Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная мини пила ProCraft PKA-46 (бесщеточная, 2 аккумулятора, зарядное устройство, 2 шины и 2 цепи, 152мм и 203мм, пластиковый кейс)

Код :  503382099
Оценка пользователей 4.12/5
  • Денис К***

Довго вибирав яку пилку придбати,ціна якість і комплектація тут як треба.Все працює добре,все подобається. Застосовую в саду,не для заготівлі дров на зиму.Думаю працювати буде довго ))
    Перевіряйте уважно пилу при отриманні,у першому замовленні попався саморіз в середині корпуса,обміняли на іншу ,сервіс Розетка спрацював добре.

Достоинства:
    Комплектація,ціна,гарантія.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Євген Ш***

То був фіксик)

• Михайло Щ***

Работает нормально. На одном АКБ удалось обрезать кучу веток. Практически одно небольшое десятилетнее деревцо, которое росло под проводами и мешало. Пила не тяжёлая и в руке сидит удобно. Хорошо её использовать в труднодоступных местах для подрезки деревьев в саду. Компактная, в удобном кейсе. Планирую возить в машине при выезде на природу для заготовки дров для костра.
    В комплекте нет масла для цепи - докупал отдельно. В целом я доволен покупкой. Надёжность будет проверена временем.

Достоинства:
    Компактная, удобная, лёгкая, две шины с цепями, пара АКБ, безсчеточный движок, бачок для масла смазки цепи, мобильная.
    Недостатки:
    Мною не обнаружено. Хотелось бы иметь в комплектации масло для цепи чтобы сразу начать пользоваться инструментом.
    • Представник бренду

• Василь

Пилка справляється зі своїми завданнями. АКБ чесні по ємності і їх вистачає. Для дачі саме те.

Достоинства:
    Безщітковий двигун. Подача мастила. Дві різні шини і цепі. Два АКБ.
    Недостатки:
    За таку ціну мабуть немає.
    • Представник бренду

• Михайло П***

Користуюсь пів року. Все супер. Ціна-якість краще не знайдете. Брав за повну ціну. Зараз знижка, це взагалі ТОП.

Достоинства:
    Якість збірки на висоті. Два АКБ, поки один заряджається інший працює. І так по колу. Робота нон-стоп.
    Недостатки:
    Не має
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Супер пилка, ще й за таку ціну. Випиляла нею вже 10 соток хащів, до 10 см діаметром стовбура. Впевнена, що може й більше, але не хочу псувати. Акумулятора вистачає десь на трохи більше години безперервної роботи, другий за цей час повністю заряджається.
    Я в захваті, шкодую що не купила раніше. Сподіваюся що і далі не підведе.

Достоинства:
    Потужна, легко розібратися, модна купити запчастини
  • Антон Ш***

Купив у лютому і відразу почав пиляти, у мороз мінус 20 акумулятори сідали дуже швидку думав погані,а зараз коли вже тепло при середньому темпі доволі надовго вистачає. Дуже багато пиляв город був завалений гілками недоліків немае в основному працював 8 дюймовим ланцюгом.. двигун доволі потужний як для акумуляторної пили, корпус міцний..на свої гроші відмінно. Завжди чищу кісточкою для фарби після кожного використання.

Достоинства:
    Все працює гарно
    Недостатки:
    Немае масла для ланцюга у комплекті..
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Яна К***

Попередній відгук був негативний, тому що не правидьно вдягли ланцюг.
    Але зараз все працює.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що пила працює, як потрібно. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Андрей М***
    Продавец: Rozetka

Такая штука должна быть у каждого в кейсе, за два часа вырезал всё, что мешало несколько лет, хорошо пилит даже довольно крупные стволы, всегда пригодится в хозяйстве, на рыбалке, в багажнике

• Ярослав Ч***

Користуюсь декілька днів... В кожного "пацана" повинна бути така річ! Це просто "ВАХ", але раніше в мене такого інструменту не було тож може і перебільшую))) те на що я витрачав цілий день тепер роблю за декілька годин, за дві години активної праці посадив один акумулятор повністю а другий на половину, напиляв цілу купу дров так що в цілому на акумулятор скаржитись не буду...
    Головне навчитись правильно пиляти щоб пилка не пригала і не рвала - потрібно пиляти частиною полотна що ближче до ручки тоді все йде як по маслу)))

Достоинства:
    Легенька в руці
    Недостатки:
    Поки що не знаю, ще мало досвіду
    • Представник бренду

• Андрій В***

Коли читав відгуки, дехто писав, що висточить на два рази
    Але по суті цією пилкою спиляв пів 40ка річної абрикоси
    Великі гілки в діаметрі більше 15 см пиляє як масло
    Абсолютно все влаштовує

• Евгеній М***

Доброго вечора!Пила просто супер!
    Як кажуть:,, пиля тільки щепки литять"!
    Дуже задоволений!Рекомендую!

