Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Гейзерна кавоварка Adler AD 4421, 320 мл, на 6 чашок, алюмінієва, для газових та електричних плит

Оценка пользователей 4.2/5
  • Владимир Я***

В общем отличная штука

Достоинства:
    Варит кофе
    Недостатки:
    Не работает с кофе мелкого помола, честь молотых зёрен попадает в готовый продукт
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Виробник рекомендує використовувати каву середнього помелу — у такому разі напій виходить більш насиченим, а частинки кави не потрапляють у готову чашку. Раді, що загалом кавоварка Вам сподобалася та добре справляється зі своїм завданням!

• Іван П***

Дякую! Файна кавоварка

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що кавоварка Вам сподобалася. Бажаємо ароматної кави та приємного користування!

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Користуюсь вже декілька місяців, задоволена

Достоинства:
    Виходить гарна кава
    Недостатки:
    Досі не знайшли
    • Продавец  Teh-Family

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що після кількох місяців користування Ви залишилися задоволені та кавоварка радує Вас гарною кавою. Бажаємо ще багато приємних кавових моментів і нехай і надалі працює без нарікань!

• Олександр К***

Мені подобається

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що товар Вам сподобався та залишив позитивні враження. Бажаємо приємного користування та будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ален О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 510

Відпала ручка при першому ж використанні. Марно витрачені гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісний товар
  • Ольга К***

Гарна кавоварка
    Недоліки: трішки носик незручний, багато розливається повз

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що кавоварка в цілому сподобалась Вам у використанні. Дякуємо, що звернули увагу на носик — врахуємо це зауваження.

• Марта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 510

Мені сподобалась. Обслуговування. Швидко відправили. Все гарно працює. Подивимось як буде далі.
    Розмір трохи невгадала, вперше таку придбала. Завелика для мене одної. Але сама винна.

Достоинства:
    Готує каву, швидко
    Недостатки:
    Розмір для мене завеликий обрала
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням, швидкою відправкою та роботою приладу. Раді, що Ви відзначили швидкість приготування кави. Щодо розміру — дякуємо, що поділилися своїм досвідом, це може бути корисно іншим покупцям при виборі. Якщо у майбутньому знадобиться допомога з підбором більш компактної моделі — будемо раді допомогти. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.

• Олександра Ш***

Не сподобалась абсолютно

Достоинства:
    Недостатки:
    Сплошний недолік
    • Продавец  Teh-Family

Нам прикро, що після пів року використання у Вас залишилися негативні враження від товару. На жаль, Ви не звернулися до нас одразу — ми могли б проконсультувати Вас та допомогти вирішити питання. Можливо, причина пов’язана з приготуванням або процесом використання: зверніть увагу на помел кави, силу пресування та кількість води. Будь ласка, врахуйте ці фактори — вони можуть суттєво впливати на результат.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Кавоварку купила в листопаді. І була нею дуже задоволена до вчорашнього ранку. Коли під час наливання кави в кружку в моїх руках не залишилася тільки ручка від кавоварки.
    Як може відламатися ручка?

• Продавец  Teh-Family

Нам прикро, що у Вас виникла така ситуація під час користування кавоваркою, особливо після того, як вона тривалий час Вас радувала. Хочемо звернути увагу, що кавоварка була придбана ще минулого року, і за час використання на стан приладу можуть впливати різні фактори. Наприклад, навіть незначні падіння, механічні навантаження або зберігання в умовах обмеженого простору, де на прилад може чинитися тиск, можуть призводити до поступового послаблення елементів конструкції. На жаль, за таких умов будь-який прилад може втратити свою цілісність.

• Олександр К***

Відпрацювала пів року і почала текти. Використовувалась 3-4 рази на тиждень

Достоинства:
    Низька ціна
    Недостатки:
    Погана якість
  • Артем К***

Чудова кавоварка)

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо за Ваш відгук! Рада чути, що кавоварка Вам сподобалася і залишила лише позитивні враження.

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Купували кавоварку не так давно , якість гарна , працює відмінно. Швидке відправлення. Дякуємо

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю кавоварки та її роботою. Також раді, що Ви відзначили швидкість відправлення — ми завжди стараємося, щоб замовлення приїжджали до наших клієнтів якомога швидше.
      Дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!

• Ігор Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 510

Користуємось вже кілька тижнів, поки не помітили нічого поганого - покриття не облізло, кава смачна, про придбання не шкодуємо

Достоинства:
    Гарна кавоварка
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук. Приємно чути, що Ви вже кілька тижнів користуєтесь кавоваркою та задоволені результатом. Раді, що якість покриття та смак кави виправдали Ваші очікування. Будемо вдячні, якщо підкажете, чого саме не вистачило до максимальної оцінки.

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Хорошая кофеварка. Кофе бы ещё хороший для неё и отлично)

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук. Раді, що кавоварка Вам сподобалася та добре справляється зі своєю задачею. Бажаємо, щоб кожна чашка кави приносила ще більше задоволення.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Доброго дня, замовляла кавоварку,все в доброму стані, замовлення прийшло швидко, дякую.

