Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о ГАЗОНОКОСИЛКА электро - elm3320 (1200Вт) (makita)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Сергій К***
    Продавец: Rozetka

Чудова косілка, вже 5 років без нарікань. Тільки де можна купити до неї ножа?

Достоинства:
    Швидко та зручно
    Недостатки:
    _
  • Константин Л***

Купил в 2021 году, фурычит по сей день! Первые 2-3 года снимал лезвие и точил, сейчас забил на заточку ибо косилка рубает и без заточки шикарно! Это лучшая проводная косилка за эту цену! Куплю ли я еще раз такую косилку? Если проводную то да! Но я все же уже настроен на аккумуляторную, поэтому я буду выбирать ту к которой у меня уже есть аккумуляторы )))

• Роман

Акумуляторні слабіші! Подумайте тричі

• Олег Б***

Супер косилка, свою роботу виконує нарікань не маю

• Віталій Б***
    Продавец: Rozetka

Рік і згорів мотор .Макітра вже не та.Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Згорів мотор
  • Віталій Ч***

1рік і 8 місяців згорів мотор

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Мотор не надійний
  • Василь М***

Один сезон -згорів мотор

• Мухтерем Д***

Хватило на 1 сезон. 2 маленьких клочка земли шириной 5 на 5 косилось в 2 недели 1 раз. Подшипники начали шуметь, отдельно не продается, разве что покупать новый мотор которого цена как 80%стоимости косилки.
    Лежит теперь в гараже мертвым грузом, выкинуть жалко, ремонтировать дорого.
    Настоятельно не рекомендую!

• Владимир Я***

Подшипники можете купить в любом интеренет магазине. Нижний на моторе 6001 rs, верхний 628 rs. У меня такая же проблема. Потому как покупать мотор очень дорого. Замените подшипники и все.

• Оксана П***

мені подобається це моя перша газонокосарка. Рекомендую

Достоинства:
    легка зручно дизайн супер
    Недостатки:
    не має
  • Галина Ф***

Чудовий матеріал

• Татьяна З***

Все добре ,купляли літом

• Евгений

Мотора хватило ровно на год и неделю, площадь газона 150м2

Недостатки:
    Не надежный мотор
  • Віталій

Все добре, працює вже майже рік

Достоинства:
    Не дорога
  • Лилия Г***

Практична

Достоинства:
    Чудова
  • Сергій М***

Відпрацювала газонокосарка один сезон. Нарікань нема. Площа газону 2 сотки. Залишає чисту рівну полосу після себе. Скошену траву збирає гарно у контейнер.

Достоинства:
    Нема з чим порівнювати, це моя перша газонокосарка
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олег

Макіта є Макіта!))..

Достоинства:
    Легка'зручна.Поміщається без проблем в багажник авто.
  • Олександр З***

Користуюсь читвертий рік нарікань немае. ЧУДОВА РІЧЬ

• Юрий Ж***

Для рівненького газону ,без сюрпризів , гарна річ . Але не танк .

Достоинства:
    Легка , просте включання . Переключання висоти зрізу просто супер .
    Недостатки:
    Слабкий ніж .
  • Олександр М***
    Продавец: Rozetka

Коса придбана у Розетці. Це ії перший робочий сезон. Відразу виявилась проблема с захистною муфтою ножа: вона виконана з грубими помилками, лабіринтне ущілення геть не працює. За рахунок цього усі мотузки чі напівсуха трава потрапляють під втулку вбивая її, а токож підшипник який, доречі, встановлений дуже полегшеної серії. Пару покосів весняного бур'яна майже вбили втулку. Благо є верстати і не проблема зробити нову з урахуванням помилок виробника. Ніж зроблено однобічним, хоча нічого не заважало зробити його двобічним. Твердість ножа HB100...150 - немає ніякої термообробки. Тобто переточка майже після кожного массованого покосу. Болт кріплення ножа - дюймовий з правою різьбою, не раджу його загубити. Колеса дуже замалі та тонкі, на м'якому грунті косу складно катати, маневренність на трійочку. Регулювання висоти покосу припускає проміжну ступінь між 1 та 2 поділками, як буде натхнення то профрезерую у бляшці ще один паз. Решта більш-менш задовільняє.

Достоинства:
    ліпше ніж китай
    Недостатки:
    у коментарі
  • Богдан С***

2 літа відпрацювала- все гуд, після чого згорів мотор

• Денис Г***

Працює другий рік без зауважень
    Попередня аналогічна Makita відпрацювала 9 років

Достоинства:
    Якість
  • Виталий
    Продавец: Rozetka

Дополнение к старому отзыву. Косилка отличная, 2 года полёт нормальный. Решил "обслужить" и вот что увидел (на фото). Когда выбирал газонокосилки, попадал на видео на ютубе где человек жаловался на траву внутри корпуса, подумал что бред. А нет, оказывается её туда реально засасывает. Рекомендую раз в год, после сезона обслуживать. На фото 2 года без обслуживания чуток уже пропылесосил и только потом решил сделать фото. Также ещё не известно что там внутри где ремень, ведь чтобы снять двигатель нужна головка на 5.

