Отзывы покупателей о Щит (бокс) внутреннего монтажа, навесной, DIN Рейка 12 мест, для солнечных панелей, IP40 (s029104)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Отзывы про товар продавца EVDstore
  • Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Все чудово,щит на свої кошти прям дуже не поганий . Одне тільки ,доставка довгенька ,але все перекриває те що вона безкоштовна .

• Алекс К***

Якість на свої гроші

Достоинства:
    Розміри
    Недостатки:
    Щит з таким маркуванням є накладного монтажу в описі вказано що це внутрішній монтаж . Людина яка подавала інфу на сайт не компетентна !
  • Максим Б***

Приїхала поламана

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darim-art

Отримав замовлення у пункті видачі, перевірив, що в наявності обидва товари замовлення. Й тільки вдома, витягнувши щит з коробки, виявилося, що у кришки зламані вушка-кріплення. Тобто щит окремо, кришка окремо. Оскільки щит упаковано у картонну коробку, й він там сидить доволі щільно, то зламатись кріплення при транспортуванні навряд чи могли. Скоріше луснула б сама кришка. Маленькі шматочки кріплень теліпались всередині щита. Думаю, що при інтенсивному користуванні кришкою ці "вушка" повідламувались з часом. Так що з великою вірогідністю можна сказати, що товар низької якості, а не "доставка винна".

Недостатки:
    Низька якість
    • Продавец  Darim-art

З нашої сторони, товар відправлявся цілим. Поки товар знаходиться у перевізника, ми могли затребувати компенсацію. В даному випадку, ми не можемо бути достовірні що товар було пошкоджено за вини перевізника, і ми їм вже нічого не докажемо, так як ви забрали посилку, без перевірки.

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darim-art

Все як в описі. Безплатна доставка на відділення розетки.

Достоинства:
    Ціна, якість