- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Чудова річ, працює відмінно, легко освоїти, рекомендую
- Достоинства:
- Потужний
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Чудова річ
- Достоинства:
- Швидка та якісна робота
- Продавец Brands_Market7777
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Получила товар акумуляторний сікатор.дуже гарно працює.батареє добре держе.мені сподобалось не потрібно прикладати зусилля на роботу щоб різати кущі і гілки.товщина зрізу до п'яти сантиметрів.
- Достоинства:
- Краще чим ручний сикатор
- Недостатки:
- Недоліки відсутні.буду користуватися
- Продавец Brands_Market7777
- Поліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Кущорізом користуємось, проблем немає, зручний, не важкий,
- Достоинства:
- дві батареї - то дуже зручно.
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец Brands_Market7777
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Дуже задоволена покупкою. Зручний, не важкий, ріже добре. Акумулятора вистачає на довго. Обрізала на весні сад яблунь та виноград. Переработала все на невеликі гілки для распалу каміна та на мангал. Рекомендую. Тепер хочу акумуляторну пилу) для більш товстих гілок.
- Достоинства:
- Зручно, достатньо швидко, рука не втомлюється як при роботі ручним секатором. Акумулятора вистачає на довго. За потребою для довгої роботи в комплекті є запасний.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец Brands_Market7777
- Ліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Працює добре. Краще ніж ручний. Нарікань поки немає. Добре що 2 акумулятора
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Brands_Market7777
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Отримала замовлення швидко.Секатор шикарный.Легенький,зручний в користуванні,гострий.Дуже сподобався.Рекомендую,це буде незамінна річ в роботі.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Весну відпрацював добре. А осінь покаже. Поки все влаштовує.
- Недостатки:
- Не було інструкції по користуванню та обслуговування.
- Продавец Brands_Market7777
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Зелений діод загорається, коли акумулятор ще не заряджений на 100%
При розрядці акумулятора до 35-40% інструмент перестає працювати, тож акумулятор треба міняти
Інформація про тривалість роботи в годинах немає сенсу, бо її визначає кількість + товщина зрізів, а показники цієї кількості на ЖК-дисплеї скидаються при довільному переході секатора в режим очікування, про який в інструкції нічого не згадано, як, власне, і про періодичне змащування і обслуговування з допомогою торцевих ключів, які йдуть в комплекті. втім, очікувати чогось більшого від товару за такою ціною і не можна. Один сезон, може, протримається.- Достоинства:
- Швидко доставлений, легкий, укопмлектований згідно з описом
- Недостатки:
- Відсутність інструкції українською мовою, невковирно написана інструкція англійською мовою, ненадійна індикація на зарядному пристрої, даремний ЖК-індикатор
- Продавец Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Ми цінуємо технічний підхід до перевірки інструменту, проте хочемо надати пояснення щодо роботи системи, щоб уникнути хибних вражень про надійність товару.
Робота акумулятора: Сучасні літій-іонні акумулятори мають вбудований контролер захисту від глибокого розряду. Відключення інструменту на рівні 30-35% — це не недолік, а захисна функція, яка запобігає виходу елементів живлення з ладу та подовжує термін служби акумулятора на роки.
Індикація зарядки: Зелений діод сигналізує про завершення основного циклу заряджання (досягнення необхідної напруги). Для максимального насичення ємності ми рекомендуємо залишати пристрій у мережі ще на 15-20 хвилин після зміни кольору індикатора.
ЖК-дисплей та режими: Скидання показників при переході в режим очікування — це стандартна прошивка для енергоощадження. Це зроблено для того, щоб підсвітка екрана не розряджала акумулятор під час пауз у роботі.
Наявність ключів у комплекті якраз і передбачає можливість самостійного обслуговування. Ми обов'язково врахуємо ваші зауваження щодо інструкції та підготуємо додаткові рекомендації українською мовою для наших клієнтів.
Цей секатор розрахований на тривалу експлуатацію за умови вчасного змащування лез. Ми впевнені, що прилад прослужить вам значно довше одного сезону. Наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб надіслати електронну інструкцію та надати професійні поради щодо догляду за інструментом.
Бажаємо легкої роботи в саду!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Доповнення.Акками на 1,2 ампера 5 штук,з можливістю збільшення до 10.Це плюс.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Час покаже
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та за те, що оцінили надійність секатора в роботі. Ми цінуємо ваш досвід та уважність до технічних деталей.
Щодо вашого зауваження про маркування акумуляторів (48V vs 21V), хочемо пояснити цей момент, аби не було непорозумінь
Ми максимально відкриті з нашими клієнтами, тому в описі товару виділено жирним шрифтом що "Зверніть увагу - маркування на акумуляторі може відрізнятися і вказувати номінальне значення або пікову напругу, що не впливає на сумісність і роботу пристрою" Ми заздалегідь попереджаємо, що маркування на акумуляторі може відрізнятися і вказувати як номінальне значення (21V), так і пікову напругу (48V).
У сучасних акумуляторних інструментах цифра 48V — це показник максимальної напруги у момент пуску, тоді як 21V — це робоча (номінальна) напруга. Це загальноприйняте маркування для багатьох заводів-виробників, про що ми чесно вказуємо в картці товару.
Це розбіжність у цифрах маркування жодним чином не впливає на потужність інструменту або його сумісність з відповідними типами акумуляторів. Головне — це реальна працездатність секатора, яку ви також підтвердили у своєму відгуку.
Ми вдячні за ваше побажання «виправити», проте ми діємо в межах специфікацій заводу-виробника і саме тому додали текстове застереження в опис, щоб кожен покупець міг ознайомитися з цим до моменту покупки.