Достоинства:
    Прочная, мощная, стильная, красивая
    Недостатки:
    Как и всем, нужно обслуживание внутри
    • Виталий

Также хочу добавить: двигатель с валом снял, снимал очень трудно, из корпуса грубо говоря подшипник выбивал. Все это потому что смазка в подшипнике, который возле ножа, стала как пластелин, соответственно он грелся и прикипел к корпусу. Как хорошо что я все таки решил его снять, а не сгорел двигатель. Напомню, срок эксплуатации - 2 года. Обслуживайте свои газонокосилки, и будут они служить долго.

• Анна Я***

Купували на початку літа 2022,зараз вересень 2022, відпрацювала чудово, легка, косила нею з задоволенням великі об,єми і траву в коліно і камінці та інше потрапляло, першим положенням майже не користуюся, оскільки важко двигуну, відпрацювала на 2 -му, третє положення ножа дуже високе ,навіть не знаю де його використовувати, дуже легка в обслуговуванні, сама вивезла, сама покосила, сама почистила, сама зняла ніж ,якщо щось потрапило, сама закрутила. Чудова річ, та напевне на наступний сезон потрібна буде заміна ножа, оскільки місця для косіння не обирала і дуже велику площу косила, приблизно 15 соток щотижня. Я задоволена. Все продуманно і ручка для переноски і зручне управління і класний мішок, я в захваті

Достоинства:
    Якість, зручність
    • Виталий А***

Добрый день. Пользуюсь такой же моделью уже 2 года. Зачем вам менять нож? Просто пускай вам заточат на "Точильном станке" он же "Наждак". Я покупал себе второй нож т.к. первый попал на крупный камень и не было где заточить. Сейчас заточил и лежит просто как запасной. Точить нож я бы рекомендовал каждый сезон, взависимости от вашей площади. Возможно и чаще в 1-2-3 покоса.

• Наталья П***

Добрый день, купили машинку в июне 2021г , в июле 2022 уже не работает, хватило ровно на год, фирма себя не оправдала и цена тоже, к сожалению

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Отработала один год
  • Сергей О***
    Продавец: Rozetka

наступного разу....взяв би дешеву....не бачу ніякої різниці. Якщо газон не ідеальний залишає не скошений бурьян....через деякий час він піднімається і підноситься над газоном.

Достоинства:
    косить як і не такі дорогі...
    Недостатки:
    Не сподобався мішок. Пагано мити після трави, краще був би пластиковим весь. Пробував дешевою косаркою...не побачів різниці.
  • Іван Г***
    Продавец: Rozetka

користувався 2 сезони, косив траву у дворі ( тобто не було надвеликих нагрузок) і згорів двигун. Косить класно

Достоинства:
    якість покосу, легкість регулювання
    Недостатки:
    поганий двигун
  • Никита Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeMORe

Хороша

• Людмила М***
    Продавец: Rozetka

Косаркою користуюся вже 6 років. Покос (10 соток) відбувається кожного тижня. Через 5 років прийшлося перемотати двигун і запрацювала як раніше. Якість відмінна. Рекомендую

Достоинства:
    Металевий корпус, легка в обслуговуванні,є можливість обрати висоту покосу газону.
    Недостатки:
    не виявлено
  • Кошелев В***

Також, пропрацювала трози більше року і згорів мотор.

• Сергей С***

Косарка відпрацювала півтора сезону. Після чого згорів двигун. Двигун, який поставили по гарантії згорів через 3 години використання. Покос не рівний. Погано підбирає траву в збирач. В порівнянні з більш дешевшими представниками класу нічим не виграє.

Достоинства:
    Косить траву.
    Недостатки:
    Необгрунтовано висока ціна.
    • Виталий

Странный отзыв. 2 год, полёт нормальный. И собирает, и ровно косит. В сравнении с другими такой же ценовой категории - это мерседес в мире газонокосилок.

• Олег

Неправда.Все навпаки.

• Юрий Ж***

Підтримую . Ціна ремонту пристойна косарка .

• Инна К***

По завершенню сезону косіння травички, хочу залишити свій відгук. Це просто чудова покупка. Дуже задоволена. Косити нею можуть навіть діти. Однозначно рекомендую.

Недостатки:
    Не виявила
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LM@UA

замовили отримали працює все добре.один недолік те що продавці обіцяли гарантійний талон.але талону в посилку не надали..

Достоинства:
    легка і проста
    Недостатки:
    покищо не виявили
    • Продавец  LM@UA

Добрий день.
      Гарантійний талон довідправимо. Приносимо вибачення за незручності.

• Виктор Г***

Заказав дану косілку і наймовірно задоволений.Косілка супер,косить дуже добре,кошик заповнює на 100%.

Достоинства:
    Легка,зручна,потужна,компакна.
    Недостатки:
    Невиявив.
  • Алексей Г***

Раньше был опыт использования двух газонокосилок побольше и поначалу эта Макита показалась какой-то игрушечной и несерьезной, но после нескольких месяцев использования могу сказать, что сомнения были напрасны - легкая, маневренная, но при этом к качеству работы никаких претензий.
    Единственное, что хотелось бы еще промежуточный высоты покоса между вторым и третьим положением

• Константин Л***

После пяти лет использования самого дешевого китайца, о маките сложно сказать что-то плохое. Аппарат огонь, косит и рубает без напряга, удобно регулировать высоту покоса, а самое главное корзину набивает по самое не хочу!

Достоинства:
    Хорошо набивает корзину.
    Недостатки:
    Пока что не заметил.
    • Виталий

Использую всего 2 года, и при этом более чем согласен с Константином! Косилка - крутая.