Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Измельчитель садовый GTM , ножевой механизм : 2800 Вт, диаметр ветки 45 мм, нож, контейнер 60 л (DS2800/45)

Оценка пользователей 3.79/5
  • Наталья Л***

Все працює, сухі гілки гарно перемелює, свіжі може кору потягнути. Пробували гілки в діаметрі до 3 см. Збирати не складно,

• Марія Л***

Справляется с поставленной задачей

• Игорь Б***

Зломався двигун при першому використанні. Жаль, в цілому непогана річ.

• Юлія

Навіть не уявляю, як ми жили без нього раніше. Нарешті ділянка не завалена гіллям. Зараз відразу ріжемо і подрібнюємо. Працює без нарікань. Досить потужна. Дрібний розмір щепи. Свіже гілля подрібнює легше, ніж сухе.

Достоинства:
    Потужний, не дуже шумний
    Недостатки:
    Не знайшли

• Іван Б***

Попрацював один сезон. Після якогось разу пішов запах з мотора. Але на наступний день знову працює. Потім через якийсь час все повторилось.

Достоинства:
    Потужність
    Недостатки:
    Підгорає мотор.

Іван, нам дуже шкода за таку ситуацію.
      Будь ласка зверніться у відділ підтримки клієнтів GTM , вони обов'язково вирішать цю проблему.
      Контакти Ви можете знайти у розділі Сервісні центри.

• Ганна Ф***

Нарешті вирішила скористатись покупкою. Все зібрала, легко. При першій же гілці почав диміти

Достоинства:
    Міцний корпус, працює доволі тихо
    Недостатки:
    Димить

Ганна, нам дуже шкода за данну ситуацію.
      Просимо вернутись у відділ підтримки компанії GTM - ми швидко розгялнемо Ваш випадок -0800443501

• Богдан

У мене великий сад на 30 дерев і це не перший прилад для подрібнення гілок.
    Якість виконання бункеру прийому гілок на дуже поганому рівні. Якщо у вас ідеально рівні гілки, то проблем не буде. Якщо нерівні, криві, то робота за цим приладом перетворюється на страждання.

Мінуси:
    - Направляючий пластик і бункері тонкий і легко гнеться, не прилягає до металевої частини і гілки часто зацеплюються за торець. В кінцевому підсумку він взагалі лопнув. (Фото1)
    - На весь бункер, та на диск з лезами налипає камбій з гілок і збільшує тертя після чого диск буде клинити навіть від 5мм гнучких гілок, тому відразу після покупки раджу замазати всі внутрішні поверхні густим мастилом. (Фото2, але вже після мастила, до мастила все було набагато гірше)
    - Товкачка просто сміття, навіщо і яка і неї функція - невідомо. Підштовхнути гілки в бункері з її допомогою неможливо.

Плюси:
    Пластик корпусу і пластик корзини зароблені якісно.

Ножі нормальні, за величезну кількість перероблених гілок ( більше 20 мішків тирси) на вигляд цілі. Один чоловік написав, що вони м'які, мені теж так здалося, що заступилися, але як виявилося проблема не в ножах, в в тому, що бункер легко забивається налипаючим сміттям пластикова направляюча не прилягає і гнеться, тому гілку "пхаєш", воно жужить, а не ріже. Як тільки змазав все мастилом, то почало їсти гілки знову як нова.

Для великого саду не рекомендую, конструкція бункера відверто погана.
    Для невеликого двора з трояндами/кілька дерев піде.

Достоинства:
    Робить тирсу. Якісний корпус приладу та корзини.
    Недостатки:
    Бункер для гілок та його виконання. Пластикова направляюча. Пластикова товкачка

Дякуємо вам за детальний та розгорнутий відгук — для нас це цінно.
      Хочемо звернути увагу, що дана модель є садовим подрібнювачем побутового класу та розрахована на періодичне використання для утилізації гілок на присадибних ділянках.
      При інтенсивному навантаженні або роботі з великим обсягом гілок ефективність роботи може знижуватись, що пов’язано з конструкційними особливостями інструментів побутового класу та перевищенням рекомендованого режиму використання.
      Для регулярної роботи з великим обсягом гілок рекомендуємо розглядати більш потужні моделі, розраховані на підвищене навантаження — це дозволить отримати більш стабільний та комфортний результат у роботі.

