Отзывы покупателей о Аккумуляторная мини пила (сучкорез) Procraft PKA44 BMC (2 АКБ на 2 Ач, ЗУ, кейс)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Отзывы про товар продавца PROтехника
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Брала на подарунок, вже опробовали, сказали в роботі показала себе чудово, швидко і легко працювати. Подарунком задоволені

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Комплектація відповідає заявленої, в роботі поки не був. Після тестування подивимось. Дякую магазину за швидку доставку та сервіс!

Достоинства:
    Ергономічний, зручна смазка ланцюга.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Юрий Е***

Гарна пилка для дачі. Відпрацювала сезон.
    Дерева валити не піде але гілочки добре піляє.
    Цеп заменив на штілевську все супер

Достоинства:
    Зручна 2 АКБ
    Недостатки:
    Рідна цепка не дуже
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Артур Н***

Гарний інструмент за свої гроші.

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Сергій Р***

Самою пилкою задоволений. Акамулятори відразу можно викинути, не тримають . Беріть окремо пилку і гарні акамулятори. Комплектні акуми не тримають і 15 різів.
    Пилка була в сервісному центрі, як я вичитав проблема була в акумуляторах. Після повернення акамулятор тримає до 15 різів 7см в діаметрі гілок.

Достоинства:
    Пиляє добре
    Недостатки:
    Комплектні акамулятори пустишка.
    • Лена М***

Не все акумуляторы плохо держат, может попались такие, у меня хорошо держит заряд родной ПроКрафт, мало того я использую насадку - фонарик (тоже кстати ПроКрафтовскую) на акумуляторы, фонарик 550 Люменов светит 2.5 - 3 часа ярко так что в моих акумуляторах я не нашёл быстрого разряда, использовал акумуляторы для фонарика с ручной косилки другой фирмы те тоже светят около 3 часов. Я думаю просто попались такие акумуляторы

• Олег Р***

Не правда! Пилка чудова і акумулятори хороші і тримають довго.Вам треба зарчдити їх добре і все!

• Лена М***

Тут писали о том что у кого то не работает пила или зарядное - Это всё строго индивидуально и на 100 штук найдётся 1 шт брака. Мне пришла хорошая, мощный двигатель и крепкий пластик, система смазывания цепи нормально продумана. Пила настолько мощная что нужно соблюдать важное условие !!!!! - Если ветка\ки толщиной меньше сантиметра то её \ их обязательно нужно придерживать левой рукой край а правой делать рез иначе цепь просто рванёт мелкие ветки и пила может из руки вывернутся. Ветки толще сантиматра пиляются отлично и проседают под своим весом. Но в любом случае при пилянии ветку нужно придерживать второй рукой а пила хорошая и проблем пока не нашёл.

Достоинства:
    Пила мощная, крепкий пластик, два акумулятора в комплекте, в руке лежит хорошо
    Недостатки:
    Пока не заметил
  • Ірина С***

Повністю відповідає опису. Зручна в користуванні.

Достоинства:
    Невелика. Два акумулятора.
    Недостатки:
    Не виявтла
  • Сергій Р***

Початок був чудовим. Але на 2й раз використання перестала пиляти, почала йти у захист при найменшому навантаженні. Відправив в сервісний центр, чекаю відповідь.

Достоинства:
    Виконує поставлену задачу
    Недостатки:
    Недовговічна
  • Вячеслав Т***

Пилка зі своєю роботою справляється. Мені подобається.

• Максим Г***

Сьогодні отримав пилу. Не працює зарядний пристрій. Куди звертатись

• Продавец  Instrument.Free

Вам був відправлений зарядний пристрій на заміну.

• Аркадий З***

Досить добре вже протестував свою міні-пилу. Враження тільки позитивні. Ріже досить швидко. А про зручність і говорити нема що, - все на вищому рівні, пилочка лежить як влита в руці, навіть не відчуваєш її.
    Комплектні аккумулятори досить слабенькі, але для домашнього використання нормально.
    З приводу потужності акумулятора цікавляться багато знайомих і люди в інтернеті - як довго тримає акумулятор?
    Я вважаю це питання в корені неправильним: це залежить від багатьох факторів. Впливає і довжина шини (з 6" довше будеш різати), і товщина дерева/гілок, і твердість деревини. Впливає і суха чи зелена деревина (на сухій батарея швидше розрядиться). Тобто, якщо підсумувати, - час роботи від одного акумулятора безпосередньо залежить від навантаження на пилу.
    З недоліків (звичайно некритичних) можна відзначити погано продуману систему змащування ланцюга - масляний резервуар занадто малий, вдалося залити всього 10 мл масла. І не завжди тече нормально при натисканні на праймер.
    Ще один незначний недолік - на тонких, особливо на сухих, гілках ланцюг скаче, потрібно добре прижимати пилку.
    А так в цілому пилочкою я задоволений і всім рекомендую.

Достоинства:
    Дуже добре лежить в руці, працювати з цією пилочкою, - одне задоволення.
    Недостатки:
    1. Не зовсім добре продумана система змащування ланцюга. 2. На тонких гілках ланцюг "скаче"
  • Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pTp

Гарна якісь пиляє супер рекомендую

Достоинства:
    Якість гарна
  • Дмитро Ш***

пилка працює добре .