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук! Раді, що кавоварка дійшла в доброму стані та доставка була швидкою. Бажаємо приємного користування та смачної кави щодня!

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КЕТ. Цвет: Черный. Объем: 520

Сама по собі кавоварка хороша, але без додаткового втручання - не працює.

Сито для кави не сидить щільно в базовій частині. Пара виходить в щілини і не створює тиск.

Знайшла в інтернеті просте рішення – фум стрічка. 4 - 6 обертів і контейнер сів щільно.

Але майте на увазі при покупці, я бачила тут у багатьох така проблема. (Шкода поспішала, до покупки не глянула відгуки)

Недостатки:
    Сито для кави сидить не щільно, немає тиску для виходу води
  • Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 510

Виконує свої функції, але нажаль коробка була візуально пошкоджена, нажаль не повідомив що на подарунок.

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук. Раді, що товар виконує свої функції. Перепрошуємо за пошкодження коробки ми завжди слідкуємо щоб було збережено цілісність, якщо ж коробка має пошкодження обов'язково запитуємо клієнта, та пошкодження може траплятися під час транспортування. Якщо товар планується на подарунок, будь ласка, повідомляйте про це під час оформлення замовлення, і ми обов’язково приділимо додаткову увагу пакуванню.

• Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Доброго дня,,кавоварку купляла,,коли світло відключали,,,дуже мені сподобалась,,каву варила вперше,,кава смачна,,,тому раджу купувати хто любить пити каву

Достоинства:
    Гарна альтернатива,,,електрокавоварці
    Недостатки:
    Недоліків нема
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо за такий щирий відгук! Дуже приємно, що кавоварка стала для Вас вдалою альтернативою під час відключень і перший досвід приготування кави приніс задоволення. Смачна кава — найкращий показник правильного вибору Дякуємо за рекомендацію!

• Станіслав Р***

Гарна кавоварка, гарна якість

Достоинства:
    Великий об'єм вистачає на 3 чашки
    Недостатки:
    Носик незручний, багато розливається повз
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук і оцінку! Раді, що загалом Ви задоволені якістю та об’ємом кавоварки. Нам щиро прикро, що носик виявився для Вас незручним і створює дискомфорт під час користування. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — для нас це важливо.

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 510

Гарна якість за хорошу ціну.
    Все влаштовує, дякую.

Достоинства:
    Задоволений на всі
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук! Приємно, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості й залишилися повністю задоволені покупкою. Це саме той результат, на який ми орієнтуємось. Дякуємо за довіру!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Дякую, все добре, мене все воаштовує

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що все добре та товар повністю Вас влаштовує. Раді, що покупка виправдала Ваші очікування, будемо раді бачити Вас знову!

• Леонід С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КЕТ. Цвет: Черный. Объем: 320

Люди - ми, різні. В тому числі різні наші смаки та вподобання. Ми любимо каву пити, яка біжить із гейзерноі кавоварки. Отримали - за розкладом. Пакування - відмінно. Вже встигли насолодитися кавою . Ми,,я і дружина, задоволені. І ціна , і якість - для нас оптимальні.

Достоинства:
    Зручно, швидко, якісно. На відміну від кави в турочці - не має небажаного осаду в чашці кави.
    На відміну від автомату - якість така ж, ціна - в рази дешевше.
    Недостатки:
    Як на нас - то не має. Гарний дизайн, чудова зручна ручка. Користуємось ще мало, не тече.
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Кавоварка дуже "капризна", інколи вода не підіймається повністю. Чи то помел кави не підходить (але наче стандартний), чи то вогонь недостатній. З іншими кавоварками такого ніколи не було
    Вишенкою на торті стало те, що я зламав ручку при розкручуванні чаши. Так, моя вина, але вперся рукою зовсім не сильно і ручка відразу відлетіла.
    Загалом товар сподобався тільки дизайном, але з практичної точки зору я би її не рекомендував

Достоинства:
    Ціна, дизайн
    Недостатки:
    Процес експлуатації
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук та детальний опис ситуації. Нам щиро прикро, що у Вас виникли труднощі під час користування кавоваркою — ми завжди прагнемо, щоб досвід наших клієнтів був позитивним.
      Для стабільної роботи кавоварки рекомендуємо використовувати середній ступінь помелу кави, оскільки надто дрібний або грубий помел може впливати на підйом води. Також важливо дотримуватись помірного нагріву.

Щодо відломаної ручки — дякуємо, що повідомили про це. Сила у кожного різна, тож цілком можливо, що саме це стало причиною. Приємно знати, що серед наших клієнтів є такі сильні люди
      Ваша інформація для нас цінна та буде врахована надалі.

Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КЕТ. Цвет: Черный. Объем: 320

Доброго дня!Кавоваркою задоволена.Використовую кожен день.