Достоинства:
    Все просто супер!
    Недостатки:
    Поки нема
  • АНДРЕЙ Х***

Вибачте в комплекті не вказано наявність ключів.

• Александр Р***

Акумулятори слабуваті та й не дивно це з 20, а так за свої гроші справляється на всі 100 % , брав в парі з подовжувачем супер !

Достоинства:
    Легка , з подовжувачем взагалі супер .
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • В. К***

Мав міні пилу іншого виробника щіткову. Ця набагато краще.

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pTp

Користуємося 6 місяців працює справно, зручна у використанні, акумулятор довгий час тримає заряд.

Достоинства:
    Легка
  • Володимир Б***

Купував для підготовки гілок до подрібнення - цілком задоволений результатом. Набагато зручніше й легше гілки "розбирати" ніж сокирою. Ну й для такого використання не має значення "рівність зрізу" (для обрізки дерев краще використовувати секатор).
    Щодо заряду батареї теж цілком нормально. Більше десяти достатньо великих гілок повністю розібрав з одного заряду.
    З недоліків: 1) масло доводиться заливати по "чайній ложці" - "залив, закрутив, проштовхнув" і так разів 5 - поки не наповнив ємність. 2) Батарею важко діставати (кнопка погано спрацьовує, мабуть). 3) індикатор заряду батареї "ні про що". Показує 3 поділки з 4-х, а насправді вже "не тягне".

Достоинства:
    Легка і достатньо потужна
    Недостатки:
    Масло заливати не зручно, батарея *заїдає" при витягуванні, індикатор заряду "ні про що".
    • Представник бренду

• Ігор У***

Комплектація та що заявлена, все працює. Мені сподобалось

• Сергій М***

Класна пилка одне но, сідае бистрої акум.

Достоинства:
    Акум
    Недостатки:
    Акум
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Василь Ч***

Бажаю міцного. Трохи є поганих відгуків про акуми, але мені попались дуже хороші, вистачає на довго.

• Василь К***

Класна річ,все працює

• Ирина Л***

Супер! Спасибо за хорошую мини пилу!!!

Достоинства:
    Сказка
    Недостатки:
    А вот и нету
  • Антон К***

Ця пила просто ТОП. Все відповідає опису. Працює відмінно. Два акумулятори потужні і тримають добре. Товар рекомендую

Достоинства:
    Акційна ціна
    Недостатки:
    Не має
  • Юрий П***
    Продавец: Rozetka

Товар хороший, без питань. Але, є нюанси. Нажаль, перша спроба придбати міні пилу Procraft PKA46 виявилась невдалою у зв'язку з некомплектністю (відсутній один з ланцюгів), тому, за пропозицією працівника магазину "Розетка" була оформлена відмова від отримання товару. Замовив повторно. Сподіваюсь, що цього разу продавець уважно перевірить повноту комплектації відповідно до опису і все буде добре. Очікую...

Достоинства:
    Ще попереду
    Недостатки:
    У комплектації заявлено два ланцюги. У надісланому замовленні наявний лише один ланцюг
  • Олег К*** Креденцер

Пилочка дійсно мочна класна акб.трошки слабенькі,але їх два

• Василь Ч***

На скільки вистачає одного АКБ?

• Представник бренду

Добрий день. Одного акб орієнтовно вистачає на 20 хв роботи.

• Віктор К***

Класна пилка.....
    Зрізав такі гілки, що й не подумав би.
    Акумулятор тримає, є індикатор заряду.
    Комплектація, все відповідає.

Недостатки:
    Немає.
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Шурує аж бігом!

Достоинства:
    Багато зручностей
    Недостатки:
    Як по-мені, нема
  • Сосницький С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pTp

З своїм завдання справляється на відмінно.

Достоинства:
    Якість за ці гроші.
    • Продавец  pTp

Дякуємо за відгук !

• Віктор В***

Пила супер рекомендую , а із мошнішим абк ріже ще краще

Достоинства:
    Два абк
    Недостатки:
    Відсутні
  • Леонід З***

Все добре

• Оксана
    Продавец: Rozetka

Користуюсь два дні,поки все влаштовує.Гілки до 10 см.ріже легенько.Заряду однієї батареї вистачає+- 35-50 хв.в залежності від навантаження!!!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Представник бренду

• Антоніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pTp

продавець відправив наступного дня як і домовлялись!

Достоинства:
    Товар відповідає фото та опису
  • Олександр В***

Все супер.

Достоинства:
    Два акамулятора
    Недостатки:
    Поки немає
  • Назарій Б***

Гарно запакована, чудова комплектація, дуже швидко відправили, поки що дуже задоволений, тільки питання по маслу, чи потрібно ще доливати і яке масло краще.

Достоинства:
    Компактна, чудова комплектація, є мала пила більша пила, пиляє поки що чудово.
    Недостатки:
    Поки що немає ніяких
    • Представник бренду

• Костянтин С***

Добре пиляє, акумулятори тримають теж добре, рекомендую.

• Дмитренко С***

Працює добре.