Отзывы покупателей о Сушилка для обуви электросушилка с ультрафиолетом Monty электрическая сушка ультрафиолетовая аппарат сушки воздушная електросушка обувная для берц ботинок бутц кроссовок антибактериальные сушилки

Оценка пользователей 4.75/5
  • Денис Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Все вірно, вчасно, відповідає опису. Дякую

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Проста у використанні, впорається навіть дитина. Просто вставив і увімкнув

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром.

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Я в захваті від цієї сушарки!

• Продавец  ZEMED

Ми будемо й надалі працювати над тим, щоб Ви завжди були задоволені нашими товарами та послугами. Дякуємо за Ваш вибір!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Сушарка, яка підійшла мені ідеально

Достоинства:
    ідеально
    • Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Дмитро Б***

Немає таймера з режимами

Недостатки:
    Не відповідає опису
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за Ваш відгук і щиро перепрошуємо за неточність у описі товару. Ви праві — у цій моделі немає таймера з режимами, і нам дуже шкода, що це могло спричинити для Вас незручності.
      Ми вже працюємо над тим, щоб виправити інформацію в описі, аби надалі уникнути подібних ситуацій.
      Зі свого боку пропонуємо Вам повернення товару та повне відшкодування вартості. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, і ми допоможемо швидко оформити повернення.
      Ще раз вибачаємося за непорозуміння!

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Спочатку сумнівалася, чи потрібна мені сушарка, але тепер не уявляю, як без неї обходилася раніше. Особливо актуально після дощу чи снігу

• Продавец  ZEMED

Ми раді, що Ви повністю задоволені товаром, дякуємо за Ваш зворотній звязок!

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Сушарка невелика, компактна, зручно ставити в маленькі черевики чи чоботи. Сушить дбайливо, не перегріває.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок!)

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Вибрав модель з ультрафіолетом, щоб ще й дезінфікувала. Не знаю наскільки добре вбиває бактерії, але запах у взутті точно став меншим

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук.

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Проста і надійна сушарка. Без зайвих функцій, просто вмикаєш в розетку і вона гріє. Для повсякденного взуття підходить ідеально

• Анжелика Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Сушить дуже швидко, буквально за 2-3 години навіть сильно вологе взуття стає сухим

Достоинства:
    все добре

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Ця сушарка стала моїм рятівником в осінньо-зимовий період. Взуття завжди сухе та тепле

• Продавец  ZEMED

Щиро дякуємо за зворотній зв'язок!

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Це просто порятунок у міжсезоння! Нарешті моє взуття висихає швидко і без неприємного запаху