Бажаємо вам успішної роботи та довгих років служби інструменту!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Нормальний сікатор,не перший,є з чим порівнювати.Але актами не 48 вольт,а 21 вольт.Виправте.Бо люди ще беруть, щоб використовувати акками з іншими приладами.А тут 48а,хоча справді 21.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Пока немає
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня!
Бажаємо вам успішної роботи та довгих років служби інструменту!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Хоте еще узнать на эту модель есть удлинитель?
Вітаємо!
Дякуємо за ваше запитання та за те, що поділилися успішним досвідом використання нашого секатора!
Щодо подовжувача: у нашому асортименті додаткові телескопічні штанги до цієї моделі наразі не представлені.
Проте конструкція даного секатора є універсальною, що дозволяє за необхідності використовувати сумісні подовжувачі сторонніх виробників, які представлені на ринку садової техніки. Більшість покупців обирають цю модель саме за її потужність та автономність, яких цілком достатньо для комфортної роботи в саду навіть без додаткових аксесуарів.
Бажаємо вам легкого сезону та гарного врожаю!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Купила 27.03.26. Понравился секатор, целый день, с отдыхом на обед, обрезали деревья на даче, аккумулятор не разрядился. Спасибо продавцу за быструю доставку.
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Все прийшло швидко. Сікатор наче нормальний ще в роботі не перевіряв. 4 зірки із-за того що акумулятори м'яко кажучи не якісні, навіть в руці відчувається мала вага.
- Недостатки:
- Неякісний акумулятор
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку швидкості нашої роботи!
Щодо вашого зауваження про вагу акумуляторів, хочемо надати технічне роз’яснення:
У даній моделі використовуються сучасні літій-іонні (Li-ion) елементи. Головна перевага цієї технології — висока щільність енергії при мінімальній вазі. На відміну від застарілих нікелевих батарей, вони набагато легші, що є критично важливим для садового інструменту.
Легка вага акумулятора — це перевага, а не недолік. Це дозволяє вам працювати в саду значно довше без втоми в руках, особливо при обрізці високих гілок.
Попри легкість, напруга в 21V забезпечує необхідну потужність для впевненого різу. Ми впевнені, що як тільки ви випробуєте секатор у роботі, ваша думка про акумулятори зміниться на позитивну.
Рекомендуємо провести перше повне заряджання батарей перед початком сезону. Впевнені, інструмент стане вашим надійним помічником!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Чудовий за свої гроші
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Секатор прислали не такий як на фото, там з екраном, а прислали без екрану, забирала дружина і не помітила, я б відмовився від нього, хотів з екраном, а те що прислали можна взяти за меньші гроші, ще немає шнурка на секаторі. Продавця не раджу, товар не відповідає дійсності.Ціна як для такого секатору зависока.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар не відповідає фото
- Продавец Brands_Market7777
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам шкода, що виникло непорозуміння із моделлю.
Хочемо уточнити, що секатор, який Ви отримали, повністю відповідає модифікації, яка була у наявності на момент оформлення замовлення. Зовнішній вигляд окремих елементів (наявність екрана, тип шнурка тощо) може відрізнятися залежно від партії виробника, але функціонал, потужність та комплектація за характеристиками залишаються незмінними.
Модель належить до побутового сегменту, а не професійного інструменту, тому її ціна та можливості відповідають саме цій категорії.
Ми вже зв’язалися з Вами для уточнення деталей та пропонуємо варіант вирішення ситуації.
Дякуємо, що повідомили — це допомагає нам покращувати сервіс.
- Микулич Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Чудовий секатор, сьогодні багато працювала з ним,всі функції заявлені в характеристиці працюють
- Достоинства:
- Легкий в роботі
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец Brands_Market7777
- Тамара Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Заказ отримано вчасно. Користуюся з липня. Подобається. Нарікань немає Все добре
Вважаю , що це є співвідношення ціни та якості- Недостатки:
- СветаОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Секатор чудовий, дуже добре і легко ріже, мама брала для себе, то казала, що не по жалкувала і дуже задоволена.
- Вячеслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Все гаразд, дуже задоволений.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Користуємося 3 місяці. Все супер.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Секатор відповідає характеристикам.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Гарний
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Працює добре, гарна комплектація.
- Достоинства:
- Ціна / якість
- Недостатки:
- Не знайдено за цю ціну
- Продавец Brands_Market7777
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Легкий, зручний.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Brands_Market7777
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Брала на подарунок
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Brands_Market7777
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Дякую за швидку відправку і якісний товар
- Достоинства:
- Зручний, відповідає характеристикам
- ЮЛІЯ А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Отличный секатор
- Достоинства:
- Удобный, легкий
- Недостатки:
- Пока не выявила
- Продавец Brands_Market7777
- Ждан Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
За свою цену хороший секатор. Покупал на подарок, человек доволен, говорит что режет отлично.
- Василенко т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Зручний, не тяжкий.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Нема інструкції
- Продавец Brands_Market7777
- Віталій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Дуже добре
- Достоинства:
- Легкий , зручний, дешевий.
- Недостатки:
- Невідомий , китайський виробник.
- Продавец Brands_Market7777
- ЛанаОтзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
отлично работает
- МАРИНА Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Задоволена покупкою, рекомендую!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Супер дивайс!!!
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Інструмент сподобався, має гарну комплектацію, в комплекті є все для догляду та зберігання. У роботі зручний та зрозумілий. Функції свої виконує.
- Достоинства:
- Два акумулятори, індикатор рівня заряду та лічильник різів.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Продавец Brands_Market7777