- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка супер! Ходжу кожного дня
Тарасе, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що ви задоволені товаром KingSmith.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Донька задоволена.
Руслане, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що ви задоволені товаром KingSmith.
- Доскоч Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка для хотьби пропрацювала рівно рік (свій гарантійний термін) 2 місяці.
Загалом пройдено 675 км. при моїй вазі 72 кг. - вважаю що цього недостатньо, оскільки купляти кожного року таку доріжку дуже невигідна справа.
Поставив низьку оцінку саме за малий термін служби доріжки, враховуючи низьке вагове навантаження на доріжку і використання згідно інструкції.- Достоинства:
- Хороший мобільний додаток, який веде всю статистику, є багато програм тренувань на вибір
- Недостатки:
- Таке враження, що доріжка спроектована відслужити лише свій гарантійний термін, а враховуючи її ціну вважаю набагато вигідніше купити річний абонемент в спортзал
Романе, добрий день.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження від користування доріжкою.
Хотіли б запевнити Вас, що виробник докладає всіх зусиль, щоб продукція KingSmith служила значно довше за гарантійний термін за умови правильного використання та регулярного обслуговування.
Навіть якщо гарантія вже завершилася, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру. Фахівці проведуть діагностику, визначать причину несправності та запропонують можливі варіанти ремонту.
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потім хвилин через 10 перестає. Що с цім робити?
- Достоинства:
- Добра доріжка
- Недостатки:
- Пройшов майже рік... почала скріпіти як включаєш.
- Павло Г***
Теж була така проблема, відправляв в сервіс по гарантії
Віталію,добрий день.
Якщо на початку роботи доріжка скрипить, а через 10 хвилин звук зникає, рекомендуємо спочатку перевірити наступне:
1. Переконатися, чи встановлена доріжка на рівній і стійкій поверхні;
2. Переконатися, що полотно бігової доріжки достатньо змащене (для коректної роботи рекомендується регулярне змащування);
3. Перевірити, чи відцентроване полотно та чи не зміщується воно під час використання.
Якщо всі ці умови виконані, але скрип не зникає, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру для діагностики. Фахівці допоможуть визначити причину та запропонують оптимальне рішення.
Дякуємо, що обрали KingSmith!
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Кристофер Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
I bought this for my wife and I to get more steps during winter and inclement weather. It works great, though like all treadmills you'll get disoriented from using it until you adapt.
- Достоинства:
- Compact, Easy to use
- Недостатки:
- none
Кристофер, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що ви задоволені товаром KingSmith.
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 8 місяців роботи прям під час використання почала гудіти і працювати ривка. Поставилась з розумінням- все буває, відправила на гарантійний ремонт. І тут почалось найнеприємніше. Пристрій повернули через 3 тижні, з новими глибокими подряпинами на корпусі, і без кришки(яка закриває розʼєми). А коли увімкнула, виявилось, що доріжка працює так само некоректно, ремонт не було проведено. Тобто результат ремонту- пристрій в ще гіршому стані ніж був.
Найнеприємніше в цьому, що вже декілька тижнів розетка робить винною мене, і переконує мене, що доріжка така подряпана і була, і що ніякої компенсації за це не передбачено. Розчарована. Завжди ставилась до розетки як до адекватного клієнтоорієнтовного продавця.
- Ксенія Г***
UPD: Розетка зробили мені повернення коштів за товар. Питання вирішено.
Але доріжку не раджу, уважно почитайте інші відгуки- схоже, багато покупців мають з нею проблеми. - Представник постачальника
Ксеніє, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом все ок, якихось проблем не помітив, окрім раз на 5 тренувань десь може в якийсь момент рандомно зупинитися і треба перезапускати з пульта чи додатка
- Достоинства:
- Загальне враження користування
- Недостатки:
- рандомні зупинки
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже страшно її розгортати, стає тупим углом, подивився рекламний ролик, так і потрібно, треба лише рукою придавати
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова доріжка. Зручно складається
- Достоинства:
- Пульт управління. Легко складаєтся
- Недостатки:
- Полотно дорішки виглядає не дуже надійно, але думаю його можна легко замінювати
- Ангелина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь неделю, очень классный товар.
Ангеліно, доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що ви задоволені товаром KingSmith.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго вагалися чи потрібна все ж це річ в нашому домі і все ж вона у нас) Її компактність була найбільшим плюсом при виборі. Поки що все дуже подобається, першу тисячу кроків пройдено, сподіваюсь і надалі враження залишиться тільки позитивним
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестала працювати через приблизно 60 000 кроків (36км), поїде в сервіс.
Погано. Якби була надійна було б Чудово.- Олег
хм
Шановний Максим! Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за незручності з вашою покупкою. Нам дуже прикро, що така ситуація відбулась. Наразі наші інженери працюють над вирішенням проблеми, що сталась з однією окремою партією товару. Зараз ми замінюємо дану партію товару на нову. По даному сервісному випадку буде забезпечене сервісне обслуговування або повернення коштів. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб оперативно допомогти вам. Дякуємо за розуміння і ще раз приносимо вибачення за ситуацію, що склалась.
- ДПОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зламалась через 10 днів. Повернули кошти по гарантії. Якщо б не поломка - чудова річ.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за незручності з вашою покупкою. Нам дуже прикро, що така ситуація відбулась. Наразі наші інженери працюють над вирішенням проблеми, що сталась з однією окремою партією товару. Зараз ми замінюємо дану партію товару на нову. По даному сервісному випадку буде забезпечене сервісне обслуговування або повернення коштів. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб оперативно допомогти вам. Дякуємо за розуміння і ще раз приносимо вибачення за ситуацію, що склалась.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За тиждень ніяких проблем не знайшов
- Ролан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка ідеальна для домашнього використання.
