Отзывы покупателей о Аккумуляторная пила цепная на 8 дюймов V-Tekk + 2 аккумулятора пила минипила 3600 об/мин с функцией механической смазки + кейс

Оценка пользователей 4.67/5
  • AI аналіз відгуків
    81 відгук:  позитивний — 67%, нейтральний — 18%, негативний — 15%
    Акумуляторна пила в цілому залишила позитивне враження у більшості покупців завдяки гарній якості різу, зручності використання та швидкій доставці. Серед головних переваг виділяють легкість, компактність, автоматичне змащення ланцюга, швидку зарядку та зручний кейс. Проте є низка відгуків з суттєвими недоліками: проблеми з акумуляторами (швидко сідає або один акумулятор не працює), низька якість деяких комплектуючих, відсутність інструкції та ненадійне маркування, текучість масла, слабка потужність, іноді іскрить двигун. Деякі покупці також висловлюють сумніви щодо відповідності характеристик заявленим. В загальному, покупці радять пилку для нескладних садових робіт, але радять бути уважними при отриманні та перевіряти комплектність і справність.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Руслана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Відгук вже залишала, в цілому пилкою задоволена, АЛЕ! Постійно злітає ланцюг, дратує неймовірно! Доходило до того, що кожні 1-2 хвилини я закладаю ланцюг!!!

Достоинства:
    Гарно тримає заряд, легко ріже досить товсті гілки.
    Недостатки:
    ПОСТІЙНО ЗЛІТАЄ ЛАНЦЮГ, не знаю, як це виправити.
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! Напишіть нам у чат та з Вами зв'яжеться наш менеджер і надасть відео-інструкцію по збірці товару.

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка дуже добра довго працює на акумуляторі,пиляє геть дерева,брус і т.д.

Достоинства:
    Змащує цеп
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка супер!!! Перепиляла купу дров, розчистила хащі. Працювати одне задоволення. З таким інструментом впорається навіть тендітна дівчинка!

Достоинства:
    Розмір, невелика вага, два акумулятори в комплекті, приємна вартість
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилой довольна. Легкая, удобная!

• Мария Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка не плохая,но сразу перестал показывать датчик заряда аккумулятора

Достоинства:
    Есть подача масла
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! Це індикатор рівня мастила, а не заряду акумулятора.

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Працює нормально. Нарікань немає. Проста в користуванні, зручна в руках.

Достоинства:
    Легка в користуванні
  • елена м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пила получена вовремя. Уже опробовала, пилить легко, даже в труднодоступных местах.

Достоинства:
    Автосмазка цепи
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Індикатор батареї накрився майже відразу, але незважаючи на це, пилка просто вогонь. Ріже дуже впевнено, має зручний механізм підтягування ланцюга, а також систему змащування шини. Дуже зручно що є кейс та 2 акумулятори. Однозначно рекомендую до купівлі. Якщо планується обрізка великого садку, раджу докупити ще один більш ємкісний акумулятор.

Достоинства:
    Все відповідає опису
    Недостатки:
    Зламався індикатор батареї
  • Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилу замовляла для себе. Проста в користуввнні, зручна в руках.
    Батареї заряджаються близько півтори години кожна.

• Віктор Д***

Ок

Достоинства:
    Є
  • Радзецька Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Класна пилка. Справляється з заявленими задачами.

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Працює, відповідає опису та моїм вимогам.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Ще не помітив
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка просто супер. Рекомендую.

• Вадим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Працює нормально. Нарікань немає.

• Татьяна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Користуюсь не довго, поки що мені все подобається

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Надійшла пилка швидко але без нормальної інструкції, без маркування, масла пів флакона на одне змащування... Але недолік втому що при роботі розтягується ланцюг і через кожні два - три обрізання треба затягувати ланцюг. Вже натягнуто на максимальну але все одно при роботі ланцюг злітає...в чому проблема? Ще це брак?

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Слабий ланцюг, без маркування, немає нормальної інструкції
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Товар йде у такому форматі та у даній комплектації від виробника. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, надамо Вам інструкцію по користуванню, нічого злітати не повинно.

