Отзывы покупателей о Мойка высокого давления 1600 Вт 90-130 бар INTERTOOL DT-1515

• Отзывы про товар продавца 7tools
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 7tools

Мийка класна перший тест пройшов на ура, працює все як треба хіба що пінник слабкий але то дрібниці

Достоинства:
    Гарна якість за такі кошти
    Недостатки:
    Слабкий піноутворювач
    • Продавец  7tools

• Оксана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 7tools

Все чудово! Сьогодні батьки вже випробували мийку — жодних нарікань, працює відмінно. Дуже відповідальний продавець: швидка відправка, постійно на зв’язку та миттєво відповідає на всі запитання. Щиро дякую!

• Продавец  7tools

Доброго вечора, Оксана ! Дякуємо за вибір нашого магазину. Раді, що мийка Вам сподобалася і Ви задоволені придбанням.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Мийка супер можно використовувати без підключення до водопроводу, наприклад з криниці воду брати, дуже зручно

• Продавец  ZEMED

Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Норм мийка. Зі своїми функціями справляється

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    • Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви раді своїй покупці. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти залишалися задоволені.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Отличного качество мойка, уже успели опробовать, классная штука! Спасибо, напор супер!

• Продавец  ZEMED

Дякую за замовлення та позитивний відгук! Звертайтесь, у нас широкий вибір товарів!