Отзывы покупателей о Тример садовый аккумуляторный на колесах 48V, газонокосилка электрическая Lawn Mower для газонов, травы и кустов + колеса мотокоса аккумуляторная с острыми ножами и металлическим диском беспроводная электрокосилка на аккумуляторе портативная с двумя АКБ

Оценка пользователей 4.35/5
  • Отзывы про товар продавца KhenSo
  • Полтавська Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

За свої кошти , супер варіант , щоб підстригти під підʼїздом траву вистачає одного акумулятору

Достоинства:
    Ціна , колеса
  • Ніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Гарна рiчь за своi грошi. Легкий як для жiнки, зручний, заряд тримаэ гарно. Подвiр'я чисте ;) Якщо трава зависока, то треба приловчитися в декiлька проходiв - спочатку знiмаэмо верхню половину, потiм нижню, щоб не наматувалась трава на нiж

Достоинства:
    Легкий, зручний
  • Владислав Г***

Клас

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

За свою ціну норм інструмент. Акумулятор при активному використанні працює 40 хвилин, потім змінний.

Достоинства:
    Ціна, вага, швидкість доставки. Працездатність акумулятора.
    Недостатки:
    Можливо треба краще затрачений диск
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Косарка легка,зручна,трохи туго знімати батарею,коліщатка поки не згодилися,без них мобільно все виконує.Покупкою задоволена

Достоинства:
    Ножі металеві вирівнюю молоточком та точу
    Недостатки:
    Колішчатка,якісь несуразні,не вийшло прикрутити,щоб стояли рівно
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Іграшка... Ножі для зрізання трави слабкі, згинаються, а ті що з пластику- то таке...

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Користувався поки лише для косіння газону тому можу сказати лише за те, що тример малопотужний. Особливо це відчувається коли трава дещо підросла, тому доводиться декілька разів водити по одному і тому ж місцю косіння. При цьому, використовував для цього два типа насадок. Із залізними дещо ліпше але в цілому не дуже вдалий вибір. Тому хто ще розглядає даний варіант порадив би щось потужніше брати. Буде дещо дорожче але зекономите на власному часі і нервах.

Достоинства:
    Акуми дійсно тримають по 20 хвилин, поки нові)
  • Волошин Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Отримав товар Скажіть будь ласка куди причіпити колеса? В інструкції та на малюнку їх взагалі немає

• Виктор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Косить не погано,Але чому в описі що тут зазначено 800 ват,хоча тример на 600 ват,це що також маркетинговий хід як з вольтажем?

Достоинства:
    Працює не погано
    Недостатки:
    Не достовірна інформація про товар на сторінці!
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Швидка доставка. Товар такий як в описі.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Після отримання свербіли руки щоб випробувати. Поки збирала трішки почортихалася, бо за інструкцією не все було зрозуміло, але зібрала. Робота закипіла - покошена травичка вздовж доріжок, у зоні відпочинку, сорняки біля паркану. Легка, нешумна, 2 акумулятори - дуже зручно. Покупкою задоволена на 100%

Достоинства:
    Дуже швидка відправка. Співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    Не дуже зрозуміла інструкція про зборку, але допетрати можливо )
    • Наталія П***

На фото трімер без коліс, а в оригіналі на фото колеса,це друга конструкція?

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Товар достатньо якісний як для своєї ціни, цілком вистачає потужності для підстригання невеликих ділянок, куточків і ділянок біля дому. Акумуляторів хвилин по 20 вистачає, цього достатньо

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Тример не справляється зі своїм основним призначенням. Підійде хіба що для скошування одного невеликого кущика трави. Якщо мова йде хоча б про 1 м² і більше — для нього це вже проблема.

Під час першого ж використання зламався пластиковий ніж. У густішій траві тример постійно застряє, покіс траву не косить нормально, а радше “зализує”.

Загалом — не відповідає очікуванням. Вважаю, що це даремно витрачені кошти.

Достоинства:
    Два акумулятори
    Недостатки:
    Призначений для одного кущика трави
  • Олександра К***

Працює добре, якісний товар

• Дмитрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Взяв на заміну старому і не пошкодував. Потужності вистачає, працювати комфортно, вібрація в руки майже не б’є. Конструкція проста й зрозуміла, розібрався за 5 хвилин. За ці гроші — варіант вогонь. Доставили швидко, все ціле, дякую!

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Придбала для підтримки ладу на подвір'ї, і можу сказати, що для своєї цінової категорії це топ. Найбільше задоволена вагою — руки не втомлюються навіть після 15-20 хвилин роботи. Колеса — це окремий плюс, бо не треба тримати інструмент у повітрі, просто котиш, як маленьку газонокосарку.

Для тонкої трави біля паркану та під лавками підходить ідеально. Комплектація з двома акумуляторами дуже доречна: поки один працює, інший на зарядці. Металевий диск зі складнішими ділянками справляється впевнено, хоча це точно не інструмент для густих хащів.

Достоинства:
    Переваги: два акумулятори в комплекті, наявність коліс, легкість, працює тихо.
    Недостатки:
    Недоліки: не підійде для товстого сухостою, потребує перерв.
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Все добре, дякую продавцю за якісний товар, рекомендую

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Дуже зручний і легкий тример, добре підходить для догляду за невеликою ділянкою. Порадувала комплектація з двома акумуляторами та різними лезами — вистачає для різних задач. Працює тихо та без проводів, що значно спрощує використання.

• Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Зручно користуватись, уже випробовували - все добре працює.

Достоинства:
    Добре працює, все як вказано
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Купувала чоловіку,він залишився в захваті .Дуже зручний ,легкий ,не шумний, з травою впорався на ура. За свою ціну просто чудовий варіант для дому.Тому з легкістю можу рекомендувати

Достоинства:
    Якість ,ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Гарний тример для невеликої ділянки. Компактний, зручно зберігати, не займає багато місця. Колеса реально допомагають тримати рівну висоту скосу. Для високого бур'яну може не підійде, але для регулярного підкошування газону — ідеально. Рекомендую!

Достоинства:
    ціна-якість, компактність
  • Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

В цілому досить гарний тример. Акумулятор тримає понад 20 хв. Зручно з колесами, легкий, в комплекті все є. Залізний ніж добре справляється. Це не для високої трави та бурʼяна. Газон або складнодоступні якісь місця. Брав для дачі, коли не хочеться запускати мотокосу, дістав включив і все швидко!

Достоинства:
    Легкий, тихий, аккум нормально тримає
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Дуже задоволені покупкою! Тример легкий у використанні, зручно працювати завдяки колесам. Хороший варіант для дому за свої гроші!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Користуюся тримером уже тиждень і вцілому задоволений.
    Тример добре справляється з прокошуванням ділянок з невеликою і не густою травою. Для густої трави він не дуже підходить - краще шукати потужніший варіант. Одного акумулятора вистачає максимум на 15 хвилин активної роботи - хотілося б щоб вистачало хоча б на 20 хв.
    Є питання по характеристиках акумуляторів і зарядного. В описі до товару вказано, що акумулятор віддає 48 V але мій мультиметр для повністю зарядженого акумулятора показує тільки 21 V. Зарядний пристрій також дає тільки 21 V. Тому мені не зрозуміло, на яку напругу насправді розрахований електродвигун і яку напругу повинен видавати акумулятор.

Достоинства:
    Зручна, легка, дозволяє прокошувати в важкодоступних місцях, гарно скошує дрібну жорстку траву, з якою звичайна коса майже не бере
    Недостатки:
    Довго (до 3 годин) заряджаються акумулятори, одного акумулятора вистачає тільки на 10-15 хв активної роботи, в комплектації немає жилки, погано косить густу траву - як ніж так і диск відразу в ній заплутується
    • Продавец  KhenSo

Добрий день. Це китайський бюджетний товар, для такого типу товарів китайського виробництва притаманно завищення харатеристик. Реальні данні дійсно можуть бути нижче. Ви можете подивитися для порівняння на Дніпро-М скільки коштує хороший акумулятор з подібними характеристиками. Це близько 2000 грн. Авжеж товар за 1649 і 2 АКБ не може відповідати повністю цим характеристикам

• Ларгій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Користуюся місяць. Тягне нормально. Бодрячком косить навіть досить високу і густу траву,з нормальною насадкою здатен косити навіть буряни і невеличкі тонкі гілки.
    Не раджу тим хто планує ним косити якісь великі площі. Цей тример взагалі не про це. Це не мотокоса. І справа не в потужності. Якраз з цим проблем немає. Справа в самому малому розмірі ножів і насадок. Ви будете ним дуже довго комити навіть площу 5 на 5 метрів. Не кажучи про щось більше. Функція цієї штуки підкосити траву у важкодоступних місцях де не проходить газонокосарка. І все. Якщо її для цього брати то все супер.
    І ще один момент. Пластикові ножі при зіткненні з будь чим крім трави( наприклад нерівностями) ламаються миттєво. Металічні ок. Але наприклад там де бордюри, камінь треба обкосити теж не ок. Гнуться,можна і тример зламати. Тому відразу купив міцну жилку для коси. Вона туди ставиться без проблем. Єдине що потрібно брати саму міцну,бо міняти не зручно. Якби там була нормальна функція використання жилки то взагалі було б супер. А так кожен раз потрібно знімати кусок пошкодженої і ставити кусок нової

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    По суті пластикові ножі які йдуть у комплекті ні до чого. Металічні нормально
  • Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Отличный товар и продавец, все работает хорошо

• Лориса К***

Дуже задоволена

• Олександр С***

Невеликий, легкий. Все в комплекті
    Доставка швидко. В роботі побачим

Достоинства:
    Невеликий, Все в комплекті
    Недостатки:
    Пока не виявлено
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Доставка швидко. Все в комплекті.. В роботі трохи попрацювали. Це вже другий трімер.

Достоинства:
    Невеликий, все в комплекті
    Недостатки:
    Пока не виявлено
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Товар отримала, так як я в цьому сильно не розуміюся, то чекала коли приїде чоловік та збере. От настав день збору і як виявилось що не все в комплекті наявне. Не вистачало 1 шурупа щоб закріпити захист та 5 пластикових лез і
    2 металевих леза
    А так все працює.
    Підкажіть як можна придбати інші леза?

