Отзывы покупателей о Секатор обводной Gruntek Gerfalke 295108226 21 см
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: А-COMPLEX
Звичайний дешевий вироб.Що в ньому інші знайшли,не розумію....
- Достоинства:
- Ріже гілочки.
- Недостатки:
- Гілки товсті краще не різати.
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний та якісний. Ручки приємні на дотик, не відбирають тепло та не ковзають у долоні.
- Достоинства:
- Адекватна ціна
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий секатор
- Могельницкий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зломався
Представник постачальникаДоброго дня Олександр,
Дякуємо, що обрали інструмент GRUNTEK. Ми маємо богаторічний позитивний досвід продажів цієї моделі і впевнені в її якості. Припускаємо, що до секатора було прикладене надзусилля при обрізці сухих гілок. Даний секатор призначений для обрізки живих зелених гілок. Якщо ми помиляємося у своєму припущенні, ми можемо запропонувати вам гарантійну заміну. Для цього потрібно звернутися до менеджера, який оформлює замовлення.
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису, для троянд і квітів ідеальний, товстіші гілочки теж добре зрізає, зручні прорезинені насадки
- Достоинства:
- Цілком норм за таку вартість
- Недостатки:
- Не виявлено наразі
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зламався одразу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабка гайка, з першого використання розпався в руках, не рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Шановний Валентине!
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
щілина між ножами і дрібні гілоч часто недорізає.Різати можна лише гілки товщиною від 12 см
- Достоинства:
- щілина між ножами і дрібні гілоч часто недорізає
- Недостатки:
- постійно відкручується фіксатор.Хоч і постійно пробую його зажимати
Представник постачальникаДобрий день, Шановний Богдане!
Дякуємо, що обрали інструмент GRUNTEK! Цей секатор прекрасно себе зарекомендував і подібних проблем не повинно бути. Спробуйте заточити ріжуче лезо і відрегулювати центральний гвинт. Якщо ці заходи не допоможуть, то пропонуємо гарантійну заміну. Для цього треба звернутися до Менеджера, який оформлює замовлення.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гострий, гарноріже.
- Достоинства:
- Гарна якість, добре тримати в руці.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий сектор. Брала для підрізання букетів, з цим справляється
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально
- Александр с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий, гострий ідеальний за свою ціну,ріже 20 мм нараз!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- СадівникОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вистачило на 3 невеличких дерева
- Достоинства:
- Гострий
- Недостатки:
- Не надійний
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, що обрали інструмент Gruntek. Ця модель дуже популярна серед наших клієнтів, ми маємо багаторічний досід продажів і дуже багато позитивних відгуків. Ця модель призначена для обрізання живих зелених гілок. Судячи з фото його використовували не за призначенням, а для обрізання сухих товстих гілок. Для обрізання сухих гілок необхідно використовувати секатор з ковадлом.
Ми готові зробити гарантійну заміну, для цього зверніться до Менеджера, який оформлює замовлення.
Просимо враховувати наші рекомендації щодо подальшої роботи.- Садівник
Гаразд. Як мені зв'язатись із менеджером який оформляє замовлення?
Представник постачальникаДля вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням ссылка
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені попався з викревленим рухомим ножем ( дугою) , в результаті утворюється щілина між ножами і дрібні гілоч часто недорізає ( такби мовти - зажовує між ножами)
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный товар за такие деньги
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даний сектор легко справляється зі своїми задачами, покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Легкий у використанні.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зі своєю задачею справляються. Взяла для домашнього користування, щоб обрізати букети квітів. Комфортні
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока все хорошо
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний
- ИГОРЬ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий секатор,хороша якість.Ріже дуже легко,зручно тримати в руці.Швидко отримав.Продавця всім рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже зручний
- Недостатки:
- Немае
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сектор на 5 , гострий, гілки в 150 мм зрізає на раз, два..
- Достоинства:
- Зручний, гострий.
- Недостатки:
- Не виявила
- Диденко Д***
Может - 15 мм.?
- Роман Б***
150мм .... потужно
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую.Хороша якість.Своїх грошей коштує, навіть більше.
- Достоинства:
- Гострі
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошие сикаторы
- Достоинства:
- Острые
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слабенькі, зажовують гілочки.
- Достоинства:
- Не знайшла.
Представник постачальникаДобрий день, Шановна Вікторіє!
Дякуємо Вам, що обрали інструмент Gruntek! У цієї моделі є центральний регульовочний гвинт. Спробуйте, будь ласка, його трохи закрутити. Це повинно допомогти.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормальный секатор
- Достоинства:
- хорошо режет
- Недостатки:
- неочень удобный фиксатор закрытия
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давайте заміну... Спробуємо... Я лише констатував факт... 5 хв.роботи з трьома тоненькими гілочками сливки, яка менша метра... Це в мене не перший секатор і маю надію не останній... Я бачив наскільки його можна використовувати...
- Достоинства:
- Переваги поки що не виявив...
- Недостатки:
- Вже написав...
Представник постачальникаДобрий день, Сергію!
Ми обов'язково замінимо Вам секатор. Для цього зверніться, будь ласка, до Менеджера Розетки, який оформлює замовлення.
З повагою та найкращими побажаннями!
- RinaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важкий, некомфортна посадка руки (особисто мені), для довготривалої роботи не підійде, швидко втомиться рука. Товсті гілки також не для нього. На вигляд гарний.
- Достоинства:
- Красивий жовтенький
- Недостатки:
- Важкий
Представник постачальникаДобрий день, Шановна Rina!
Дякуємо, що обрали інструмент GRUNTEK! Зазвичай моделі такої довжини мають вагу до 255гр, ця модель важить 238гр. Можливо для Вашої руки це завеликий секатор. Радимо Вам звернути увагу на моделі меншої довжини. Секатор Gerfalke рекомендовано для обрізки зелених гілок діаметром від 5 до 18мм, і з цим діаметром він справляється. Хоча Ваш випадок і не гарантійний, але в якості виключення, пропонуємо Вам гарантійну заміну на іншу модель з асортименту Gruntek.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зламався зразу ж...Ручка навпіл...Кошти витрачені на вітер...
- Недостатки:
- Зламався зразу ж...Ручка навпіл...Кошти витрачені на вітер...
Представник постачальникаДобрий день, Шановний Сергію!
Дякуємо, що обрали інструмент GRUNTEK! Це перший випадок такої поломки за всю історію продажів цієї моделі. Можемо припустити, що секатор використовувався не за його прямим призначенням, або він отримав якісь механічні пошкодження. На відстані важко робити висновки, але нам важливо зрозуміти причину такої поломки. Тому пропонуємо Вам гарантійну заміну. Дозвольте нагадати, що ця модель призначена для обрізки живих гілок діаметром від 5 до 18 мм. Якщо потрібно обрізати товсті сухі гілки, то радимо звернути увагу на секатори з ковадлом, які також є в нашому асортименті.- Юрий Л***
Чому зламався?
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повне дно
- Недостатки:
- Не ріже а скубе
Представник постачальникаДобрий день, Романе!
Дякуємо Вам, що обрали інструмент GRUNTEK! У секатора Gerfalke центральний гвинт регулювання дозволяє більш щільно підігнати леза один до одного, щоб підвищити якість різу. Спробуйте, будь ласка, налаштувати секатор, повернувши гвинт у той чи інший бік. Якщо змін не буде, пропонуємо скористатися правом гарантійної заміни секатора. Для цього Вам необхідно звернутися до менеджера, який приймає замовлення.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усе супер.Рекомендую.
- Камінський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовував для весняної обрізки, все ок.
- Достоинства:
- Зручний і гострий.
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно