Отзывы покупателей о Ультразвуковой отпугиватель животных на солнечной батарее Bodasan уличный для птиц, зверей насекомых (HRS-308)

Оценка пользователей 3.45/5
  • Владимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Працює чудоро , перший рік шпаки не трогали черешню!

Достоинства:
    Заряджається самостійно

• Юрій Л***

Доброго, все добре.
    Товар прийшов комплектний, справний.
    Один стоїть у мене, успішно відлякує котів, інший стоїть у друга, відлякує птахів.
    З плюсів - автономність, швидкість спрацювання датчика.
    Мінусів як таких немає, крім світло- сигнальної "музики" яка з вікна заважає трохи, але на то й ця штука зроблена

Достоинства:
    Автономність
    Недостатки:
    Звук і світло, але то так потрібно)))
    • Продавец  Dasdan

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Покупал от грачей, защитить черешню. Работает, уже пятый день как установил, грачи черешню облетают стороной. Как обычно есть нюансы, надо правильно установить прибор. Мы привязали его к палке и установили на уровне примерно посередине высоты черешни. Плюс поставили в метре от черешни и всё работает. В начале пробовали ставить в 3-5 метрах, грачи сидели и жрали спокойно черешню, после того как поставили ближе, их как ветром сдуло. Уже 5 дней черешню не трогают, спокойно вызревает. Специально не писал отзыв раньше, хотел убедится что работает. Работает, правильно, т.е. близко устанавливайте и наслаждайтесь плодами. Рекомендую.

Достоинства:
    Работает от грачей, как по мне недорого
    Недостатки:
    Пока не заметил
    • Продавец  Dasdan

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Деньги выброшенные на ветер. Купила отпугивать кошек чтобы не грелись и не гадели на грядках, так в первый день прямо перед приборном перерыли всё и пофиг им на всякие ультразвуки и мигалки. Очень, очень жалею что приобрела это недоразумение. Люди не тратьте деньги на это .....

Достоинства:
    Недостатки:
    Ещё нужно следить , чтобы не дай бог под дождь не попал
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Неякісний товар. Після першої зливи він наповнився водою через неякісно загерметизовану сонячну батарею.
    Чи відлякує когось так і не встигли зрозуміти.

• Продавец  Dasdan

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.

• ВалерІя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Купляла щоб коти не помічали поріг. Для своїх працював ніби приманювач, а сусідські трішки стали лякатися спочатку, в потім звикли. Працював менше ніж 3 місяці і замовк. Довелося взяти все у свої руки і самій гоняти сусідських котів. Тільки це й допомогло. Доречі купувала ще один одночасно з цим, але дорожчий без спалаху на батарейках, так він ще працює, але толку так само нема. На фото прилад увімкнений.

Достоинства:
    Працював, більше лякав спалахом світла.
    Недостатки:
    Не довго працював
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за інформативний відгук.
      Сприйняття ультразвуку тваринами дійсно індивідуальне, і коти з часом можуть звикати до нього, що знижує ефективність приладу. Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Якщо маєте бажання викинути кошти в сміття, то викиньте їх просто без заморочок з купівлею цього девайса. Два тижні блимав та пищав без жодної дії на птахів чи котів, а потім вмер і пішов в сміттярку. Китайське барахло вартість якому 2 гривні

• Продавец  Dasdan

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам надзвичайно прикро, що у вас склалося така ситуація.
      Ми дуже серйозно ставимося до якості нашої продукції, тому кожна подібна ситуація для нас є неприйнятною. Зазвичай ця модель показує хороші результати, але ефективність ультразвуку та датчиків руху може залежати від правильного позиціонування пристрою, радіусу дії та чутливості конкретних тварин (для помітного ефекту птахам та котам часто потрібен час на адаптацію від декількох днів до двох тижнів). Проте пристрій у будь-якому разі не мав перестати вмикатися.
      Оскільки на техніку діє гарантія, ми б із радістю зробили заміну або повернули кошти, напишіть нам в чаті до замовлення.

• Семен З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Придбав цю приблуду щоб відлякувати котів аби не застосовувати інші методи,чогось не дуже вона і допомогає, грабаються і роблять свої брудні справи навпроти цього апарату і не засмучує їх ні звук ні світловий індикатор. Плюс побачив тільки в тому що під час дощу або інтенсивного поливу його можна швидко зняти

Достоинства:
    Водостійкий, швидко знімається
    Недостатки:
    Не сильно відлякує
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за Ваш відгук! Прикро, що товар не повністю випрадав ваші очікування. Датчик руху та ультразвуковий випромінювач повинні бути спрямовані безпосередньо на рівень висоти кота та в зону, де вони найчастіше з'являються. Якщо прилад стоїть занадто високо або закритий рослинами, ефект знижується.

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Коти почали обходити грядк, але не на 100% .Встигають з краю погребтись. Просто у сусідів четверо котів, мабудь не на всих діє однаково.

Достоинства:
    Працює гарно.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Dasdan

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Замовляла батькам в приватний будинок. Все працює. На сусідських котів більше не скаржаться))

Дякуємо за відгук!)

• Віта Т***