Отзывы покупателей о Чехол на стул универсальный Corn Fleece темно-синий (10)Love You (A-025354)

Код:  495220734
  • Ірина П***

• Наталі Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Я задоволена цим чохлом на стілець, тканинка приємна на дотик, не чіпляється, не електризується. Розмір ідеально підійшов на мої нестандартні трішкі величезні стільчики.

Достоинства:
    Розмір дійсно універсальний, приємна тканина
    Недостатки:

Дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Раді чути, що чохол ідеально підійшов до ваших стільців і ви задоволені якістю тканини. Нехай служить довго та дарує комфорт у вашому домі!

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Чохол на стілець непоганий,для кухні самий раз

Достоинства:
    Пошив,ціна

Дякуємо за відгук! Раді, що чохол добре підійшов для кухні та ви оцінили пошив і ціну. Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Дуже сподобались чохли. Якість відмінна. Дякую.

Щиро дякуємо за відгук
      Дуже приємно чути, що чохли вам сподобались і якість виправдала очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Кравцова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Заказала 1 шт для проверки качества и правильно сделала. Мне нужно было 8 штук на комплект стульев. Ткань похожа на фото, такой же рубчик, но это тонкий как маечный трикотаж. Она не натягивается, болтается мешком, свисает складками. Между спинкой и сиденьем нет натяжки, получается пузырь. А на фото всё в складке. Сиденье должно быть высоким как у кресла с пружинами или подушкой, тогда низ натянется. Единственным решением было сложить чехол вдвое и натянуть только на спинку. Купить можно, но вид в итоге не тот.

Достоинства:
    Дешевое
    Недостатки:
    Бесформенное

Дякуємо за ваш детальний відгук! Нам прикро, що чохол не виправдав очікувань. Модель розрахована на стандартні стільці зі спинкою, і справді, посадка залежить від форми та висоти сидіння. Ймовірно, ваш стілець має нестандартні параметри, що й могло вплинути на вигляд. Більшість таких чохлів продається без нарікань.

• Юрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Все підійшло, хороша якість рекомендую!

Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!
      Раді, що чохол підійшов і ви задоволені якістю. Нехай слугує довго та радує кожного дня!

• Таня Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

на фото на сайті матеріал виглядав не так

Достоинства:
    Розмір підійшов ідеально
    Недостатки:
    Матеріал так собі, очікувала краще

Дякуємо за ваш відгук! Це дійсно трикотажна тканина з із жакардовим тисненням– недорога, але практична та зручна у використанні. Нам шкода, що матеріал не повністю виправдав ваші очікування, проте раді, що розмір підійшов ідеально. Сподіваємось, що виріб вам все ж стане у пригоді!

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Капучино

Матеріал не поганий

Достоинства:
    Нормальні
    Недостатки:
    Завеликі на мій стандартний стілець і виглядає жахливо

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що матеріал вам сподобався. Розміри чохлів вказані в картці товару, і вони можуть трохи відрізнятися залежно від форми та габаритів стільця.