Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Скважинный насос Vitals Aqua 4DS 2053-0.85r 0,85 кВт (47616)

• Роман Я***

Щось не сподобалось мені ! Купували років 5 на зад… бо була потреба швидко замінити той що у колодязі - так от… через місяць приблизно встрелив кабель на живому! ( перегорів ) по гарантії не здавали самі обрізали добавили і користувались далі ! Так в цілому він ще років 2 мучився після того і в кінці кінців - замкнув ! Заклинив ! Хоча до нього самий дешевий китаєць Veerk відходив 10 років !

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваш досвід був негативним. Ми цінуємо, що ви повідомили нам про це.

• Ягодяк Р***

через декілька днів після замовлення ціна впала на 400грн.... (((

Достоинства:
    Заявленні характеристики !
    Недостатки:
    пошкрябана поверхня(при закручуванні болтів)
  • Руслан С***

Отлично работает, корпус с нержавейки(проверил примитивным методом магнитом), а вот корпус обратно клапана и болты его крепящие с обычного металла и примерно через 2.5-3 года сгниют.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Короткий провод, обратный клапан и болты не из нержавейки
      Представитель компании

Руслан, спасибо за отзыв. Выходной патрубок (под которым находится обратный клапан) магнитится, т.к. нержавейка в чистом виде довольно мягкий металл. Поэтому эта часть выполнена из сплава стали с нержавейкой т.к. резьбовое соединение выходного патрубка часто находится под нагрузкой. Под верхней крышкой находится пластина из стали с гальваническим покрытием. К ней крепятся болты. Возможно, поэтому сложилось впечатление, что болты магнитятся.

• Роман Н***

Насос працює відмінно

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Евгений Б***

Хорошый насос за эти деньги

Спасибо за отзыв!

• Юрій Є***

Насос после недели использования начал ржаветь, и ето что разве нержавейка? Звук работы насоса слышно в дом по трубам

Достоинства:
    Быстро качает, хорошый напор воды
    Недостатки:
    Поржавел через неделю использования, шумный, короткий шнур
  • Юрій Є***

Вопрос производителю
    Подскажите пожалуйста подойдет ли гидроаккумулятор на 50 литров к этому насосу? или лучше на 24 литра взять

• Новак С***

Объем гидроаккумулятора обычно подбирается от потребностей потребителя. Что бы не включался лишний раз насос от набора пол ведра воды , желательно иметь запас (объем ) воды под давлением. Чем больше запас , тем лучше , но и дороже в плане замены груши в баке.

Представитель компании

Добрый день. Обьем гидроаккумулятора подбирается в зависимости от его назначения в системе (поддержания давления в системе, исключения очень частого включения насоса) и от характеристик самой системы (количество потребителей и т.д.).
      Минимальный рекомендуемый объем вычисляется по следующей формуле:
      Vt = K x Amax x ((Pmax+1) x (Pmin +1)) / (Pmax - Pmin) x (Pвозд. + 1)
      Где: Amax — расчетный максимальный расход воды (литр/мин)
      К — коэффициент, зависящий от мощности электродвигателя насоса
      Pmax —давление выключения насоса, бар
      Pmin — давление включения насоса, бар
      Pвозд. — давление в воздушной полости гидроаккумулятора, бар.
      В Вашем случае рекомендуем использовать гидроаккумулятор не менее 50 л обьема.

• Андрей А***
    Продавец: Rozetka

погано запускається навіть при 220 а при 200 неможливо взагалі. немає запчастин (дуже швидко виходить з ладу шнек) в мене їх зараз два, і немає шнеків. треба купувати третій.