• Сергій П***

Як працює сам подрібнювач сподобалося.
    Але у перший же день роботи зрізало кріплення ножа і виявилося неможливим його взагалі знати. Так в не зміг викрутити.

Достоинства:
    Добре подрібнює
    Недостатки:
    Кріплення ножів зроблене з досить м'якого металу.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що виникла така ситуація.
      Описане пошкодження потребує обов’язкової діагностики, оскільки дистанційно неможливо об’єктивно визначити причину його виникнення та надати коректне рішення. Подібна несправність може виникати з різних причин — як технічного характеру, так і пов’язаних з умовами експлуатації або навантаженням під час роботи.
      Для вирішення ситуації просимо передати інструмент у сервісний центр. Рекомендуємо звернутися на нашу гарячу лінію 0800 443 501 — менеджер зафіксує ваше звернення та підкаже найбільш зручний спосіб передачі інструменту в сервіс.
      Зі свого боку гарантуємо детальний розгляд ситуації та надання рішення за результатами діагностики.

• Олексій Б***

Не раджу,яка ціна така і якість,після трьох годин роботи леза тупі,про тирсу годі і думати. Леза гаражної якості...

Недостатки:
    Лези сумнівної якості

Дякуємо за ваш відгук.
      На даній моделі встановлені 2 ріжучі ножі з інструментальної сталі A8, які мають двостороннє заточення та передбачають можливість перевстановлення гострою стороною або обслуговування у процесі експлуатаці.
      Водночас, зниження ефективності подрібнення не завжди пов’язане безпосередньо із затупленням ножів. Подібний ефект може виникати через накопичення рослинних залишків у ріжучій зоні або перевантаження інструменту, що впливає на процес подрібнення.
      Для стабільної роботи рекомендуємо:
      - дотримуватись режиму навантаження;
      - періодично очищати ріжучу систему;
      - за необхідності перевстановлювати ножі гострою стороною.
      Якщо ж ви спостерігаєте суттєве зниження якості роботи інструменту — рекомендуємо звернутися на нашу гарячу лінію 0800 443 501, чи напряму передати до сервісного центру для діагностики.

• Вікторія О***

Товар дуже сподобався. У використанні простий. Виручає при великій кількості гілок.

• Алексей Т***

Відмінний

Олексій, дякуємо за Ваш відгук!

• Богдан

Працює, добре подрібнює гілки в тирсу.

Достоинства:
    Чистий двір, свіже повітря.
    Недостатки:
    Якість фото в інструкції.

• Володимир

Для дачі супер

Достоинства:
    Акційна ціна та кабель в комплекті
  • Віктор Ж***

Придбав Розетці. Отримав швидко. Хто буде брати зважте на те, що упаковка не пристосована для переноски, а вага близько 20 кілограм. На дачі зібрав, доволі легкий і зрозумілий процес. Всі гвинти, болти, гайки, втулки, шайби в наявності. Випробував. Апарат працює якщо не бездоганно, то дуже добре. Для домашнього користування після обрізки дерев отримати ще і мульчу то супер.

Достоинства:
    Наявність контейнера для збору мульчі.
    Недостатки:
    Поки не зафіксовані
  • Андрій К***
    Продавец: Rozetka

Купили по акції. Кайфово ,що одразу йде підходящий подовжувач ,ну і доставка була швидка.
    Затестили на сухих гілках - працює як треба.Варто читати уважно інструкцію, бо якщо щось до кінця не вірно встановити, то не буде працювати. Спрацьовує система захисту. Ще зручно, що якраз легкий доступ до ножів. Корпус зручно відкривається.

Достоинства:
    Є подовжувач
    Недостатки:

Андрій, дякуємо за Ваш відгук!