- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEVA_TROLI
Швидкість доставки вражає.- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEVA_TROLI
На звичайній скакалці скачу більше двох років, тому на рахунок вміння сумнівів немає.
Але це не скакалка, а якийсь кошмар. За три дні, більше п'яти разів пригнути не можу, все роблю правильно, передивилася сотні відео. Не знаю в чому її недолік, але пригати неможливо. Засмучена через неї повністю. Дуже хотіла бісерну, але нажаль...- Продавец SHEVA_TROLI
Вітаю, Вікторія.
Можливо Ви регулювали довжину скакалки, а саме зменшували під ваш зріст і "зайвий тросик" залишився в ручці? В такому разі ручка не буде обертатись - Вікторія С***
Ні, зайвий тросик не залишала, її чомусь перекошує в бік, і неможливо перепригнути. З кількість бісеру теж експериментувала, залишала менше і більше, не допомогло.
- Продавец SHEVA_TROLI
Вітаю, Вікторія.
Ми пропонували Вам зняти відео, щоб зрозуміти причину, допомогти налаштувати скакалку або зробити заміну. На словах складно зрозуміти, що саме заважає стрибати, одне спадає на думку, що завеликий вузлик в ручці після вкорочення тросику або дефект ручки. Механізм дуже простий, більше немає чому затирати. Тросик досить важкий, гарно керований, ми підбирали якісні матеріали і про цю скакалочку в нас тільки гарні відгуки.
Тому спадає на думку, або ручка затиснута, або дефект.
Зняти відео Ви не погодились і повідомили, що вже відрізали тросик і віддали бусини дитині. В такому випадку дійсно зробити повернення неможливо.
- Юліана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEVA_TROLI
Користуюсь вже 3 місяці. Якість дуже хороша за таку ціну. Намистинки не стираються, вага оптимальна для трюків
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEVA_TROLI
Дякую, швидко та якісно....
- Достоинства:
- Зручна, регулюється легко
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: SHEVA_TROLI
Дуже гарна якість, особливо за таку ціну. Для новачка те що треба. Довжини вистачає, якщо треба, легко вкоротити.