- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Дуже розчаровані! В описі вказано що це набір, а прийшли тільки одні рукавиця. Ні капи, ні бинтів не було, разом з працівником розетки заглянули в середину рукавиць нічого не знайшли. Нажаль були вимушені забрати тому що сину потрібно було терміново. Висновок, або вводять в оману, або продавець не уважний! Додаю фото прям з пошти.
- Недостатки:
- Рукавиці прийшли без капи та бинтів
- Продавец Kangarox
Добрий день! Приносимо свої вибачення. Сталася помилка при комплектуванні замовлення. Ми обов'язково надішлемо вам капу і бинти, сплатимо доставку. Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10
Хороший набір, дитина займається вже кілька місяців, усе подобається! Дякую за оперативність
- Продавец Kangarox
Дякуємо за оцінку! Раді, що змогли бути корисними для вас. Обіцяємо й надалі радувати швидким сервісом та якісними товарами.
- Дана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10
Дякую продавцю, все прийшло вчасно, гарно упаковано, без пошкоджень. Товар як на фото. Рекомендую.
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!
- Кирилл З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 10
Все нормально але чомусь на бинтах липучка відірвана і принт на рукавичках ніби чохол якийсь недалеко і сповзає дуже сильно
- Продавец Kangarox
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам важливо знати про стан товару при отриманні. Вашу інформацію взято до уваги та передано відповідному підрозділу для запобігання подібним випадкам. А що стосується сповзання рукавиць, таке відчуття може бути пов’язане з індивідуальною посадкою або способом фіксації на руці.
- Кароліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Вес: 8
Вау прям малому дуже сподобалися