Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Шланг для полива V-HOSE PRO 90 метров поливочный растягивающийся с распылителем

Оценка пользователей 4.31/5
на основе 341 отзыв
  • Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Сподобалась наявність гарантії на 1 рік та швидка відправка магазином.

Достоинства:
    Брали довжину 90 метрів і ненаповнений він дуже легкий. Так як користується моя мама і їй складно вже носити щось важке тому однозначно раджу.
    Недостатки:
    Користуємось десь 2 тижні все супер.
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Дуже не якісний шланг на третій полив прорвався по середині, не рекомендую нікому. Продавець зробіть заміну товару!!!

Достоинства:
    відсутні повністю
    Недостатки:
    не якісний товар
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг чудовий,відповідає характеристикам, дуже задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Зручний, легкий,розтягується на заявлену довжину.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Садовий шланг супер, все як в описі.

• Людмила І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Шланг відірвався від насадки при першому ж поливі, хвилин через 3 після початку роботи, просто під напором води.

Достоинства:
    Навіть ціна не є перевагою при такій якості
    Недостатки:
    Непотріб
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг зручний, легкий і не перекручується, що є величезним плюсом порівняно зі звичайними гумовими. Насадка має багато режимів, працює справно. Поки що все влаштовує, сподіваюся на довгий термін експлуатації.

• Мирослава К***

Луснув на 2й день використання

• Продавец  GETLUX

Добрий вечір! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, замінимо Вам товар на справний.

• надія л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 30. Диаметр: 3/4"

Очікування були насторожені, але все пройшло вдало. Сама впоралася із з'єднанням, підключенням. Робота дивайсу сподобалася. Він легкий, зручний. Поки замінила лише два режими поливу. Дощик, він же shower, підійшов для огірків і салатів. Для помідорів зробила бороздки і заливаю в режимі jet. Планую купити ще один, щоб розкладати по дорожках, і не травмувати рослини. Поки що задоволена покупкою Надіюсь, що прослужить довго.

• Віталій З***

Вдячний за швидку доставку

Достоинства:
    Зручний
  • АНДРІЙ
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Приїхав цілий та в комплекті. Поки все добре. Побачимо скільки прослужити.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Товар відповідає опису, зручний у використанні

Достоинства:
    Зручний у використанні
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Дякую, за швидку доставку. Це вже другий шланг, сподіваюсь теж буде допомогати довго і в радість!

Достоинства:
    Легко зібрати, перенести
    Недостатки:
    Сподіваюсь немає
  • Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Ну 45 метрів заявлених немає однозначно, так що, як хтось буде купляти, то беріть більшу довжину. І підтікає під роспилювачем і це тільки при першому використання.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

В користуванні година , 2і дірочки , може така прийшла , а може від тягання по ділянці , де була скошена трава
    І накололась на скошені стержні

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже ніжна
    • Продавец  GETLUX

Добрий день! Якщо товар пошкодився внаслідок неправильної експлуатації з Вашого боку, то, на жаль, це не гарантійний випадок.

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг якісний, все працює, легкий в користуванні.

Переваги: Практичність, довжина.

Недоліки: Не виявлено.

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Товар відповідає опису, вже користувався все ок

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Загалом очікування були гіршими, ніж враження від отриманого товару. Дуже задоволений. Замовляю ще один. Довший

Достоинства:
    Відповідає опису і ціні. Зручний
    Недостатки:
    Ніжний
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Все відповідає опису. Якість і зовнішній вигляд шлангу сподобалися.

Достоинства:
    Легкий, має багато варіантів розпилення води.
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Шланг добре розтягується, легкий та зручний у використанні. Свою функцію виконує добре. Гарний сервіс та швидка доставка.

Достоинства:
    Дуже зручний, легкий, добре розтягується.
    Недостатки:
    Поки не помітив
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг якісний, працює все відповідно до заявлених характеристик, легкий в користуванні.

Достоинства:
    Практичність, довжина, ціна.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Наталія О***

Шланг лопнув,тільки підключили воду

• Продавец  GETLUX

Замінили Вам товар на справний.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий. Длина: 22.5. Диаметр: 3/4"

Замовляла шланг на сайті,доставка була своєчасна, шланг дуже зручний у використанні.Дякую.

Достоинства:
    Зручний
  • Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

Товар прийшов все добре нема не яких притензій

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 120. Диаметр: 3/4"

Замовляв даний шланг. Все відповідає опису. Для повного розтягнення потрібен хороший тиск, майте на увазі.

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 45. Диаметр: 3/4"

Товар сподобався. Дефектів немає та розтягується як і було вказано продавцем. Рекомендую.

Достоинства:
    Комфорт, довжина, непоганий матеріал
  • Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 75. Диаметр: 3/4"

Все небуло часу залишити відгук. Шланг просто чудовий , можна ходить по всьому городі він незапутується .

Достоинства:
    Незапутується , достатьньо довгий
  • Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 90. Диаметр: 3/4"

шланг прийшов у гарному стані, всі функції чудово працюють, дуже задоволені покупкою)

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Я не можу його підключити до свого крану прийшлось відрізати від шлангу один типу адаптер і буду щось думати. Я не задоволена покупкою від слова зовсім

• Продавец  GETLUX

Добрий день! Нічого відрізати не потрібно. Підійде перехідник на кран розміром 3/4, можна знайти в будь-якому будівельному магазині. В комплект товару не входить.

• Михайло Л***

Чудово працює

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг приїхав цілий , швидка відправка , у використанні був все добре , будемо дивитися з часом

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Шланг приїхав із діркою, гроші на вітер

• Продавец  GETLUX

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.

• Продавец  GETLUX

Ви повідомили нас, що викинули товар. Дуже прикро, адже у Вас є гарантія на 1 рік на нього.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

В использовании очень удобный, ничего сложного, подключил и поливай. Действительно розтягивается как указал производитель...пока очень довольна, спасибо.

Достоинства:
    розтяжимость
    Недостатки:
    пока нет
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Синий. Длина: 60. Диаметр: 3/4"

Дуже задоволена цим шлангом! Легкий, компактний і зручний у використанні. Під час подачі води розтягується до потрібної довжини, а після використання швидко зменшується, тому не займає багато місця. Матеріал міцний, вода не протікає, насадка працює добре. Поливати сад і город стало набагато комфортніше. Рекомендую до покупки!

• Андрій

Шланг замовляв від 30 до 90
    А по факту від 20м, ціна різниця 200грн, не приємна майте на увазі на розетці перевірте довжину

• Продавец  GETLUX

Добрий день! Шланг розтягується до повної довжини лише під високим тиском води. Якщо тиск води недостатній, то і відповідно розмір шлангу може бути меншим. У складеному вигляді товар значно менший.

• Світлана С***

Шланг супер, брала на 120 метрів, поляла весь город , гарно працюють усі режими

Достоинства:
    дуже легкий у користуванні
    Недостатки:
    немає взагалі
  • Віктор В***

Поки, що все добре