- AI аналіз відгуків112 відгуків: позитивних — 72%, нейтральних — 14%, негативних — 14%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Надайте більш детальну інформацію по ланцюгам "4" та "6", кількість ланок, крок ланцюга, товщина приводної ланки.
- Достоинства:
- Непогано
- Недостатки:
- не можливо купити ланцюг, якщо вийде з ладу
- Продавец Eligos
Добрий день! Крок 1/4" або 3/8" , товщина 1,1 мм або 1,3 мм.
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова пила за свою ціну.
- Достоинства:
- Легка у використанні
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова річ
Пилка за свої гроші класна.
АКБ хватило розпиляти невелике деревце. - Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
вітаю. де можна купили ланцюг"6 на пилку
- Продавец Eligos
Добрий день! У нас, на жаль, немає додаткових комплектуючих в наявності, спробуйте пошукати у інших продавців.
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова пила. Справляється з своєю задачею. Дуже задоволені
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Один акумулятор вийшов з ладу після першого використання. Інший пропрацював 3 місяці і теж вийшов з ладу.
- Недостатки:
- Недовговічні акумулятори
- Продавец Eligos
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей. Замінимо Вам несправні акумулятори або приймемо товар у сервісний центр на ремонт.
- Продавец Eligos
Ви відмовились від гарантійного обслуговування нашого магазину, якщо передумаєте - пишіть нам у чат, будемо раді допомогти.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
1) стовідсотково погані акуми - сідає за хвилин 5, а заряджається «рідним» зарядним довго (((
2) працюєш пару хвилин - вона вже воняє , гаряча дуже і з двигуна виходить дим… вистигає довго… продовжуєш - те саме… сьогодні пішов дим і все… не жужить більше (((- Достоинства:
- гарна ідея, погане втілення…
НЕ рекомендую нікому - Недостатки:
- один цілковитий недолік
- Продавец Eligos
Добрий день! Акумулятори потрібно заряджати 3 год до повного заряду кожен перед початком роботи. Пристрій міг вийти з ладу, якщо Ви його перенавантажували грубими гілками чи дровами або вологим деревом. Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговуваня.
- Продавец Eligos
Ви відмовились від гарантійного обслуговування нашого магазину, якщо передумаєте - пишіть нам у чат.
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купила ще взимку.На днях обрізала сад .Спочатку все було супер.
Пилка не важка ,працювати одне задоволення.
Через півгодини роботи вийшов з ладу один акамулятор.
Думала розрядився,але на зарядці горить зеленим.
То я лишилася з одним акамулятором.- Недостатки:
- Не працює один акамулятор.
- Продавец Eligos
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам несправний акумулятор.
- Продавец Eligos
Замінили Вам несправний акумуятор.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- ,,
- Продавец Eligos
Добрий вечір! Товар відповідає опису на сайті.
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Покористувавшись близько місяця можу написати відгук щодо цього девайсу: по-перше щиро дякую магазину за гарне обслуговування і клієнто-орієнтованість; по друге пила хоч і виготовлена не під якимось славетним брендом, але досить хорошої якості і збірка норм, легка в налаштуваннях, все працює справно діаметр до 21 розпилює без проблем. З деревиною високою щільність треба буде трохи помахатися) в цілому зарядка акумуляторів по часу така як і в Бош, витрата акумулятора на морозі десь в середньому 20-23 хв в мене виходило… в цілому за цю вартість пила себе абсолютно виправдовує.
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- За місяць використання не виявлено
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Валерія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилка сподобалась, з маленькими дровами впоралась добре. Зручна у використанні, приємно, що в комплекті є кейс для зберігання та транспортування.
- Достоинства:
- бюджетна, легка,
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Продавец Eligos
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Для маленьких дошок, користуюсь кожен день. У перший день вмер одразу один акумулятор. Не відпрацював навіть и хвилину, при зарядці показує що заряджений. Буду дзвонити сьогодні гарантії, вона 1 рік
- Продавец Eligos
Добрий день! З Вами вже звʼязався наш менеджер та домовився про гарантійне обслуговування товару.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Поки що задоволена інструментом. Пилка неважка, ріже добре, навіть сухі, доволі товсті гілки. В перспективі необхідно порізати багато гілок - побачимо, наскільки її вистачить.
- Достоинства:
- Зручна, досить легка, добре ріже
- Недостатки:
- поки не знайдено
- Продавец Eligos
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Перші враження неоднозначні
Але вцілому для такої якості і комплектації ціна відповідна
Якість пластмаси найнижча
Гвинт регулювання натягу ланцюга дуже дрібний і його грані довго не витримають- Достоинства:
- Ціна і комплектація
- Недостатки:
- Якість пластмаси і регулювальний гвинт
- Продавец Eligos
- Євген Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все працює. Товар відповідає опису.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Непоганий інструмент враховуючи свою ціну і комплектацію
Після роботи доповню- Достоинства:
- Ціна, комплектація
- Недостатки:
- Якість пластмаси, натяжний гвинт надто дрібний
- Продавец Eligos
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Про пилку: пиляти тоненькі гілочки згодиться, і то не довго. В роботі має бути дуже короткий час (десятки секунд) - перерва і так далі.
В мене - згоріла при навантаженні, в саме при пилянні гілок, тобто при використанні по призначенню. Одноразова.