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не все в комплекті як зазначено в інструкції наявне
  • Вовкогон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VZK Dnipro

Це не газонокосарка, дитяча іграшка, крихка пластикові ножи зламались з одного руху, кнопка не працює, хочу повернути назад.

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Одна зірка із знаком мінус Повний отстой Акумулятор не48 вольт як заявлено а 20 вольт Штанга удлінітель болтается як хоче Ножі не розведені і непогострені не рекомендую !

Достоинства:
    Недостатки:
    Куча
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Юрій!

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас склалося таке враження. Оскільки ви не відповіли на наші повідомлення в особистих, хочемо надати технічні пояснення тут.
      Позначення 48V на акумуляторному інструменті цього класу часто вказує на маркування серії або максимальну пікову напругу при старті, тоді як номінальна робоча напруга елементів живлення становить близько 20-21V, що є стандартом для більшості аналогічних моделей на ринку. Щодо комплектації: пластикові та металеві ножі для тримерів постачаються із заводським базовим заточуванням задля безпеки під час транспортування, а дискові ножі не потребують класичного «розведення», як ручні пилки. Телескопічна штанга має фіксуючі механізми, які необхідно щільно затягнути перед початком роботи.Ми завжди залишаємося на зв'язку для вирішення будь-яких питань.

Якщо у вас виникнуть додаткові труднощі, будь ласка, дайте відповідь на наше приватне повідомлення.

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Вислали швидко, легкий у використанні, скошує різну траву, навіть високу)

Достоинства:
    Скошує різної висоти траву, легкий у використанні, не потрібно носити в руках, колеса їздять добре
    Недостатки:
    2 аккумулятора на 48, але по факту 48 там немає, дуже швидко сідають
    • Продавец  ShemUA

Дякуємо за відгук. Раді, що тример вам сподобався, колеса справді роблять роботу легшою без постійного навантаження на руки, для роботи на рівному газоні з невеликою за висотою травою це те що треба .

Акумулятори ж у таких бюджетних наборах йдуть більше як базове доповнення до інструмента, адже основний акцент зроблений на доступній ціні комплекту та функціональності самого тримера. Позначення 48V у таких моделях зазвичай є більше маркетинговим позначенням виробника, а фактична робоча напруга в діапазоні 18–21V.

Час роботи одного акумулятора близько 10-15 хвилин є типовим для таких комплектних АКБ, у комплекті передбачено їх два тож із заміною можна працювати приблизно 30-40 хв залежно від навантаження. Для невеликих ділянок або періодичного підкосу зазвичай цього достаньо. Якщо ж потрібно працювати довше, можна придбати додатковий акумулятор або використовувати сумісні акумулятори більшої ємності, наприклад від 4Ah і вище- головне, щоб вони підходили за посадкою та мали фактичну напругу в діапазоні 18–21V.

• Антоніна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Доброго дня! Товар прийшов швидко, магазин працює оперативно. Тример для носіння трави всім рекомендую, спробували в використанні зручно, легко, швидко.

Достоинства:
    Легко для жіночих рук.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що тример виявився зручним у роботі та добре підійшов для комфортного користування.

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group

Дуже легкий та зручний, але заряду одного акумулятора хватає на 10-15хв.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Заряду мало
    • Продавец  UA National Group

Дякуємо за відгук!

Акумулятори у бюджетних наборах йдуть радше як базове доповнення до комплекту, адже основний акцент зроблений на доступній ціні всього набору та функціональності самого тримера. Тривалість роботи 15 хвилин - це нормально для акумуляторів цього цінового класу, в комплекті їх два тож із заміною можна працювати орієнтовно 30хвилин - для невеликих ділянок зазвичай цього достатньо. Можливо, рішенням для подовження часу роботи стане придбання додаткового акумулятора.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA

Продовження, прочитавши відгуки про акумулятори, використала фірмовий від пилки ланцюгової revolt на 20v, та вперше смогла викосити великий шмат двору, що я втомилася, а акумулятор ще працює. То висновок, акумулятори у комплекті негодні. А триммер мені дуже сподобався, в мене їх 4, а тільки цим я можу гарно скосити.

Достоинства:
    Дуже зручний, легкий
    Недостатки:
    Акумулятори не якісні
    • Продавец  ShemUA

Дякуємо за ваше доповнення.

Так, акумулятори у бюджетних наборах йдуть радше як базове доповнення до комплекту, адже основний акцент зроблений на доступній ціні всього набору та функціональності самого тримера. І якщо ділянка невелика то 15 хвилин для роботи від одного акумулятора а із заміною орієнтовно 30хвилин - цілком достатньо. А от для тривалішої роботи та більшої ділянки це хороший варіант - використовувати сумісні акумулятори більшої ємності або докупити додаткові. Як ви й помітили, з потужнішим акумулятором тример розкривається значно краще. Дякуємо, що поділилися таким корисним досвідом для інших покупців.

• Надія К***

Добрий день! А можете скинути фото свого акумулятора revolt. Хочу подивитись, скільки він окремо коштує і можливо докупити.