Достоинства:
    на ура
    Недостатки:
    плохо подає мастило
  • Сергей Р***

Перше враження приємне. Слабуваті батарейки, треба докупити обєм більший. Гризе добре.

Достоинства:
    Виконує поставлену задачу.
    Недостатки:
    Слабкі АКБ
  • Сергей Г***

Пила супер.

• Анатолій М***

Працює добре

Недостатки:
    Акумулятор малий
  • Олександр С***

Все працює,вся комплектація.

• Костянтин В***

Товар якісний

Достоинства:
    Швидкість ціна

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Пилка, якби добра та компактна. Але зовсім не хоче пиляти. Думав ланцюг не загострений, я змінив на інший ланцюг, всеодно не хоче пиляти. Даєш навантаження тоді щось питається вгризтися, зразу руці важко так тримати...
    Хоч комплектація гарна, але немає користі
    Навіть не знаю що робити?!

Достоинства:
    Комплектація
    Недостатки:
    Не пилить!!!
    • Тарас С***

Спробуй ланцюг іншою стороною поставити

• Журавльов С***

Все відмінно.

• Лашевич А***

Все чудово

• Іван О***

Не працює зарядний пристрій. Лише зарядив 1 раз 1 батарею, вже не працює

Достоинства:
    Наявність 2 батарей
    Недостатки:
    Нетпрацює зарядний пристрій
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки ссылка

• Володимир Ф***

Все гарно працює. Поки недоліків не помічено.

• Светлана С***

Поки робе 10 балів

• ВОЛОДИМИР С***

Мені поралась бракована мабуть, не мала сили крутити цеп. Повернув назад, гроші отримав.

• Лашевич А***

Чому немае гарантії? Ні підпису,ні печатки. А остальне,все супер.

Достоинства:
    Ціна і якість.
    Недостатки:
    Нема гарантії.
    • Олег

в особистому кабінеті дивились? можливо там і електронний чек і гарантія ?

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

Все працює, недоліків не знайдено

Достоинства:
    Невелика
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  Instrument.Free

• Костянтин Г***

Працює гуд, але в комплекті лише одна шина, в характеристиках дві. Ланцюги два, один короткий, інший довгий, під довгу шину.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки.

• Костянтин Г***

Питання оперативно вирішено, дякую Rozetka)

• Дмитро Г***

Товаром задоволений, купував у подарунок. Відповідає опису.

• Роман С***

Я навіть не знаю, що написати. Отримав в відділенні нової пошти. Дома зібрав, заляв мастило. Пішов випробувати в сад..... А вона не працює. Точніше, на холосту цепок круте. При найменшому зусиллі (цепок притуляється до гілки) цеп зупиняється. Відео зняв, але викласти чомусь не получається.

Достоинства:
    Не зміг визначити
    Недостатки:
    Просто не працює
    • Представник бренду

Доброго дня! Цілком можливо, що невірно встановлений ланцюг на пилці — одна з частих причин її некоректної роботи. Це може проявлятися як затуплення. Ріжучі зуби повинні бути спрямовані у правильному напрямку (завжди вперед по ходу руху пилки). Якщо проблема з налаштуванням натягу ланцюга чи редуктором, то рекомендуємо не експериментувати самостійно, звернутися до сервісного центру для діагностики та вирішення питання.

Ще раз вибачаємося за незручності та зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію.

• Андрій

Скоріш за все не було розкручено попередньо ціпок. Притуляти треба після запуску. Бо по-іншому не вистачить потужності. Тут розпил проходить з допомогою швидкості обертання, а не потужності пилки. Потужність це лише бензопили! В побутовому сегменті лише такі.

• Максим А***

Молодці !!!
    Все просто супер

• Олександр П***

Все працює. На скільки вистачить, покаже час. Але зібраний дуже не обережно, стики перекошені, не підігнані. Зовні інструмент не виглядає як професійний, німецької якості.

• Артур Щ***

Так це звичайний Китай, до чого тут німці?

• Денис О***

Бренд Procraft - німецький бренд, орієнтований на європейський ринок. Компанія спеціалізується на виробництві електричного та бензинового інструменту. Її продукція відома на ринку завдяки хорошій якості та надійності, а також має необхідні сертифікати якості та офіційну гарантію.

• Георгій М***

Пилка як пилка, обиралася для бабусі в село, щоб вона могла самостійно нею користуватися і без прив'язки до мережі. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Ціна і широкий комплект
    Недостатки:
    Хаотично вкладений інструмент в кейсі
    • Представник бренду

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал

Немає гарантійного талону. До кого звернутися якщо не працює?

Достоинства:
    Те, що очікувана я отримав. Але мене турбує гарантійний талон. Чи як щось трапиться то можна звернутися з чеком від Розетки?
    Де талон? Він не заповненний. Дякую Вам за майбутню відповідь.
  • максим п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Instrument.Free

За свої гроші дуже чудовий Істромент

Достоинства:
    Зручна настройка
    Недостатки:
    Різав небуло
    • Продавец  Instrument.Free

• Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал

Товар і обслуговування з доставки на відмінно.

Достоинства:
    Якість, акумулятори відповідають заявленим.
    Недостатки:
    Нема гарантійного талона.