- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Гарна якість, гострі леза
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Зручна, дружині сподобалася.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Чудовий, універсальний інструмент для кухні.
Рекомендую! - Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Дуже зручний пристрій. За кілька хвилин можна нарізати чи нашинкувати стільки, на що раніше могли піти години. Дуже гострий ніж. Мій палець (вірніше, те, що від нього залишилося) оцінив.
Доставка в умовлені терміни, ціна (з врахуванням знижки) досить демократична.- Достоинства:
- Цілком відповідає опису товара
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец MARITIM
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Гарна за таку ціну
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Слайсер виправдав всі очікування, нарізає гарно і швидко. Копчена ковбаса, картопля фрі, лимон, огірок - акуратні шматочки відповідної товщини.
- Достоинства:
- Швидка, акуратна нарізка для приготування і сервірування.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец MARITIM
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Чудовий слайсер!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Овочерізка топ, все влаштовує
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Не шкодую , що купила швидко роблю салати . Якісна з гарного металу і зручна рекомендую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Якісний виріб. Повністю задовольняє. Зі своєю роботою справляється. Легко миється.
- Достоинства:
- Металева. Розбірна. Регульована товщина нарізки
- Недостатки:
- Не до кінця дорізає
- Продавец MARITIM
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Хороша овочерізка, все працює як треба. Повністю з нержавійки — це окремий плюс. Слайси робить легко, швидко та рівно. Було б ідеально, якби ще була можливість змінювати леза. Загалом покупкою та продавцем задоволений.
- Достоинства:
- повністю з нержавійки, міцна конструкція, легко робити рівні слайси, зручне регулювання товщини
- Недостатки:
- немає можливості змінювати леза
- Продавец MARITIM
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Пробував тільки слайсер. Огірки, капусту, цибулю ріже круто. Мити досить зручно. Можна налаштовувати товщину, що круто.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Хороша овочерізка
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Овочерізка сподобалася, особливо регулювання товщини слайсів. Я роблю пастилу і фріпси тож для мене важливо щоб товщина була однаковою. Різала поки що тільки яблука, апельсин, лимон все вийшло добре, звичайно залишки трохи є, та я використовую їх в пюре на пастилу, тож для мене це не проблема .
- Достоинства:
- Регулювання товщини слайсів, купувала саме через це
- Недостатки:
- Хотілося б можливо більше режимів регулювання товщини, буває що 3 мм дуже тонко,а 6 вже товсто
- Продавец MARITIM
- Данча І***
Підкажіть, тримач дозволяє дотиснути продукт чи фіксує нерухомо? Як зараз Ваші враження після використання?
- Тамила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Гарна овочерізка, висока якість. Дуже задоволені.
- Достоинства:
- Все задовольняє
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Дуже класна річ.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
замовляв дві-одна прийшла тільки у трохи пом'ятій упаковці-наче чимось придавили (була потрібна на подарунок)-можливо у самій пошті примяли
- Достоинства:
- овочерізка виглядає добротною
- Продавец MARITIM
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Гарна овочерізка, все сподобалося
- Достоинства:
- Можна регулювати товщину нарізки
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Не таку овощерізку замовляла.
- Недостатки:
- Овощерізка не та,що замовляла.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Овочерізка пристойна але з ціною перебор. Перед тим купив іншого виробника , попрацював місяць і подарував. Купив цю дорожчу бо думав що краща. Нажаль крім плюса що можна регулювати товщину нарізки більше немає. І леза не достатньо гострі.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Дуже висока ціна
- Продавец MARITIM
Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом користування.
Ціна товару формується з урахуванням якості матеріалів, конструкції, функціональності та контролю виробництва. Дана овочерізка дійсно відрізняється можливістю регулювання товщини нарізки та якістю виконання, що Ви також відзначили у перевагах.
Щодо гостроти лез — вони розраховані на безпечне та контрольоване використання в побуті. За потреби ми завжди готові проконсультувати щодо правильної експлуатації або допомогти з вирішенням будь-яких питань у межах гарантії.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає іншим покупцям зробити усвідомлений вибір.