Достоинства:
    Швидко та якісно.Мені подобається.
    Недостатки:
    Поки не знайшла.
  • Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LTeh-AGD. Цвет: Черный. Объем: 320

Рекомендую

• Тетяна Г***

Ну таке...
    В магазині перевірила- наче все ок, ручка не відламана, ціла, але з одного боку трохи кришка недофарбована, на кришці біла смцжка. Каву варить, але на внутрішній поверхні нижньої частини з'явилися чорні плями. Під носик підтікає, щось не виходить обережно наливати. Наливаю над мийкою, держачи чашку, притуливши до носика

Достоинства:
    Кава виходить смачна
    Недостатки:
    Підтікає, потемніла внутрі
  • Володимир Д***

Все нормально

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що все добре. Гарного користування!

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 510

Нижня ємкість для води, почала покриватися корозією. В іншому кавоварка чудесна.

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо за відгук та опис Вашого досвіду.
      Приємно чути що Ви задоволені товаром

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LTeh-AGD. Цвет: Черный. Объем: 320

трошки подряпана на носику, кришка відкривається на 88 градусів, а не на 130.
    але на 500 грн норм

Достоинства:
    велика
    Недостатки:
    ручка гаряча
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КЕТ. Цвет: Черный. Объем: 520

Не створює тиску для еспресо. Якщо щільно запресувати кавовий бункер, для підняття тиску ємності з водою - воду вичавлює через різьбове з'єднання запобіжного клапана. Як результат - кави не отримали, ні смачної, ніякої взагалі.!

Достоинства:
    зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не створює тиску для еспресо.
    • Продавец  КЕТ

Доброго дня Сергію! За вашим описом можна зробити висновок, що просто необхідно піджати різьбове з"єднання запобіжного клапана!!

• Агнесса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Кофеварка прийшла в хорошому стані. Добре варить каву. Задоволена роботою менеджерів. Дякую

Достоинства:
    Кофеварка супер

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді чути, що кавоварка прийшла у хорошому стані та добре готує каву. Приємно, що Ви також оцінили роботу наших менеджерів. Дякуємо за довіру й бажаємо Вам смачної кави та приємного користування!

• Ирина З***

Кофеварка отличная!
    Ручка пластиковая, но абсолютно НЕ нагревается и удобно брать.
    Отдельное спасибо за быструю доставку!)

Достоинства:
    Дизайн, цена (брали по акции), качество отличное, удобная и крепкая ручка, не греется, хотя и пластиковая
    • Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Раді, що кофеварка Вам сподобалась і Ви оцінили її дизайн, якість та зручну ручку, яка не нагрівається. Дякуємо також за відзначену швидку доставку. Нехай кава завжди виходить смачною та ароматною!

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Кавоварка чудова. Нам вистачає на дві чашечки кави.

• Продавец  Teh-Family

Дякуємо Вам за відгук! Раді, що кавоварка Вам сподобалась і повністю відповідає Вашим потребам. Нехай кожна чашечка кави приносить задоволення та гарний настрій!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Замовляла двічі. Перший раз прийшла кавоварка не пошкоджена. Друга прийшла з отломаною ручкою. До цього читала в коментарях ,що теж була така ситуація але вирішила ,що мені повезе і все буде добре. Гроші повертати не бажають . За саму кавоварку нічого поки не скажу,бо замовляла на різдвяні подарунки

• Продавец  Teh-Family

Доброго дня. Товар перед відправкою обов'язково перевіряється та відправляється в пакуванні від виробника.
      Ми завжди просимо обов'язково оглядати товар при отриманні на цілісність адже не можемо контролювати як перевізники транспортують наші товари. Ви забрали товар з точки видачі та лише згодом надали інформацію.
      Нам прикро що Ви зіштовхнулися з неприємною ситуацією і відразу зв'язалися з Вами після звернення щоб уточнити ситуацію що сталась з товаром. Після з'ясування подали запит до перевізника та він опираючись на те що товар полишив точку видачі відмовив у компенсації. Ми також не можемо компенсовувати пошкодження вчинені не по нашій провині

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teh-Family. Цвет: Черный. Объем: 310

Половина води залишається в резервуарі, ще такого не зустрічала.

• Продавец  Teh-Family

Доброго дня. Для уточнення з Вами зв'язався менеджер та проконсультував щодо рекомендацій від виробника.
      З Вашого опису проблеми можемо припустити що Ви використовуєте невірний тип помолу кави або дуже темперували і через це стикнулися з такою проблемою. Спробуйте з іншою ступінню помелу кави і не темперувати каву.

Для такого типу кавоварок виробники рекомендують використовувати середню степінь помолу кави

• Анна А***

Товар якісний,все сподобалось.

Достоинства:
    Швидка відправка , приємні продавці
    • Продавец  Teh-Family

Дуже дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що товар повністю Вам сподобався.
      Приємно знати, що Ви залишилися задоволені швидкою відправкою та роботою наших продавців.