Трохи дорожчу потрібно брати, від якогось відомого, перевіреного бренду.- Продавец Eligos
Добрий день! Перед початком роботи перевірте, що акумулятори заряджені до повного заряду. Час повного заряду одного акумулятора становить 3 год і один акумулятор повинен працювати до 30 хв на одному заряді. Потрібно робити перерви у роботі, щоб не перенавантажувати мотор приблизно кожних 10-15 хв, а не через декілька секунд. Те, що ви вмикали та вимикали пристрій кожних декілька секунд могло повпливати на працездатність товару. Гілки повинні бути діаметром 15-20 см максимум і сухі, вологі гілки пиляти заборонено. Якщо Ви впевнені, що слідкували за даними інструкціями і після цього пила вийшла з ладу - напишіть нам у чат, приймемо на гарантійне обслуговування. Якщо Ви не дотримувались правил під час експлуатації товару та пристрій вийшов з ладу внаслідок цього - це не вважається гарантійним випадком.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Сподобалась подивимся як буде в роботі
- ОКСАНА М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купила даний інструмент але після першого використання один з акамуляторів ільше не заряжається , прикро . хоча чсам інструмент легкий і зручний в використанні для орізки малих галуз.
- Достоинства:
- легка
- Недостатки:
- перестав працювати один з акамуляторів після першого використання.
- Продавец Eligos
Добрий вечір! Замінили Вам несправний акумулятор.
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Замовлення отримали дуже швидко, все супер, будемо працювати)
- Продавец Eligos
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар відправлено швидко. Пила дуже сподобалась, гарно пиляє, в комплекті два АКБ, та дві шини 6 та 4. На фото гілки які я спиляв цією пилою.
- Достоинства:
- Два акумулятори. Дві шини. Гарно пиляє.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже зручна та компактна пила. Легка у користуванні, добре лежить у руці, не потребує сильного натискання — ріже сама. У комплекті є зручний кейс і два акумулятори, які довго тримають заряд. Підходить не лише для гілок, а й для розпилювання середніх за розміром дров.
Іноді спрацьовує захист двигуна, але це нормально — головне дотримуватися інструкції. Загалом покупкою дуже задоволена, корисна річ для дому та дачі.- Продавец Eligos
- Петро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Топ за свої гроші
- Достоинства:
- 2 насадки. 2 акамулятора.
- Анжела А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Отримала кілька днів тому, поки що всім задоволена, пилка хороша для зрізання гілок і невеличких дерев. Зручно, що в кейсі, і можна переставляти шини з 4 дюймів на 6. Всі деталі нормально підігнані і зібрати/розібрати пилку не складно. По вазі не важка.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Усі ці добре
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хотілося щось компактне, легке й безпечне, щоб тато міг швидко підрізати дерева, а мама — не боятися навіть узяти в руки. Пила приїхала в акуратному кейсі, у комплекті дві шини, два ланцюги та два акумулятори 21V— повний набір "заряджай та працюй". 4" і 6" насадки — просто знахідка. Маленька ідеальна для гілок, а більша бере навіть солідні дрова.Загалом — подарунок виявився настільки вдалим, що батьки тепер шукають, що б іще підрізати. Навіть кущі дивляться на них із підозрою Рекомендую як чудову міні-пилу для дачі та господарства. Практична, потужна і дуже зручна!
- Достоинства:
- Потужності вистачає з головою. Легка й маневрена. Мамі сподобалося, що рука не втомлюється, і не треба тягнути важезну дротову пилу по саду. Акумулятори тримають заряд довше, ніж очікували. На одну “сесію” роботи вистачає цілком.
- Продавец Eligos
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Зручна в використання для невеликого саду і головне-жіночих рук. Поки цілком задоволена і рекомендую
- Достоинства:
- Гарно пиляє і зручна в використанні
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Eligos
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарна пила за свої кошти.
Пиляє без нарікань.- Достоинства:
- Швидко зручно компактно.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
- Продавец Eligos
- Пупышева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилу склала самостично.Зручна .Сухі доски гарно пилить.Легка в користуванні навідь для жінки.Посилка прийшла швидко,в повній компоектації.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Продавец Eligos
- Костянтин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Доставка быстрая Комплектация соответствует.За эти деньги был приятно удивлен работой пилы.За 40 мин работы АКБ ещё не разрядился полностью.Не знаю на сколько ее хватит,но пока что доволен.
- Достоинства:
- Хорошо пилит за эти деньги,лёгкая,хорошо лежит в руке.
- Недостатки:
- Нет смазки цепи,надо смазывать или со шприца или ещё как-то Зарядное устройство для АКБ слабенькое,долго заряжает
- Продавец Eligos
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все супер, і комплектація і сам товар
Єдине після першого використання акумулятори не заряджаються, індикатор заряду світиться зеленим через 5 хв після підключення до мережі- Достоинства:
- Легка у використанні, для жінок взагалі супер
- Недостатки:
- Акумулятори
- Продавец Eligos
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування. Причина може бути в несправності зарядного пристрою або самих акумуляторів.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
За эти деньги, ещё и по скидке, плюс розетка за 200грн дала гарантию на 3 года, аппарат стоит этих денег, веса ноль почти в руке.
- Достоинства:
- Вес, цена, два аккумулятора и шины и цепи.
- Недостатки:
- Нет смазки цепи
- Продавец Eligos
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пила пришла быстро,комплектность соответствует описанию,в сборке проще не бывает. По эксплуатации нужно время
- Достоинства:
- Простота в эксплуатации
- Недостатки:
- Пока не нашёл
- Продавец Eligos
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Легка, зручна у використанні навіть для жінки, рука не втомлюється зовсім. Легко справляється як із тонкими гілками, так і з більш товстими — працює акуратно й без зайвих зусиль. Дуже задоволена покупкою, рекомендую
- Станіслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
За таку ціну якість і КОМПЛЕКТАЦІЯ супер. Дякую магазину!
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилка дуже зручна в використанні, аккумулятор тримає майже годину роботи та ще і зручний кейс не треба знімати направляючу. Дякую, чесний товар за чесну ціну