• Катерина П***
    • Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Валентина О***

Працює добре, заряджається швидко

Достоинства:
    Невелика, працює тихо
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  Eligos

• Людмила Г***

Підкажіть будь ласка, скільки по часу хватає одного акумулятора.

До 30 хв приблизно.

• Аліна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Коли в роботі прояве себе,то тоді відгук напишу ще раз. Доставили швидко .

Достоинства:
    Поки в користуванні не була
    Недостатки:
    Не поклали викрутку та ключ
    • Продавец  Eligos

• Продавец  Eligos

Добрий день! Ми відправляємо товар на склади Розетки в повній комплектації, можливо, її було втрачено під час транспортування, або при огляді попереднім клієнтом.

• Микола О***

Пока нормально спробуємо весною

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже дякую! Все дуже швидко прийшло! Пила спочатку так собі, не сподобалась, а коли вона почала працювати, то все супер!

Достоинства:
    Ріже гілки діаметр 12 см без проблем

• Вячеслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже дякую!!! Пила гарна ,побачимо як працює коли відкриємо дачний сезон.

• людмила л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гарна пила, придбала чоловіку на день народження , йому дуже сподобалася, задоволений

Недостатки:
    Заряджати акумулятори треба почерзі, але це роботі не заважає
    • Продавец  Eligos

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Придбав для обрізки саду. Працює добре, акумулятора вистачає на десятка півтора дерев. Зручна у корисуванні

Достоинства:
    Легка, зручна, ідеальна для обрізки гілок
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Eligos

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Вітаю. Купували не собі. Швидка відправка. Акумулятори працюють обидва.

Достоинства:
    Мобільність, портативність, зручність
    Недостатки:
    Не виявлено, поки що.
    • Продавец  Eligos

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пила отлично функционирует. Легко собирается- разбирается- чистится. Двух аккумуляторов хватает напилить пять ящиков дров (надоедает пилить, больше и не надо).

Достоинства:
    Удобная, лёгкая, функциональная, простая в обслуживании
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  Eligos

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купували на подарунок для жiнки-садоводу,,,, вона задоволена,, бо пилка легка, добре лежить в руцi, за нею просто доглядати/надiслали швидко

Достоинства:
    Легка,, проста в обслуговуваннi
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  Eligos

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Все отлично работает, товаром доволен, доставка быстрая. Рекомендую

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Доброго дня! Дякую Вам за бистре обслуговування та доставки ...А також за хорошу якість пили ,чоловік дуже в захваті ...Все відповідає харекьестиці...Бажаю Вам побільше процвітання і хороших та приємних покупців....

Достоинства:
    Все добре

• Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Здравствуйте. Все отлично работает. Вам большое спасибо.

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хорошее качество пилы, но заметил два "но": 1. при полностью заряженном аккумуляторе на одном показывает 93 % заряда, на втором 85%, 2. при хорошо отрегулированном натяжении цепи она то ослабляется (провисает), то опять натягивается. А так вполне нормальная вещь за адекватные деньги. В общем рекомендую продавца и товар.

Достоинства:
    Кейс, 2 АКБ, автоматическая подача масла на цепь, шина на 8 дюймов
    Недостатки:
    Указал выше, но они не критические
    • Продавец  Eligos

• Валерий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Швидка доставка,товар цілий,гарна якість,зручна пила з двома акумуляторами та механічне змащення ланцюга,дякую

Достоинства:
    Доставка,ціна

• Дмитро О***

Нещодавно придбав, працює добре. Рекомендую

Достоинства:
    Зручне регулювання ланцюга, автозмащування
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Eligos

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

На вид супер, в роботі ще не пробував думаю буде все ок.

Достоинства:
    Зручна.
    Недостатки:
    Пока нема.
    • Продавец  Eligos

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Швмлка доставка. Пилка зібрана, проста та зручна в користуванні. Якраз те, що мені потрібно!

Достоинства:
    2 акумулятори, легка
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Eligos

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Отримала пилку,але при включенні в моторі іскрить. Написала в магазин- відповіді немає. Пізніше допишу свій відгук. Хочу повернути. Відео відсилаю в вайбер магазину

Недостатки:
    Іскрить в моторі.
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Те, що мотор може іскрити - це нормальна практика роботи товару. Наш менеджер вже зв'язався з Вами та надав реквізити для повернення товару.