Легкий інтуїтивний додаток для управління.
Тиждень використання- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Не знаю де це написати: кур'єр ! Зверніть увагу, бо наступного разу добре подумаю чи робити покупки у вас
- Дзюба А***
Підкажіть як зараз доріжка?Працює, все добре?
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дорiжка сподобалась i надiюсь, що служити буде довго.Присутнiй скрип при складаннi, але на роботу дорiжки це не впливає.Рахує спаленi калорiї, пройдену дистанцiю та кроки.
- Достоинства:
- Зручна, тихенька вiдносно iнших, недорога, вiдсутнiсть непотрiбних поручнiв та функцiй.
- Недостатки:
- Скрип при складаннi.
- Олег Б***
Через 2 місяці розпоролось полотно в області шову, особливо по бокам.Також по бокам є почорніння уздовж полотна.Яким чином воно появилось якщо дека змащувалась і на боки ноги ставали рідко - невідомо.Ну і на старті мотор почав скрипіти наче в нього щось попало, що є у багатьох.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає солідно, важка, але зручно переміщати через колеса. Можна керувати з застосунка, можна з пульта. Користуватись в цілому приємно. Були труднощі з калібруванням та не зовсім зрозуміло чи треба змащувати стрічку, вона суха і тієї кількості мастила яку треба використати за інструкцією явно недостатньо. Тож я до кінця не впевнений, що вірно нею користуюся.
- Достоинства:
- Виглядає якісно, зручно складається
- Недостатки:
- Недостатня інстркція щодо змащування. Незручне калібрування
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
находив вже 20 тисяч кроків, все працює чудово та займає дуже мало місця. Рекомендую
- Достоинства:
- компактність, додаток, легка в налаштуванні
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка працює не гучно. Підключається легко, у інструкції є qr код для завантаження додатку, там можна налаштувати швидкість до 6км/год. Трохи бентежить, що корпус пластику глянцевий, а не матовий. Думаю подряпин не уникнути. Загалом задоволена.
- Достоинства:
- Складна, легка у користуванні, не гучна
- Недостатки:
- Хоч і компактна порівняно з іншими, але важка
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мотор згорів на другий день, не встиг і 10 тисяч кроків находити
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальная дорожка, в использовании почти полгода. Приложение неидеальное, но уж какое есть - но нужно понимать что большинство функционала в нём бесполезно. Спустя пару дней после покупки отломалась пластиковая палка у валика полотна и обратно не стал клеить, чтобы не зажевало её ненароком.
В целом, с учётом скидком и других бонусов, можно оправдать покупку, свою работу делает.- Олександр С***
Обновляю отзыв - спустя 8 месяцев и около полумиллиона шагов, получил ошибку E03, как и многие из недавних ототзвавшихся
Даже с учётом цены и понимания компромиссов в плане качества, слишком много сюрпризов подкидывает сей прибор. Текущая оценка 2/5, и настоятельная рекомендация посмотреть на альтернативные варианты
- Ліля Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша доріжка. Стильна, зручна, займаюсь вдома в задоволення. 100% варта своїх грошей!
- Достоинства:
- дизайн, компактнісь
- Недостатки:
- ні
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доріжка топ. Компактна, складається та розкладається швидко й просто. По функціям теж хороша. Дисплей показує всю важливу інфу
- Достоинства:
- розмір, дистанційний пульт, якість збірки
- Недостатки:
- не помітив
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дорожка заблокирована на скорости 3 км/час
Разблокировать по инструкции не получается- Достоинства:
- Недостатки:
- Скорость
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Походу все. 2 місяці і відмучилась. Чи є сервісні центри в Україні?
- Достоинства:
- Класна органомічна штука
- Недостатки:
- Зламалась через 2 місяці
- Данило К***
В мене за 2 дні зламалась
- Asdfgg
Якщо можна запитати - а за якої ваги нею користувались?
Романе, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук і щиро перепрошуємо за незручності з вашою покупкою. Нам дуже прикро, що така ситуація відбулась.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням.
ссылка
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вийшла з ладу в перший день користування. Сповзло покриття доріжки.
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав швидко, запакована добре, на дотик збірка міцна та якісна, складається-розкладається легко, дизайн супер, законектився швидко і без проблем
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Для себе не знайшов
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюю з дому і для мене це справжня знахідка. Бігати я не люблю, а рухаюсь мало, доріжка підійшла ідеально. Підлаштовується під твій ритм самостійно, додаток теж зрозумілий, находив вже тисячі кроків - рекомендую.
- Достоинства:
- Додаток, компактна, ціна
- Недостатки:
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Дуже задоволена доріжкою, місця займає небагато і зручно зберігати, зі всім розібралась швидко, збірка теж не складна, інформативний дисплей і додаток
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна. Легко налаштовується і конектиться по додатку. Працює з різними юзерами (додатками). Не шумна. Легко транспортується за потреби і не займає багато місця
- Достоинства:
- Зручність і простота використання
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Юрий М***Продавец: Rozetka
Ровно через 13 месяцев сгорел мотор. То есть через месяц после окончания гарантии. Найти мотор пока невозможно. Их просто нет, только искать донора.
- Достоинства:
- Хорошая, мне нравилась.
- Недостатки:
- Нет запчастей, сгорела через месяц после гарантии
Юрію, нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією після завершення гарантійного терміну.
Хочемо звернути увагу, що навіть після закінчення гарантії ви можете звернутися до авторизованого сервісного центру для проведення платної діагностики та ремонту. Фахівці перевірять стан доріжки, оцінять можливість відновлення її роботи та запропонують оптимальне рішення.
Дякуємо за ваш відгук.
- АннаПродавец: Rozetka
классная очень
Анно, доброго дня.
Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що ви задоволені товаром KingSmith.