- Морозова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень крепкий и надёжный секатор,ручки алюминий,что облегчает инструмент.
- Достоинства:
- Надёжный.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре ріже,навіть товсті гілки
Представник постачальникаДякуємо за покупку! Приємно знати, що ви задоволені потужністю моделі LS-103780. Це надійний інструмент для серйозного догляду за садом. Нехай служить довго!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Превосходно
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук.
- Анатолій Г***Продавец: Rozetka
Обрізав приблизно 30 - ти дерев, потім щей по дрібнив ними ж віточки на барбекю, після чого помітив що край леза по середні, почав трішки загибатись. Але я вважаю що це моя помилка, тому що не помітив коли вони за тупились. Навіть коли вони за тупились, продовжували гарно зрізати гілки діаметром 4 см. Лезо поправив брусочком для коси, і все запрацювало як треба. Взяв заправило частіше слідкувати за лезом. Після чого проблем з лезом більше не було. Також хочу окремо визначити ручки з алюмінію - вони дійсно класні: легкі, міцні. Після повної обрізки, близько п'ятдесяти дерев, гайка що скріпляє лезо не розійшлася. гілочки до 7мм іноді заламували. Але для таких гілочок використовують інший інструмент, тому і не вважаю це мінусом.
- Достоинства:
- Легкі, гарно зрізають до 3,5см. 4 см також ріжуть але потрібно прикрутити верх вниз.
- Недостатки:
- Фактично немає, якщо вчасно підтачувати
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо Вам за такий детальний відгук, нашої новинки.