Отзывы покупателей о Садовый шланг для полива V-HOSE PRO 120 метров

Жах! Немає слів. Тільки вімкнули воду шланг розірвало. Якість відсутня
    Не раджу.

• Владислав С***

Хороший шланг і пістолет

Достоинства:
    Довгий, розтягується
    Недостатки:
    Пришлось помучитись щоб приєднати до старого шлангу
  • Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Гарний сервіс та швидка доставка. Товаром задоволений. Свою функцію виконує добре. Ціна приємна.

• Вячеслав

Ціна відповідає, якості

• Олександр П***

Товаром задоволений)

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дмитрий П***

Дуже задоволений роботою розетки,
    Товар прийшов пошкоджений, але в найкоротший термін його замінили .
    Реомендую

Достоинства:
    Надіслали швидко
  • Інна Г***

Все добре

Достоинства:
    Зручний
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Отримали вчасно, весь комплект був на місці. Користувалися, поки все нормально. Далі побачимо.

Достоинства:
    Такий, як в описі
    • Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг отримали швидко якість добра відповідає опису в користуванні зручний дякую

Достоинства:
    Зручний
  • Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Синий. Длина: 15. Диаметр: 1/2"

Замовлял шланг 15 метрів прийшов шланг довжиною 5 метрів. Гроші за товар не повертають. Не раджу шахраї!

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Прийшов шланг 5 метрів замість 15 м
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Все добре, не тече. Працює гарно

• Тарас О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 1/2"

Діаметр з'єднання 3/4,а не 1/2 як робив замовлення.Доречі це дешевший варіант.Подарунок садові рукавички відсутній.Категорично не рекомендую!!!

Недостатки:
    Товар не відповідає ціні, технічні розбіжності, невідповідність заявленій комплектації
  • Максим П***

Пользуюсь чуть больше 2 недель,пока нормально, не течет и довольно удобный

Недостатки:
    Довольно хрупкий,сразу становится понятно что одно неловкое движение и придется менять шланг
  • Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Розтягується добре, легкий, зручний у використанні. Актуальна ціна і швидка доставка. Відповідальний продавець

Достоинства:
    Легкий, зручний, довжини вистачає на ділянку 30х40 метрів
    Недостатки:
    Якщо і недовговічний, то зручність це компенсує
  • Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Прийшов швидко ,всім задоволена

Достоинства:
    Все добре
  • Анастасия Б***

Шланг фигня

Достоинства:
    Делайте лучше качество
    Недостатки:
    Быстро лопается и течёт со всех сторон
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.

• віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

гарний і компактний шланг. всім задоволений!

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Використовував декілька разів, поки все ОК. Ніде не протікає, розтягується та стягується нормально. Побачимо на скільки його вистачить

• євгеній к***

Шланг нормальний
    Поливав кавуни — все ок, тиск хороший, нічого не тече. Розтягується зручно, для городу саме те.

Недостатки:
    поки нема
  • Наталія С***

Хороша річ

• Микола Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Синий. Длина: 22.5

Замовив два однакових шланги в різних магазинах як виявилось в цього продавця можна придбати товар який відповідає опису!
    На жаль є і аферисти на прикладі магазину Getlux, це не рекламу а реальність сьогодення тому наводжу все на прикладах!

Достоинства:
    Товар відповідає опису
    Недостатки:
    Хто дане без гріха)))
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Петро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Лійку не дали, обіцяють довго вислати ,але немає

Достоинства:
    Недостатки:
    Є
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Довідправимо Вам розпилювач до кінця тижня, очікуємо на комплектуючі від постачальника, будемо вдячні за розуміння з Вашого боку.

• Ирина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Товар прийшов швидко . Все прийшло так як і замовляли , у комплекті все прийшло та запас ні резинки . Розмір такий як і замовляли . Все дуже якісно та нас влаштовує . Дякуємо

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Дякую. Шланг гарний, не протікає, все норм.

Достоинства:
    Легкий, компактний
    Недостатки:
    Поки немає
  • В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Шланг для поливу якісний, не протікає, всі з'єднання гарної якості, довжина на вигляд відповідає заявленій. Набагато зручніший у використанні ніж звичайний садовий шланг. Сподіваємось, що вистачить на довгий час.

