і вікна, і все за хвилин 20)))
    Недостатки:
    це не недолікі - а констуктивне побажання - якби фільтр був тоншим, то шланг можна було б вставити в баклажку з водою, було б зручніше, ніж з відром)))
    • Продавец  Eligos

• Андрей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

в целом мне понравилось, просто надо понимать, что это не стационарная, профессиональная мойка, для бытовых целей более чем нормально. по захохшей грязи еще не приходилось, а по свежей хорошо отмывает, местами помогая тряпкой.
    и бонус, занечательно опрыскивать деревья, это вообще топ.

Достоинства:
    компактно, нормально моет, опрыскивает
    Недостатки:
    в собранном виде в кейс не влазит, кейс без перегородок, укладывать насыпью надо
    • Продавец  Eligos

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купляла авто мийку для себе, в роботі нарікань не має. Доставили дуже швидко, прийшло все як було заявлено на сайті

Достоинства:
    Класний в роботі
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Eligos

• Ольга Л***

Чудова мийка!!!

Достоинства:
    Швидко відправили!!!
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Eligos

• Александр Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Интересная и полезная штука, особенно для труднодоступных мест где нельзя помыть щеткой или смыть обычным напором из шланга...
    В пункте выдачи предложили и я не отказался от ополнительной гарантии, но надеюсь не понадобится и тогда эти деньги можно будет использовать после окончания гарантии!

Достоинства:
    Мобильность, вес , простота подключения
    Недостатки:
    Пока не обнаружил...
    • Продавец  Eligos

• Вячеслав К***

Получил товар. Очень доволен. Решил купить ещё для друга

Достоинства:
    Удобная, компактная, хорошо работает.

• Ярослав

5 літрів за хвилину вона може прокачати як вказано в описі?

Так.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар получили быстро, все в соответствии с описанием. Хорошая мойка за свои деньги. Рекомендую.

Достоинства:
    Соответствует описанию продавца, работает исправно

• Ігор Т***

Все добре. Гарна мийка за невеликі кошти. Рекомендую

Достоинства:
    Дешева, Гарно працює
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Eligos

• Микола М***

доброякісна мийка, приємно користуватись

Достоинства:
    Мобільність, потужність, енергонезалежність, компактність- дуже подобається користуватись

• Сергій К***

Комплектація повна, стан ідеальний

Достоинства:
    Ціна,швидкість доставки

• Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дякую за швидку доставку та якісну міні мийку. Кейс міцний, зарядний пристрій- 21v, акумулятири- 20,5v, насадки із пластика, мийку приємно тримати в руках. Авто помили на одному акумуляторі. Я задоволена.

Достоинства:
    Ціна та якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Eligos

• Виталий Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Сьогодні придбав міні мийку.Як мені дуже сподобалась.В кейсі що дуже зручно.В пункті видачі перевірив на комплект і на справність.Спробую її на вихідні.Перше враження добре. Дякую продавцю за гарний сервіс.В ранці замовив а в день товар вже прибув до пункту видачі.

Достоинства:
    Не погана на дотик і ціна не висока.
    Недостатки:
    Поки що не знайшов. Час покаже.
    • Продавец  Eligos

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Отримав мийку через магазин Розетка безкоштовно, сплативши тільки за товар. Доставка в село всього півдня. Мийка нова, комплектація повна, навіть аккумулятори працюють, повністю заряджені. Я у захваті від продавця - весь час консультувала приємна чемна дівчина. Від покупки залишились приємні враження та гарний настрій

• Валерий М***

Вітаю!
      Підкажіть, будь ласка, яка ВИХІДНА напруга вказана на зарядному пристрої даної мийки.
      Заздалегідь дякую за відповідь!

• Олександр П***

На зарядному пристрої вказана напруга
      21 V

• Сергій С***

48V акум топ) працюєкраще за makita та karcher разом

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не пристойно дешева
  • Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Відгук реальний, переглянула всі обзори на youtube та технічні параметри, обирали на подарунок батькам, щоб був легкий у використанні, розглядали більш брендові варіанти, але цей привернув увагу кількістю відгуків, вирішили перевірити та дуже задоволені!
    Достойна заміна мийкам самообслуговування! Одного акумулятора вистачає на 3 мийки, на 1 мийку авто середнього ступеню забруднення уходить 5 хв, расход води 10 л (1 відро). Перше враження при розпакувані - виглядає як дешевий китайський виріб, але в роботі показав себе чудово!
    Прямий розпилювач добре відмиває бруд на колесах, знімає плями від пташок, сухе листя, широкий - відмиває пил, плями на вікнах, дзеркалах. Ще і чудова іграшка для дорослих, хто любить мити авто!

Достоинства:
    Відповідає технічному опису та повністю працює
    Недостатки:
    Немає, трішки гучний
    • Продавец  Eligos