- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рівно 2 роки і вона пішла у вічність, розплавився редуктор і заклинив, гарантія скінчилась, простіше купити нову
- Достоинства:
- Косила
- Недостатки:
- Зламалась
Представник брендуДякуємо, що поділилися досвідом використання.
Шкода, що після тривалого користування виникла така ситуація з тримером Зеніт. Два роки активної роботи для електричного інструменту — це вже суттєвий термін експлуатації, особливо при регулярних навантаженнях.
Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики — інколи ремонт або заміна окремих вузлів може бути доцільнішою, ніж повна заміна інструменту.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Пан-професіонал
Скосив 4 сотки, зауважень немає
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- не виявив
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нікому не рекомендую. Краска облізла ще при складанні, матеріал дуже не якісний, що пластма, що метал. ДешевИй китай.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шумить, дребіжить, скребіт.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Вирішив трохи зекономити, тому що це вже третя коса в господарстві, щоб не возити туди-сюди. Взяв спеціально для дачі. При зборці виявилась ніяка якість котушки. Жилка дуже жорстка і не виходила з котушки, тому що попадала під шпулю. Ледь зібрав, але котушку мабуть прийдется брати іншу. Відсутній ніж. Про це вже писали щодо попередньої моделі. Мабуть це якась дивна традиція. Також у відгуках пишуть про злизані шлиці. Подивимось. Судячи з номера, дата виготовлення вересень 23 року. Так що твердження, що це модель 24 року під сумнівом. Встиг вчора прокосити площадку під машину. Працює. Висновки будуть згодом
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки
- Недостатки:
- Неповна комплектація, якість котушки
- Продавец TOOLPARK
Володимир дякуємо за відгук. Наш менеджер звʼяжеться з Вами для вирішення докомплектації.
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начебто все добре було, але сьогодні 14 день і перестала працювати. Коса нагрівається і дирчить. В чому проблема не розумію. І свята ще на порозі. Завтра ні чого не працює. Тобто повернути не можу.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього тримера мав бензиновий з яким була тільки одна морока. це як з жигуля пересісти на теслу)
ця коса працює тихенько, немає вібрацій, диму і запаху. Шпуля для ліски на пару разів, тому рекомендую одразу купити алюмінієву.
На зріст 185 см ремінь короткий, його треба хоча б на 10 см довшого, бо втомлюєтся спина та коліна.- Достоинства:
- Електрична, легка та маневрена.
- Недостатки:
- короткий ремінь на плече
- Роман Ц***Продавец: Rozetka
Дуже ненадійна конструкція внутрішнього редуктора. Ще й реалізовано максимально неремонтабельно. Зношує насічки на якорі двигуна. Повна заміна якоря. Орієнтовно 1200 грн деталь без роботи. Якби шестерня що знімається, то було б краще. Цю проблему зустрів на 2 таких тримерах на невеликих пробігах. Не рекомендую до покупки, бо ремонтувати недоцільно, а викидати жалко.
- Достоинства:
- Потужній
- Недостатки:
- Ненадійний