Отзывы покупателей о Эспандеры набор кистевых эспандеров 5 в 1 тренажер для рук кисти силы хвата пальцев предплечья со счетчиком пружинный регулируемый силовой с регулировкой нагрузки 60 кг для тренировки реабилитации восстановления после травм укрепления мышц Art Planet
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Шикарний набір, взяла щоб відновити після контрактури кисть. Приємний на дотик еспандер, мячик яєчко ідеальний, щоб розробляти долоню. Гаджети для пальців також класні. Гаджет щоб качати руки віддала дітям.
Тішуся, як дитина.
Дуже задоволена, замовлення прийняли швидко, відправка в той же день.- Достоинства:
- Комплектація
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Гарний набір
- Продавец Dom&Sweet
АРТЕМЕ, дякуємо за відгук! Звертайтесь ще)
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Мені сподобався набір, спочатку є запах від резини, але не критичний, швидко вивітрився
- Достоинства:
- Швидко зв'язалися й відправили
- Продавец Dom&Sweet
Юлія, щиро дякуємо за ваш відгук)
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Гарний набір
- Продавец Dom&Sweet
Сергій, щиро дякуємо вам за відгук)
- Віта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Покупкою задоволені, товар відповідає опису. Якість супер!
- Достоинства:
- Швидко зв'язалися та оперативно відправили
- Продавец Dom&Sweet
Віта, щиро дякуємо вам за відгук! Звертайтесь ще до нас)
- Ярослав Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Набір подобається)
Так, відчувається запах від різини, але для мене це не проблема)
Щодо експандерів, то вони приємні на дотик.)
Качають руки добре)
(Note: перший день користуюсь ними, але вже бачу, що такий набір прокачає мої руки.)
Доставка: замовляв через Rozetku. Товар прийшов вчасно)
Дякую за це продавцю)
Приємна людина)- Достоинства:
- Набір.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец Dom&Sweet
Ярославе, щиро дякуємо за ваш відгук та такі теплі слова)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Дуже гарний набір за таку ціну, брав заради того який регулює навантаження, але решта набору теж гарної якості! Однозначно рекомендую!
- Продавец Dom&Sweet
Щиро дякуємо, ОЛЕКСАНДРЕ, за Ваш відгук та рекомендацію! Звертайтесь ще до нас)
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Гарний набір еспандерів на всі випадки життя. Брав собі на відновлення після травми, дуже допоміг.
- Достоинства:
- Велике різноманіття вправ з регульованим навантаженням. Інструкція з детальним описом доступних вправ.
- Недостатки:
- Тренажер на кожний палець трішки дубовий, пружини інколи западають.
- Продавец Dom&Sweet
Щиро дякуєме, ВАДИМЕ, за фото-відгук!) Успіхів у тренуваннях!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Дуже гарний і якісний набір.
Дуже приємні і професійні менеджери
Швидка і якісна доставка- Продавец Dom&Sweet
ДМИТРО) дякуємо за повторну покупку та за високу оцінку! До нових зустрічей в ношому магазині))
Якісний товар
Професійне обслуговування- Продавец Dom&Sweet
ДМИТРО, щиро дякуємо за відгук та високу оцінку) Приємних тренувань!
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Еспандерами задоволені. Зручний мішечок для зберігання.
Маю 2 хлопців 6 та 14 років, кожен обрав свій улюблений. Ввечері біля телевізора кожному є робота.- Достоинства:
- Кількість предметів
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Dom&Sweet
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас)
повагою магазин Dom@Sweet
- Ілля Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
мені сподобалося, еспандер бублик легкий для новачків та приємний на дотик, тей в якому міняти навантаження також хороший, зручний, заміняє десь 3 різних, тей який ростягується теж дуже хороший, бо коли стискаєш бублик або метелик і вже не можеш бо болить рука, пару раз розтянути і все, можеш ще пару разів, яйце теж непогане, одним словом все добре, замовляйте
- Достоинства:
- зручні
- Продавец Dom&Sweet
Дякуємо за фото-відгук, ІЛЛЯ!))
