Отзывы покупателей о Секатор садовый MASTERTOOL 200 мм ручки AL+PVC лезвие SK5+тефлон (14-6123)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Сергій О***

Використовую 2 роки. Забагато дрібних деталей. Гумові затички зносилися, а одна порвалася. Весь секатор розбовтався, один гвинт загубився. Для гарного зрізу треба часто точити. За такі гроші зараз можна краще знайти. Я буду пробувати з ковадлом.

Достоинства:
    яскравий колір - легко знайти на ділянці.
    Недостатки:
    Треба часто точити, розбовтався.
  • Марія М***

При виборі секатора орієнтувалася на відгуки, тому хочу іншим допомогти у видорі. Дешево- не значить погано. Пропрацювали з ним сезон. Зручний, гострий, зі своїми обовʼязками справляється. Але і ми повинні ставити секатору задачі по його можливості, не перебільшувати з діаметром гілок, бо там вже пилка потрібна))))Він ідеальний за такі гроші.

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Не має.
  • Анна Е***

Чудовий секатор! Як масло, ріже.

• Олена Г***

Дякую за швидку доставку сектор якісний , вже випробували .

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Грінченко Д***

Товар повністю відповідає опису. Користуюся із задоволенням. Дякую за якісний товар та гідне обслуговування.

Достоинства:
    Зручний, не для товстих гілок, повністю відповідає своєму призначенню.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Роман К***

Не ріже, просто зминає. Навіть якщо мова про тонкі стебла квітів, які звичайними ножицями легко обрізаються. Щось більш тверде і товсте не ріже.

• Надежда В***

Удобный в использовании, недорого.

• Андрій Н***

Кострий секатор. Вже користувався, працює не погано...

• Олексій М***

Дуже зручний у використанні.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Рома

зручний секатор

Достоинства:
    зручний, легко справляється зі своєю задачею
    Недостатки:
    поки не виявив
  • Сергій Г***

Это просто ужас.после 5 мин работы повело лезвие.ровнял.теперь такие зазубрины как будто проволоку резал. А обрезал виноградную лозу. Не рекомендую...деньги на ветер

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Не качественный
  • Виктория М***

Очень хороший секатор ,покупали для обрезки роз, винограда ,лезвие очень острое ,бумагу режет, как лезвием Для садоводов незаменимая вещь
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    цена и очень хорошее качество
  • Наталия В***

Секаторов у меня несколько , храповый , для цветов с длинными лезвиям ,а этот купила взамен похожего по форме(где то потеряла наверно в компостной куче)Такой секатор мне удобен, по весу и способу фиксации.Режет хорошо.Яркий цвет , не потеряю :)Спасибо Розетке за скидочку и хорошо упакованный товар.

Достоинства:
    Приятно держать в руке,прорезиненные ручки.
    Недостатки:
    Надеюсь их не будет...
  • Андрій П***

Дуже зручний секатор. Ручки прорезинені, приємно лежить в руці. Невеликого розміру 20см придостатньо для квіткових і виноградних робіт. Окремо варто відмітити кнопку-фіксатор від розкривання, не люблю всякі дротики і защолки, які відтопирюються і стирчать під час роботи. І все це за акційною ціною заслуговує достойної уваги. Скільки прослужить - час покаже. Наразі рекомендую.

Достоинства:
    кнопка-фіксатор, невеликий розмір, прорезинені ручки
    Недостатки:
    не знайшов