Отзывы покупателей о Гейзерная кофеварка Bialetti Moka Express Winter Wonderland 130 мл. 3 чашки Red (FB964A7DD9B3)

Оценка пользователей 4.53/5
на основе 461 отзыв
  • Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Хороша мока, зроблена якісно, свою справу робить.
    Клапан працює, пропорції води та сухої кави в балансі.

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Много лет являюсь обладателем кофемашины Делонги, но категорически не устраивал эспрессо и вообще чёрный кофе в ней. Только молочные варианты отличные. Решил прошерстить рынок и понял, что гейзерная кофеварка - оптимальный вариант. Заказал, получил через день. Пока ехала - пересмотрел массу видео, где во многом были противоречия, но в среднем я сообразил, как правильно заварить. Купил подходящий кофе, измолол средним помолом, промыл кофеварку от заводской смазки и приготовил с первого же раза отличнейший кофе. Рекомендую останавливать экстракцию в ёмкости с холодной водой, как только начнёт плеваться желтой жижей. Кофе получился восхитительный, ароматнейший и без горечи. Доволен на все сто, теперь я нашёл идеальную кофеварку для себя!
    Рекомендую!
    Кто не в курсе - не мойте её моющими средствами и не дерите металлическими щётками. Всем хорошего кофе!

Достоинства:
    Идеально варит кофе, если руки не из одного места.
    Недостатки:
    Возможно, это расход кофе на одну порцию.
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Все, як я очікувала. Італія. Код на коробці і на виробі співпадають. Кава смачна. Все робила по інструкції.

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Гейзерна кавоварка перевершила всі мої очікування))) Кава така, як у кав'ярні - щільний еспреессо, міцний.

Достоинства:
    Достатній обсяг на чашку. Кава на смак щільна
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Відмінна кавоварка , та й продавець добре все зробив. . А головне що Він робить по різним способам доставки. а не тільки Н.П А це особе.
    Дякую !

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Чюдово ! Кофеварка гарна (важка ) а це добре Я люблю цей бренд , тут і кава смачніша -:з цієї кововарки пити це не просто смакувати в рітуал .

Достоинства:
    Все
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Якщо хтось як і я вагається з приводу того, на яку кількість чашок купувати, то можу порадити наступне.
    Для однієї людини, яка звикла до кави з кавомашини еспрессо, вистачає Bialetti на 2 чашки (90мл.).На три чашки особисто мені буде забагато і даремно витрачена кава. Машину вже практично не використовую. Якщо кава з молоком, то Bialetti, якщо чорна, Aeropress.
    На фото стандартна мірна ложка від кавомашини Philips Saeco без гірки.

Достоинства:
    Чудовий винахід
  • Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Класна річ, робить дуже смачну каву, нарікань нема, рекомендую

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Кавоварка класна зовні і загалом по взаємодії з нею, кава виходить дуже смачна. Але резинка... Досі не вкладається в голові, навіщо в 2026 році продовжувати в преміум-кавоварках застосовувати смердючу резину, а не силікон. Вона не виванюється за жодних обставин, вона просто по мірі використання просочується трохи кавою, набирає запаху кави, відтак, резиновий духман тупо приховується. Але він нікуди не дівається. Навіть після десятка заварок якщо провести фейкову заварку з простою водою без кави, то від води буде відчуватись цей запах, і в самій кавоварці, поки гаряча, теж пахнутиме. Разом з тим, якщо заварювати хорошу каву, воно якось нівелюється і враження від напою не псує. Що ж, може за пару місяців і повністю вимиється той запах. Не дивлячись на цей нюанс, все одно можу радити до покупки. Єдине, якщо у вас газова плита з велики відстанями між кінцями прутків, на які ставиться посуд над конфоркою, одразу придбайте підставку/накладку, бо принаймні 130 мл кавоварка у мене не стала на рідну конструкцію плити, проєм виявився завеликий, а кавоварка вельми мала, як ви розумієте)) Див.фото.

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 60

Хороша якість напою та самої моки

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Оригінальна італійська кавоварка. Зазначений об'єм - це 3 маленькі горнятка міцної кави-експресо. На смак впливає сорт кави. Якщо хтось полюбляє варити в джезві або
    заварювати, то кава з гейзерної кавоварки буде міцнішею, але до неї можна додати воду, чи молоко. Мені сподобалося.

Достоинства:
    На сиак
    Недостатки:
    На смак
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EМОКА. Цвет: Стальной. Объем: 60
  • Сергей

Дякую. Сьогодні отримав. Одразу каву зробив. Задоволений. Шикарно. Дяку

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 420

Робе норм

Достоинства:
    Робе
    Недостатки:
    Надо розбирати та мити після кожної варки кафки
  • Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 60

Придбав іще й таку, на 60 мл. Враження найкращі. Як докипає, не бризкає, потім із дзьобика ллє точно. Смак кращий, ніж у дешевших кафетьєрах із тією самою кавою. - Не жалійте грошей на добру каву. Вода холодна (кімнатна). Насипайте із гіркою. Вогонь найменший. Enjoy!

Достоинства:
    Усі можливі
  • Роман В***

Супер! Дякую!

• Александр Б***

Толстые стенки алюминия.
    Кофе получается хороший.
    Одна большая чашка 270 мл крепкого кофе или две небольших.
    Лучше использовать не очень мелкий помол.

