Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Рукомойник 15 л для дачи из пищевого пластика Н39х30х18 см Консенсус

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

В цілому доволі зручний рукомийник. Кран має невеликий розхід води, тому вода не витече надто швидко
    Отвір легко зробити за лопомогою гострого ножа, просто зрізати заглушку.

Кран встановлювати трохи незручно бо зсередини не затисниш як треба, треба затискати провертаючи сам кран, і при цьому підгадати, щоб він став рівно.
    Прокладку краще ставити зсередини, бо зовні буде протікати. Якщо немає досвіду встановлення кранів, то для надійності можна промазати силіконовим герметиком. Але і без нього не протікає.
    Запах пластику є, з часом вивітриться, але враховуючи, що використовується на вулиці, то не біда.

Достоинства:
    ціна, якість, кран в комплекті, зручність у використанні, можна підвісити або поставити
    Недостатки:
    встановлення крану тільки рівними руками
    • Продавец  Дом на все 100

Дмитро, щиро дякуємо за такий детальний відгук про товар. Завдяки вашим порадам, майбутні покупці зможуть уникнути зайвих хвилювань, повязаних з установкою краніка. Будемо дуже раді Вашим наступним замовленням. З такими не байдужими, порядними і відповідальними Покупцями, дуже приємно спілкуватися і працювати над виконанням замовлень.

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Качества ужасного! Краник нужно самому пределывать. Вырезать отверстие (правильно ) если вырезали отверстие и поставили краник и он будет протекать вам не сделают возврат! Кран протекал, пришлось докупать прокладку дополнительную, платить Деньги чтоб установил мастер ее правильно, плюс герметиком загерметизировал. Не советую . Не понимаю от куда столько отзывов и хорошие есть, наверное сами пишут себе их!

Достоинства:
    Не покупайте. Рукомойники ужасные!
    Недостатки:
    Рукомойник качества ужасного !
    • Продавец  Дом на все 100

Доброго дня, Тетяна Володимірівна. Нам дуже шкода, що у Вас виникли труднощі з установкою краніка на рукомийник з харчового пластика. Так, ми згодні з вами, що майже у всіх виробників пластмасових виробів, рукомийники йдуть з краніками у комплекті, які знаходяться в розібраному вигляді в середині корпусу рукомийника. Виробники не встановлюють кранік в корпус рукомийника, з причини безпеки транспортування , щоб не пошкодився і не відбився кранік, в процесі доставки. Рукомийники в зібраному виді, з вкрученими в корпус краніками, неможливо штабелювати і укладати на піддони, при перевезенні, з причини торчащої деталі. В карточці товару, на додатковому фото, вказаний зовнішній вид краніка поряд з місцем, куди його потрібно встановлювати. До оформлення замовлення, Покупець має можливість ознайомитися з зовнішним виглядом товару і задати додаткові питання Продавцю. У разі , якщо товар не підійшов, Покупець має право відмовитися від отримання відправлення, після огляду товару на відділені перевізника. Стосовно відгуків, на сайті Розетка, всі відгуки покупців чесні, привязані до конкретних замовлень і Продавці не мають змоги впливати на цей процес. З повагою, адміністрація інтернет-магазину "Дім на всі 100"

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Гарний , зручний рукомийник.
    Запах пластику, який був присутній спочатку, вивітрився за пару діб.
    Також хочу окремо відмітити професіоналізм та лояльність до покупців самого продавця. Замовлення робила місяць назад, попросила продавця вислати товар на укрпошту, так як на сайті була доступна доставка тільки нп., і продавець люб'язно і в найкоротші терміни вислав мені укрпоштою, за що йому окреме велике дякую.

Достоинства:
    Гарний, зручний у користуванні рукомийник. Продавець лояльний до своїх покупців.
    • Продавец  Дом на все 100

Дуже вдячні за відгук за товар. Ми слідкуємо за враженнями Покупців після отримання товару і намагаємося утримувати високий рівень сервісу обслуговування.

• Алексей С***

Норм

• Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді отримати від Вас нові замовлення.

• Антоніна Б***

Швидка відправка.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Завишена ціна.
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук про товар. Стосовно ціни, покупець має право вирішити, чи підходить вказана ціна для оформлення подальшого замовлення.

• Жозефіна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Кран щоб закрутити потрібно прорізати дирку самому!! Навіщо таке продавати??
    Протікає досить сильно. Товар не готовий для продажу. Не рекомендую!! Запах дуже дешевого пластику!

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Протікає. Кран не закручений. Запах.
    • Продавец  Дом на все 100

Шановна Жозефіна, модель рукомийника (від виробника) укомплектована зйомним пластиковим краником, який вкладено у середину виробу, для подальшого безпечного транспортування (щоб краник не зламався). Заводська комплектація передбачає самостійне встановлення краника на корпусі рукомийника у зазначеному місці. Покупець, на власний розсуд, може використовувати пластиковий краник, що йде в базовій комплектації, або замінити його на кран з іншого матеріалу (латунь, метал, пластик) з будь-яким діаметром (1/2" 3/4"...). Отвір у корпусі умивальника Покупець робить самостійно, залежно від обраної конфігурації крана. Для усунення специфічного запаху, новий рукомийник, перед першим вживанням, рекомендовано помити всередині з миючим засобом і дати висохнути виробу, у відкритому вигляді природним шляхом, протягом декількох годин. Запах вивітриться і зникне повністю.