Достоинства:
    Чудовий шланг, відповідає всім заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Любов М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Чудовий в роботі та легко ним користуватися.

Достоинства:
    Дуже зручний.
  • Владлен С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Покупкой остался доволен )

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

В мене просто дуже чудовий тиск води і максимум розтягується шланг до 15м далі вже нікуди. Продавець попередив, що при поганому тиску, довжина може бути меншою, але це так перестрахування, бо дійсно максимум для шлангу 15м

• Продавец  GETLUX

Добрий вечір! Товар відповідає опису на сайті. При побутовому тиску шланг не розтягнеться до максимальної довжини. Шланг витримує до 16 бар, у побуті тиск води становить 8 бар приблизно. Шланг розтягується до повної довжини лише під високим тиском води, якщо тиск води недостатній, то відповідно і розмір шлангу буде меншим.

• Аслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Хороший шланг, поливає прекрасно, зауважень немає.

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Все підійшло все добре дякую

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Придбали 60м. Прийшов на наступний день після замовлення. Гарно розтягується, усі режими справні, все ціле, у комплекті запасні резиночки. Підключили без проблем.

Достоинства:
    Легкий у користуванні
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Любовь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Чому не перевіряєте товар перед відправкою

Достоинства:
    Відсутній розпилювач до шланга
    Недостатки:
    Немає усіх комплектуючих
    • Продавец  GETLUX

Добрий вечір! Ми відправляємо товар на склади Розетки у повній комплектації, її могло бути втрачено або при транспортуванні, або при огляді попереднім клієнтом, перепрошуємо за незручності. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, довідправимо Вам розпилювач.

• Любовь В***

В відгуках пишуть що буде звернення від менеджера, а в особисті пишуть, що магазин не тимчасово не працює. Відповідно до ст. 6 та ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів», продавець зобов’язаний передати покупцеві товар належної якості та у повній комплектації згідно з описом, замовленням і заявленими характеристиками.

Вимагаю:

Безкоштовно надати відсутні елементи комплектації у розумний строк;
      або
      У разі неможливості — здійснити заміну товару на комплектний;
      або
      Повернути сплачені кошти.

У випадку відмови буду змушениа звернутися зі скаргою до Держпродспоживслужби та захищати свої права у встановленому законом порядку.

Прошу надати письмову відповідь у найкоротший строк.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Чудовий шланг. Розтягується в 2-3 рази від 2.8 бар тиску насосної станції.

Достоинства:
    Легкий, розтягується в 2-3 рази
    Недостатки:
    Якість стандартна китайська, але хороший за свою ціну
  • Микола Р***

Негативний!!!
    Інформація про товар не відповідає дійсності замовляв 7.7 до 22.5 м а по факту приїхав 5 до 15 м.
    При спілкуванні з продавцем починає нести несенітницю що треба тиск більший, як наші депутати багато брешуть навіть більше!
    Якщо замовляєте перевіряйте одразу коли отримуєте з рулеткою
    Не раджу!

Достоинства:
    Не яких
    Недостатки:
    Продавець на початку продажі вже бреше!
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Шановний покупець, при підтвердженні Вам телефонував наш менеджер та повідомив, що шланг розтягується до повної довжини лише під високим тиском води. Якщо тиск води недостатній, то і відповідно розмір шлангу може бути меншим. Вас ніхто не обманював, а попередив заздалегідь дану інформацію. Весь товар даного типу йде в такому форматі від виробника.

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Не зручне підключення до води і до пістолета. Не вдалось взагалі підключити до води, бо різьба має 1.5 витки і тече. Якась крива різьба. Пістолет тече. Не догледіла на картинці, що на шлангу немає швидких з'єднувачів. А на крані в мене відсутня різьба, кран під швидкоз'єднувач.

• Продавец  GETLUX

Добрий вечір! Для того, щоб з'єднання не протікали, Вам потрібен додатково перехідник на кран, він не входить в комплект товару.

• Неля Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Дякую за своєчасну доставку.Шланг дуже зручний в користуванні та туже легкий.Рекомендую