Достоинства:
    ціна, потужність
    Недостатки:
    погано запускається навіть при 220 а при 200 неможливо взагалі. немає запчастин(дуже швидко виходить з ладу шнек)

Добрий день
      Дякуємо за звернення! Для вирішення цього питання, будь ласка, зверніться до сервісного центру 0 800 330 893

• Иван Т***
    Продавец: Rozetka

надійне та ефективне рішення для вашої системи водопостачання! Цей шнековий насос забезпечує стабільну подачу води навіть з великих глибин

• Виктор
    Продавец: Rozetka

ідеальне рішення для надійного водопостачання! Ця шнекова свердловинна помпа вражає своєю здатністю піднімати воду з великих глибин, забезпечуючи стабільний потік навіть у найскладніших умовах

• Улинець Т***
    Продавец: Rozetka

надійно качає воду з глибини, компактна й безшумна в роботі. Ідеальна для свердловин!

• Олексій С***
    Продавец: Rozetka

Надійна та потужна помпа! Швидко качає воду, працює тихо, корпус міцний. Ідеальний вибір для глибоких свердловин.

• Оксана
    Продавец: Rozetka

Добрий день! Допоможіть визначитись з вибором насосу. Цей насос підійде до криниці 13м. Криниця нова, в воді трапляється глей. Шланг і тут потрібен 1", 25мм? Потрібно з'єднання між шлангом та насосом окремо купувати? Трос в комплекті йде? Який подовжувач для кабелю краще взяти?

Представитель бренда

Доброго дня, Оксано.

1) по заглибленню вашої криниці, цей насос підійде, але, якщо водозабір відбувається з колодязя або іншого відкритого джерела, необхідно
      застосовувати спеціальний охолоджуючий кожух (у комплект поставки не входить).

2) стосовно глею у воді - Вода, яка перекачується насосами, не повинна містити абразивні частинки або довговолокнисті включення, розмір неабразивних частинок не повинен перевищувати 2,0 мм. Загальний вміст механічних домішок у воді не повинен перевищувати 30 г/м . Вода не повинна мати високий ступінь мінералізації – не більше ніж 1500 г/м у сухому залишку; показник кислотності (рН) повинен перебувати в діапазоні від 6,5 до 9,5; вміст хлоридів не більше ніж 400 г/м;
      сірководню – не більше ніж 1,5 г/м . Робочий діапазон температури води, яка
      перекачується – від +1 ºС до +35 ºС.

3) стосовно шлагу та з'єднання - так, Різьба нагнітаючого патрубка (Dn) G1-B, це 1 дюйм (25 мм), з'єднання потрібно купувати додатково, або воно продаеться разом зі шлангом.

4) Трос в комплекті не йде - не йде.

5) стосовно подовжувача кабелю - краще зверніться до кваліфікованого електрика.

Для криниці пропонуємо вам розглянути відповідні насоси для колодязя з нашого асортименту, а саме:
      Насос погружной колодязний Vitals Aqua 5-4DCw 4535-1,0f
      ссылка

Насос погружной колодязний Vitals Aqua 5-7DCw 4260-1,7f
      ссылка

• Володимир Г***

Сгорел посла 1.5 года службы

Добрый день, Владимир.
      Благодарим за обратную связь. Для того чтобы разобраться в причине, необходимо отправить насос в наш сервисный центр (адрес можно посмотреть на нашем официальном сайте). При возникновении дополнительных вопросов можете обратиться на нашу горячую линию - 0 800 301 400 (бесплатно по Украине).

• Andriy P***
    Продавец: Rozetka

Допоможіть з вибором насоса. В мене криниця має метрів 7, до води 2 метра. Далі воду мені потрібно підняти ще на 3 метра до рівня покрівлі будинку, далі по поду до бака на 700 літрів (10 метрів). Виходить приблизно 10 м вгору і 10 м горизонтально. Ще напишіть, що докупити до насоса для його норм роботи. Дякую.

Представитель компании

Андрей, для ваших условий этот насос вам подходит с запасом. Можете даже использовать менее мощный шнековый насос 4DS 1260-0.75r. Кроме насоса вам необходимо приобрести обратній клапан, а также контроллер давления для автоматизации работы насоса (например, Vitals AP 4-10r).

• Andriy P***

Якщо ще напишите діаметр шлангу для цього насосу, ціни вам не буде )

Представитель компании

У насоса выход 1 дюйм. Вам нужен шланг с внутренним сечением 25 мм или 1 "