- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: iPrime
Якість просто жахлива! Дуже смердить пластмасою. Ніж настільки тонкий, що при відрізанні крученої пари його просто загинає вбік. Конектор не дотискає.
У мене були подібні, але настільки поганої якості я ще не бачив.
Забирав з поштомату, тому перевірити відразу змоги не було.- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: iPrime
Все чудово, якість норм, свою функцію виконує
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: iPrime
Інструмент для обтискання (Кримпер), відповідає опису, хороша ціна. Оформили і доставили швидко.
Рекомендую цього продавця.- Достоинства:
- Ціна, якісь
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чуда не трапилось, мені приїхав інструмент такої ж якості як і попереднім коментаторам - не до кінця обтискає конектор, доводиться проходитись викруткою. Якщо для разових робіт, можливо. Для постійного користування категорично ні
- Достоинства:
- Дешевий, стріпер в комплекті
- Недостатки:
- Не виконує свої функції, сильний хімозний запах мастила
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцію виконує чудово, купляв 2, інший власник теж тільки хвалив. Адепти викруток навряд зрозуміють) якщо вам треба інколи то підійде, на кожен день напевно швидко зноситься.
- Достоинства:
- Ціна, кабелезачисник у комплекті
Добрий день.
Дякуємо за відгук!
- Геннадій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
RJ-45 не дожимає. немае в ному сенсу, все одно після нього викруткою дожимати треба.
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не обжимає
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зажимає на кінчику конектора, зажими виходять під кутом, короче китайське
прийшлось підпилювать, добре що хоч пласмаса всередині - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня.
замовлення нарешті дійшло від 16.06.24., але замовлявся кримпер разом із інструментом для забивки і зачистки кабелю, але він відсутній + була ушкоджена упаковка.
як бути ??
- Андрій С***
Сьогодні прийшов теж не повний комплект відмовився !
- Сергей О***
Добрий день. Підскажіть будь ласка як показала в роботі себе обжимка
- ДБОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задачу выполняет
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук!