- Виктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Чудово
- Продавец Dom&Sweet
ВІктор, щиро дякуємо вам за відгук) Звертайтесь ще до нас)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Чудовий набір для розвитку дрібної моторики та зміцнення м'язів рук! Купувала для дитини 8 років. Дуже зручно, що в комплекті аж 9 різних еспандерів з різним ступенем жорсткості: можна починати з найм’якших і поступово збільшувати навантаження. Матеріал приємний на дотик, без стороннього запаху. Дитина займається із задоволенням. Рекомендую!»
- Достоинства:
- Гарна якість, відповідає опису!
- Продавец Dom&Sweet
Олена, щиро дякуємо за детальний відгук та рекомендації)
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Товар відповідає дійсності
Якість хороша, БЕЗ неприєного запаху. Легкого навантаження - для реабілітації супер- Продавец Dom&Sweet
Наталя, щиро дякуємо за ваш відгук)
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Гарний набір з 9 1 еспандерів.
Використовую для реабілітації після перелому променевої кістки.
Такий набір використовується у реабілітаційному відділенні медзакладу. Кільце для тренування розгинання пальців можна повернути наізнанку як на фото. Тоді навантаження буде меншим як раз для реабілітації.
Дякую персоналу магазину за уважне ставлення!- Продавец Dom&Sweet
повагою магазин Dom&Sweet
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Дуже непоганий набір. Брала батькові для реабілітації після інсульту. Використовує два кільця різного ступеня навантаження та еспандери-яйця. Не змогли скористатися еспандерами для пальців - замалі. Тож загалом я задоволена, за таку ціну кілька еспандерів - чудовий варіант
- Достоинства:
- Якість, ціна, різні ступені навантаження
- Недостатки:
- Частина еспандерів на маленьку руку
- Продавец Dom&Sweet
Ніна, щиро дякуємо за такий детальний відгук!
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Товар відповідає опису, гарний набір за таку ціну, прислали швидко
Дякую- Продавец Dom&Sweet
Вікторія, щиро дякуємо за відгук!
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Відповідає опису товару. Швидка відправка
- Продавец Dom&Sweet
Дякуємо за відгук, ЛЕСЯ!)
- Наталія С*** ДемʼянівОтзыв от покупателя. Продавец: Dom&Sweet. Уровень нагрузки: 3-25
Набір зручний тим, що є різні рівні навантаження — можна починати з легшого і поступово збільшувати. Матеріал приємний на дотик, без стороннього запаху. Хороший варіант для тренування дрібної моторики та сили кисті.
повагою магазин Dom@Sweet
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Дитина в захваті!
це найкращий відгук!!!)
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Гарний набір, купувала дитині на 5 років
В результаті розділили на двох, частину набору бабуся попросила собі- для реабілітації після інсульту- Продавец Great LUCK
Дякуємо, що розказали свою історію) Успіхів!
- Юрій .***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Еспандери хороші , але в описі не указано , що вони дитячі.
- Достоинства:
- Якість.
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук!) Еспандери з різним навантаженням, і не дитячим) Користується такий набір попитом як для реабілітації так і для тренувань! Гарного всім дня!))
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Набор отличный , покупала для сына.
Продавец связалась на следующей день и уточнила детали.
Рекомендую!- Достоинства:
- Хорошего качества
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- Taras B***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Все добре
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук! Успіхів у тренуваннях!
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Дякую, гарний набір!
Дякуємо за відгук!))
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Покупала набор в январе. Продавец сразу перезвонил и уточнил детали. Пользуемся эспандерами постоянно. Очень удобные модели хорошего качества и небольшого размера, что позволяет всегда носить при себе разные позиции. И конечно, самое главное, есть положительный результат в реабилитации. Очень рекомендую
- Достоинства:
- Качество и размер эспандеров.
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Успіхів у тренуванні і не втрачайте віру!!!
Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- Сніжко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Чудовий набір
дякуємо за відгук!)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Дуже чемний продавець.
Еспандери сину дуже сподобалися. Навіть сама іноді займаюсь тим,що для пальців. Дякую. - Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Дуже сподобалось.
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Хороший товар за свої гроші
- КенанОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Товаром задоволений. Якщо є потреба в єспандерах для дітей школярів, або для реабілітаціїто рекомендую купити.
- Достоинства:
- Якість, мвшечок для зберігання
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Чудовий набір еспандерів гарної якості. Купував для батька ( реабілітація після інсульту).
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Вдячна за консультацію та увагу співробітників магазину. Товар доставили швидко, все відповідає опису, неприємний запах відсутній, матеріал приємний на дотик
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Замовила набір еспандерів, дуже дякую за консультацію і турботливий зв'язок))
Товар отримали швидко, все в наявності (як зображено на пакуванні) - в мішечку 9 кольорових предметів і додатково один чорний еспандер, пальцево- зап'ясний. Матеріал без запаху, приємний на дотик.- Достоинства:
- Одразу декілька видів тренажеру, підійде для будь яких тренувань і реабілітації (від пальців, долонь, зап'ястку до ліктьово-променевих м'язів). Зручно зберігати.
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за високу оцінку! і за відгук!))
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Набор отличного качества, позволяет выполнять разнообразные упражнения и постепенно увеличивать степень нагрузки. Подойдет как для реабилитации, так и для общеукрепляющих тренировок. Яркие, красочные, жизнерадостные цвета повышают настроение. Приятные на ощупь. Рекомендую.
- Достоинства:
- Большой выбор эспандеров
- Продавец Great LUCK
Дякуємо!))
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Большое спасибо! Товар пришел во время,невредимый и в полной комплектации,проверила сразу в отделении Новой почты.Товар хорошего качества,симпатичный,функциональный,брала сразу 2 набора для бабушки и брата, все остались довольны
- Достоинства:
- Качество,функциональность,красивые цвета
- Недостатки:
- Один -,резинка черного цвета,которая одевается на пальцы на мужскую руку на большой палец маловата
- Продавец Great LUCK
Дякуємо, що поділились своїм досвідом! Успіхів та мирного неба!))
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
- Продавец Great LUCK
Дякуємо!)
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Якісний товар. Підходить для різних вікових категорій.
Дякуємо за відгук!))
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Гарний комплект, гарна якість, все як на малюнку. Використовував для реабілітації чоловічої кисті, починаємо із зелененьких :)
- Достоинства:
- Ціна-якість
Різноманіття вправ і навантажень у наборі - Недостатки:
- Продавец Great LUCK
Дякуємо, Андрій, що поділились своїм досвідом. Успіхів та швидкою реабілітації!)
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Все чудово
Дякуємо за відгук!)
- Волошина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Яскраві, зручні, без запаху.
- Достоинства:
- Гарна якість, вигідна ціна
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK
Купувала сину (7 років) , для тренування та розвитку пальчиків. Сподобався.
- Достоинства:
- Яскравий, зручний
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук, ЯНА!))) Звертайтесь ще))