- Валерій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Отличные перчатки !спасибо
- Продавец Kangarox
Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!
- Надія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 6
Якісні та легкі.
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Продавец Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався та виправдав ваші очікування. Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт залишався задоволеним
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Гарні рукавички, все сподобалось, швидко зв'язались (окрема подяка дівчині яка телефонувала за консультацію), наступного дня вже забрав, рекомендую магазин
- Продавец Kangarox
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 6
Гарний товар, відповідає опису. Дитина задоволена
- Лиза М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10
рукавички дуже легкі, але наповнювач при цьому хороший. продавець швидко та оперативно відправив замовлення. принт якісний, самі рукавички теж на дотик якісні. тільки після отримання їх треба розправити всередині. ну в цілому рукавички ща свою ціну топ,—рекомендую
- Достоинства:
- ціна—якість, липучка добре тримає
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец Kangarox
Вдячні за Ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від Вас!
- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Покупкою задоволений. Сину 12 років рукавиці на 8 унцій цілком підійшли, навіть з невеликим запасом)
- Продавец Kangarox
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас знову!
- Ира И***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 12
Все відповідало опису
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Пришли быстро, качество отличное. Грамотный персонал подобрали все отлично. Продавца рекомендую.
- Достоинства:
- Цена, качество, быстрая доставка.
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10
Пришли в дуже хорошій якості для новачків рекомендую.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 6
швидко відправили товар, все як на фото, дуже вдячна))
- Достоинства:
- Швидка доставка, хороша якість
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 6
Якість чудова, відправили в день замовлення
Рекомендую!- Достоинства:
- Якість, швидка відправка, гарна ціна
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Відправили швидко, якість чудова дитині сподобалось
- Продавец Kangarox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався товар. Завжди раді вас бачити серед наших клієнтів!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Відправили накладеним платежем, отримали, поміняли - син у захваті. Дякую!!!
- Достоинства:
- Якісні, легкі
- Недостатки:
- Не виявили
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10
Якість відмінна, крутий принт, липучки тримають добре. Рекомендую