Якщо виникнуть запитання — будемо раді допомогти.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Замовлення виконали швидко, товар чудовий, коштує своїх грошей
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
китай
- Достоинства:
- так собі.
- Недостатки:
- основна проблема цього виробу це залишок продуктів в 1 см. який не нарізується до кінця. це ізза того що китайці не продумали цей виріб.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Хочемо звернути увагу, що в будь-якій овочерізці, тертці або подібному кухонному виробі завжди залишається невеликий шматочок продукту, який не дорізається до кінця. Це конструктивна особливість усіх подібних пристроїв і вимога безпеки — за продукт необхідно мати можливість безпечно тримати його рукою або тримачем під час нарізання, щоб уникнути травм.
Саме тому залишок у кілька міліметрів або до 1 см є нормою для такого типу виробів і не вважається дефектом чи браком.
Нам прикро, якщо ця особливість спричинила незручності. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або потрібна допомога — будемо раді Вам допомогти.
Дякуємо за зворотний зв’язок і бажаємо приємного користування
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Овочерізка гарної якості,леза гострі.
- Достоинства:
- Зручне регулювання,швидка нарізка
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Быстрая доставка, отличный товар! Брали на подарок.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Чудово працює.
- Достоинства:
- Задоволена.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец MARITIM
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Купляла на подарунок. Родичі дуже задоволені. Замовлю і собі) вона трошки більша ніж здавалося на фото
- Достоинства:
- Одна ця річ заміняє усі тертки та шинковки на кухні
- Продавец MARITIM
Марія, щиро дякуємо за відгук!
Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Гарна якість слайсера, зручний у використанні, дуже добре, що леза вбудовані
- Продавец MARITIM
Ірина, щиро дякуємо за відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Дійсно професійний слайсер. Не очікували настільки хорошої якості і такого результату від нього. Користуємося тепер постійно, ще й родичам позичали для заготовок
- Продавец MARITIM
Андрій, щиро дякуємо за відгук!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Супер якість товару! Я дуже задоволена покупкою.Нарізає все і капусту і фрукти і овочі. Також дуже гарно нарізати ковбаску на святковий стіл.
Круто і дуже тоненько нарізати салко з морозилкі. Швидка відправка і якісне обслуговування магазину!- Достоинства:
- Можно мити в посудомийці
- Недостатки:
- Не має!
- Продавец MARITIM
Олена, щиро дякуємо за відгук!
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Все супер! Швидко опрацювали замовлення, все відправили. Зручно у використанні і безпечно.
Дякую!- Продавец MARITIM
Елена, щиро дякуємо за відгук!
Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
Бережіть себе та своїх рідних
З повагою,
Команда “Maritim”
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
мегазручна річ, різав ковбасу і шинку, тонка ідеальна нарізка виходить за допомогою цього слайсера
- Достоинства:
- якість, зручність, ціна
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец MARITIM
Назар, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався і товар, і обслуговування. Ми завжди намагаємось надавати клієнтам виключно гарний сервіс, для нас це є пріоритетом!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Вже встигла нарізати капусту та зробити домашню картоплю фрі. Приємно здивована якістю та зручністю. Набагато швидше та простіше, ніж різати ножем. Ну і звісно, що ножем не зробиш такі однакові гарні шматочки. Буду далі тестувати з величезним задоволенням!
Окрема подяка за оперативність та швидкість доставки!- Продавец MARITIM
Олена, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
- Дарʼя В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Серебристый
Дійсно класний девайс для кухні. Не очікувала, що процес нарізання овочів може так затягти ))) Для приготування салатів на святковій стіл — це взагалі мастхев, спеціально замовляла під мамин день народження) Реально швидше і не втомлюєшся при нарізанні великих обʼємів, а як приємний бонус — ідеально рівні та однакові шматочки овочів, дуже гарно виглядає в тарілці.
Короче кажучи, рекомендую. Коштує своїх грошей однозначно.- Достоинства:
- Якість, зручність, економія часу
- Продавец MARITIM
Дар'я, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.
Ще раз дуже дякуємо Вам за замовлення!
Бережіть себе та своїх рідних!
З повагою, "Maritim"
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Helga