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
чудовий набір, якісно зроблено, все підійшло
- Достоинства:
- швидко доставили, якісний набір
- Продавец Dom&Sweet
СЕРГІЙ, щиро дякуємо за відгук!) Звертайтесь ще до нас))
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Дуже бистро відправили,все як в описі,замовленням задоволений.
- Продавец Dom&Sweet
Олександр, дуже дякуємо за ваш відгук!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Отримав швидко, матеріал якісний, але форба на літерах стерлася швидко.
- Достоинства:
- Якісний матеріал.
- Недостатки:
- Поки відсутні
- роман б***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Підійшов ідеально, 60 кг цілком достатньо для звичайного тренування,( брав для постінсультної реабілітації, потреба в ціпкості кінцівок).
- Достоинства:
- Зручно що все в одному наборі, головний еспандер добротний, однозначно набір коштує своїх грошей.
- Недостатки:
- Круглий чорний малий для початківців
- Коробко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Чудовий набір. 5 епандерів
Було б бажання займатись- Достоинства:
- Кількість еспандерів
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Dom&Sweet
Дякуємо за відгук! Раді, що сподобався набір!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Брав для реабілітації кисті та пальців. Купував й медичні спеціальні але там зовсім інші ціни. За такі гроші те що треба
- Достоинства:
- 5-ть речей по ціні однієї
- Продавец Dom&Sweet
Дякуємо за фото-відгук, СЕРГІЙ!) Успіхів у тренуваннях!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Хороший набір
- Достоинства:
- Все в порядку
- Недостатки:
- Не помітив чогось негативного. Але я і не ставив на максимум дуже часто, тому як не як, а це пластик. Краще тримати на середині
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Купил только из-за дополнительных эспандеров, оказалось что они абсолютно бесполезны
- Достоинства:
- Удобная ручка основного эспандера
- Недостатки:
- В комплекте детский круглый(сопротивление наверняка меньше 3 кг и такое разве что для 10 летних детей подойдет). При использовании эспандера для пальцев ощущение, будто вот-вот пальцы застрянут между ними. Яйцо можно проткнуть пальцем.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый
Подарунка недали...
Тому оцінки 2 - Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Зеленый
Швидке та якісне обслуговування, якість товару та ціна - супер !! Донька задоволена подарунком ;)
- Достоинства:
- Зручність у використанні
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Еспандери якісні Відправили швидко ціна Супер Рекомендую Продавця
- Достоинства:
- Ціка якісь.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Дуже хороший набір . Сподобався і сину і чоловікові.
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Повністю відповідає опису, тепер є чим руки на зізвоні зайняти)
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Гарний набір.
Дякуємо за відгук))
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Товар хороший, отправили быстро
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за високу оцінку!))
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Спасибо за товар
- Достоинства:
- Быстрая доставка. Цена. Отличный товар
Дякуємо за відгук!)
- Влад Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Отличный эспандер
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Все відповідає опису
- Светка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Брала в якості подарунку. Сподобався. Подарунок оцінили задоволенням)
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук!) звертайтесь ще до нас) Мирного дня!))
- Сергиенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Все Чудово, добре було запаковане, Сину сподобалось, магазину та розетці так тримати.
- Достоинства:
- Супер
- Продавец Great LUCK
ДЯКУЄМО за високу оцінку нашої роботи!)
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Сподобалось
дякуємо)
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Все життя мріяв пр такий набір, а тут навіть більше! Нарешті мрія збулася, задоболений на всі 100%! Всім рекомендую і гарного всім дня;)
- Продавец Great LUCK
Так, мрії збуваються! І це круто!)
- Басанцев М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Зеленый
Діти задоволені
- Крістіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Цвет: Черный
Купувала цей набір кистьових еспандерів як подарунок для чоловіка, і він залишився в захваті!
Еспандери зручні, мають різні рівні опору, якісно зроблені й не ковзають у руках. Ідеально підходять для тренувань вдома або в дорозі.
Чудовий варіант для подарунку. Рекомендую!- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук та рекомендацію!) Звертайтесь ще в наш магазин! Мирного гарного дня!)))