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 270

Якісна брендова гейзерна кавоварка. Кава готується насичена, міцна та смачна. Поціновувачам кави - маст хев.
    Щодо того, що пишуть, що замовляли 1 об'єм, а отримали інший - зверніть увагу на табличку в інструкції (яку край бажано все ж читати ;) ) - там чітко показано, що заливається ХХ об'єм води в нижню частину, а на виході з верхньої частини ви маєте ХХ мл кави )))
    В мене в замовленні в описі Розетки було 300 мл (тобто вказано об'єм води на вході), при цьому на самій коробці вказаний об'єм кави на виході.
    Розетка, наведіть лад в описі характеристик, бо у вас там якесь бородино - "змішались в купу коні люди", через що в людей, які принципово не читають інструкції, виникає відчуття що їх десь трішки нажухали, бо ж об'єми різні на вході та виході )))

Достоинства:
    брендова якісна кавоварка
    Недостатки:
    не помічено

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.

• Сергій П***

Мені, як новачку, не зрозуміло яка вага кави на кожний обєм використовується. Тобто я хочу робити собі одне амерікано чи хай то фільтр, десь на 200 мл, це достатньо 60 мл чи 90

• Олександр Б***

Вітаю) Хочу відповісти Сергію (можливо буде цікаво іншим)
      Це кавоварка для приготування еспресо! Для отримання американо Ви повинні до готового продукту додати води !
      Дуже важливий розмір кавоварки !!! Якщо вона розрахована на 6 порцій то це означає що ємність для кави необхідно заповнити майже повністю (але не утрамбовувати!) і ви отримаєте приблизно 6 порцій смачного еспресо. Якщо Ви насипете меньше кави (в надії отримати американо) - Ви отримаєте не смачний напій.
      Я пройшов через це: придбав на 6 порцій (для компанії супер) - насипав меньше для однієї персони (я дивився на ml і вважав що мені особисто для одного те що треба) - не отримав очікуваного результату - придав на 3 порції (для двох ідеально) - потім придбав ще на 2 порції особисто для себе (це моя улюблена - вона завжди зі мною - або в машині або в походи або велопокатухи). Якось так)

• Павловская Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 130

Кавоварка чудова. Смак кави перевершує навіть каву з еспресокавоварку. На мій погляд. Користуюсь майже 2 роки

Достоинства:
    Зручна
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Відмовилася на відділенні Rozetka. Хотіла на подарунок, але при огляді побачила невеликі не дуже помітні подряпинки. Для себе воно не критичне зовсім, але на подарунок прискіпливо дивилась.

Недостатки:
    Були подряпини малі, але на подарунок прискіпливо критично
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Мабуть непогана , але відмовився, бо не побачив, що вона не підходить до індукційної поверхні .

Достоинства:
    Дизайн, матеріал виробу , країна виробник.
    Недостатки:

Доброго дня. Для індукційних поверхонь розроблено спеціальну кавоварку. Її можна придбати за кодом товару 422963253. В назві товар має бути загадка про індукцію, до прикладу "Bialetti New Moka Induction".
      Нам дуже шкода за таку низьку оцінку товару.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 150

Оригінальний Bialetti зроблений в Італії. Дякую Розетці.

Достоинства:
    Оригінальний Bialetti. Смачна кава. Швидка доставка навіть з Європи.
  • Константин З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 270

Очень понравилась кофеварка. Перед первым использованием рекомендую очень тщательно промыть уплотнительную резинку в верхней половине кофеварки, а лучше прям замочить её на час в воде с моющим, а потом несколько раз просто "сварить" воду в кофеварке, чтобы убрать запах.

Остальное зависит от силы огня (скорости вскипания воды) и кофе, но мне намного больше нравится варить, чем в турке.

Достоинства:
    Сделано качественно
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Оля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 130

Якісь чудова (нержавійка). Кавоварка міцна, важкенька, не тонка.
    Замовила ще одну, для подруги.

• Сергій Б***

Це алюміній.

Супер , беру не перший раз. Дуже смачна кава

Достоинства:
    Смачна кава
    Отзыв от покупателя. Продавец: MaxKitchen. Цвет: Стальной. Объем: 190

Все супер

Достоинства:
    Смачна насичена кава
    Недостатки:
    Поки не помітила
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 130

Отличная. Качественная. Резинка без запаха. Кофе идет как положено.

• Станіслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 50

Сразу видно что изготовление на уровне.

Достоинства:
    Качество товара
    Недостатки:
    Взял 60мл. Нужно чуть чуть больше
  • Светослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 270

Отличная кофеварка, из минусов могу назвать очень грубую обработку некоторых частей метала на изделии.

Достоинства:
    Цена/Качество.
    Недостатки:
    Шлифовка некоторых частей.
  • Наталья О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Объем: 150

Відсутнє брендоване тиснення. Для індукційної плити не підходить

Недостатки:
    Не підходить для індукційної плити
  • Валентин М***

2 міцних еспресо.

• Сергій Б***

Насправді справжніх еспресо там виходить більше. А те, що ви робите на 2 порції вже не еспресо - це теж має право на існування, але не еспресо класичний, бо він має бути 50 мл або навіть менше на чашку.

• Алексей М***

Хорошо

• Наталья С***

Замовили кофеварку по ціні як 150 мл , а отримали 130 мл
    Це що за маркетинговий хід ?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кавочист. Цвет: Черный. Объем: 60

Все супер! Відмінна кавоварка! Я задоволена. Дякую!

Достоинства:
    Смачна кава
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 130

Кавоварка сподобалась і виглядом, і якістю. Купила вдруге на подарунок

Достоинства:
    Якість
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Стальной. Объем: 90

Все як в описі. Дуже смачна кава