• Милостивая К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Очень нужная вещь в наших реалиях)все пришло быстро)все целое)

Недостатки:
    Нету
  • Іннеса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Дякую за рукомойник . Свої функції виконує.
    Відправили дуже швидко . Доставка Укрпоштою вийшла 28 грн. і не треба переплачувати Новій Пошті )

• Ірина

Товар належної якості
    Продавець уважний до потреб покупця

• Александра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Виріб зовсім не такий як на фото. Інший кран, інший колір. Отвір для крану абсолютно нормально зрізається будівельним ножем, але щоб кран не протікав, потрібно добряче закрутити, але обережно, щоб не зірвати. Загалом нормальний рукомийник. Щоб зменшити жахливий запах достатньо наповнити рукомийник водою із миючим засобом на пару днів.

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Запах
  • Богуслав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Пришёл бак без отверстия, пришлось высверливать самому. При ровном и хорошем отверствии не получилось закрутить так, чтоб кран вокруг не протекал, пришлось добавлять фумленту и свои резинки. Кран очень тугой, но работает. Запах пластика удушливый что даже страшно мыть руки через такой бак.

Достоинства:
    Цена
    Функциональность
    Недостатки:
    Комплектный кран
    Течь
    Пластик
    Требование к доработке
    • Продавец  Дом на все 100

Богуслав, добрий день.Так, правильно, кран вкладається в середину рукомийника, спеціальне місце для установки крану обозначене на корпусі полукругом у поглибленні і знаходиться в нижній частини рукомийника. Якщо у вас по якості є зауваження, просимо надіслати нам на вайбер відео з вашими коментарями і ми зможемо направити ваші питання виробнику. Якщо присутній заводський брак на виробі, і ви покажете це на відео, ми обов язково зробимо обмін на новий рукомийник. З повагою, адміністрація інтернет-магазину.

• Ві

Ваш відгук мав би більше контексту, як би ж не кацапською

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Замовляю вже в друге, першим користуємось на дачі, зараз для бабусі замовила. Пластик біля крану тонкуватий, але якщо з розумом користуватись усе Ок. Єдине в низу завжди є "мертвий" залишок води, він нижче крану. Не бачу в цьому великої проблеми, але робочий об'єм баку зменшується, та й вода може застоюватись. Потрібно знімати, та мити в середині.

Достоинства:
    Ціна, зручність
    Недостатки:
    "мертвий" залишок води
  • Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Товар заказан 24.04. Оплачен по предоплате. Продавец на звонки не отвечает. Сообщения читает но не отвечает.

• валентина у***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

отличный бак.за такие деньги товар супер.альтернативы просто нет.

Достоинства:
    цена-качество
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Бак відмінний зручний та крепкий кріплення витримує вагу води кран добре закриває не протікає пласмаса тверда не гнеться

• Продавец  Дом на все 100

Добрий день, Наталія. Прийміть нашу вдячність за відгук і увагу до нашого товару! Ми раді, що у вас залишилося позитивне враження від роботи нашої компанії. Бажаємо Вам міцного здоров'я та всіляких гараздів. Завжди ваші, адміністрація магазину "Будинок на всі 100".

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Доволен. Думаю через годик кран придётся менять.

Достоинства:
    Крепкий
    Недостатки:
    Пластиковый кран
  • Любомир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Рукомийник працює добре, кран не протікає і трохи тугий, але можна звикнути. Замовляв разом з баком для душу на 100 л.

Достоинства:
    Кріплення на стінку, достатній розмір, кришка
  • parhomenko11

Так в принципи все ок.

Недостатки:
    Кран тугой.
  • Валентин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Почитав сегодня отзывы с 2016года.Ау производитель.Вам не стыдно.За четыре года можно было и улучшить.

• Володимир

За 8.

Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Самовывоза нет оплата через Новую почту.С доставкой и пересылкой через Новую почту вышло 178грн. Зная что так выйдет купил бы в магазине.

• Валентин Т***

На то время рукомойник стоил 111грн.

• Дом н*** все 100

Добрый день, Валентин. Мы оглашали стоимость доставки. Есть другие альтернативные пути доставки. Например, стоимость пересылки через Укрпочту 45 грн.

Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Стенку в месте крепления крана нужно сделать толще.И с краном нужно что то придумать очень тугой.

Достоинства:
    Компактный.
    Недостатки:
    Туго крутиться кран.Стенка где крепится кран тонковата.
  • Таня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Кран крутится нормально и не протекает. Сам рукомойник хорошего размера и сзади с креплением. Заказала вместе с 20л и для дачи думаю, что лучше за такие деньги не найти

Достоинства:
    Все хорошо
  • Женя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Все бы ничего - но кран - это тихий ужас(( Сам бак отличный, удобны, хорошо крепить. Но кран вызвал кучу негатива. Во первых он настолько туго крутиться - что его нужно всегда двумя руками держать, а если одной - то можно выломать его из крепления. При первом же перегибе крана, во время открытия - лопнула зажимная (пластиковая) гайка - из за чего он начал протекать. Конечно, герметик то это решил, но все же(((

Вывод - при покупке данного бачка - сразу же нужно покупать нормальный кран на замену.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Кран
  • Андрій
    Продавец: Дом на все 100

Товар прийшов не комплектний відсутня гайка та резинки і+ деформований отвір. Продавця повідомив, відповіді не отримав.....

• Сем Б***
    Продавец: Дом на все 100

Замовила цей товар на Розетці. В умовах оплати вказана готівка, про 100 % передплату теж ні слова, при оформленні можна було обрати наложенний платіж при отриманні. На наступний день зі мною зв'язався продавець (ним виявивилась не Розетка), вислав мені по смс номер карти на яку я повинна вислати гроші, і лише після цього вони вишлють товар.
    Шановна Розетка: якщо ви виставляєте у себе на сайті товари іншого продавця - перевіряйте, будь ласка, чи відповідає опис з реальними умовам. Звідки мені знати, кому я висилаю гроші? Чому тоді при оформленні замовлення на вашій сторінці мені не запропонували оплатити картою ОДРАЗУ цей товар?

Недостатки:
    недостовірність інформації