Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Спрей для очистки ювелирных изделий Jaysuing

Оценка пользователей 2.3/5
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Трохи залишається неприємний запах, за рахунок того, що спрей має жирну основу каміння трохи блищить , бруд воно ніяк не вичищає , за такі гроші зовсім негодиться

Недостатки:
    Не побачила ніякого ані блиску ані чистоти на золоті .
    • Продавец  Eyes Style

Шановний клієнте, нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Але хочемо зауважити, що засіб не є абразивним очищувачем для миттєвого видалення глибоких або застарілих забруднень. Спрей призначений для делікатного очищення та підтримання блиску виробів за умови правильного застосування.
      Також звертаємо увагу, що при значних або тривалих забрудненнях може знадобитися більший час витримки засобу або декілька застосувань. Одноразове використання не завжди забезпечує максимальний результат, особливо якщо вироби давно не очищувалися.

• Поліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Это мыльный раствор в банке и всё. Пыль смоет, может давние загрязнения. У меня серебряная цепочка потемнела от пота (только участок возле замка стал тёмным). Средство с моей проблемой не правилось. А цена такая, что надежда была

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Мыльный раствор и всё
    • Продавец  Eyes Style

Поліно, дякуємо за відгук. Шкода, що засіб не виправдав очікувань. Ймовірно, у вашому випадку потемніння срібла має окисне походження (потемніння від поту), тому потребує спеціальних засобів або полірувальних паст.
      Наш очищувач не є відбілювачем чи антикорозійним розчином, але чудово підтримує блиск і чистоту прикрас при регулярному використанні.

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Мені сподобався ефект. Звісно, на фото перебільшили, але мої ювелірні вироби лагідно очистив. Золото без покриття, біле золото з родієм, родоване срібло, оксидоване срібло, натуральні камені - засяяли як нові. Маю вироби і більш класичні і з текстурою під дерево, з елементами, які зазвичай важко чистити (і не надто якісно вдавалось).. Звісно, тут серветка не сильно допоможе. Домашні рецепти рідин не ризикую пробувати і то занадто довго.. А от спрей + пензлик - це те, що треба. Рідина добре розпилюється по всій поверхні виробу і проникає у всі важко доступні місця, розчиняє бруд, нальоти і т.д. за секунди. Рукам цей спрей також не шкодить (можна використовувати без рукавичок). Запаху не має. Я задоволена. Як закінчиться - візьму ще.

Достоинства:
    Спрей + пензлик. Вироби знову як нові. Нема запаху. Не шкідливий. Швидко розчиняє бруд. Економний.
    • Продавец  Eyes Style

Ганно, щиро дякуємо за Ваш відгук і бажаємо приємного користування.

• Анна Д***

Псує ювелірні вироби

• Продавец  Eyes Style

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з цією проблемою. Можливо, засіб був застосований неправильно або залишився на виробі надто довго. Також варто враховувати, що деякі ювелірні вироби мають чутливе покриття або матеріали, які потребують особливого догляду.