- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 20. Диаметр: 2"
Два тижня тому придбав шланг дренажний, зроблений якісно, всім рекомендую.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 30. Диаметр: 2"
Гарної якості.Нарікань немає.
- Достоинства:
- М'якенький,неперекручується
- Недостатки:
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 20. Диаметр: 2"
Шланг гарної якості,в користуванні більше місяця.Нарікань немає.
- Достоинства:
- Якість гарна
- Недостатки:
- Мирослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 30. Диаметр: 2"
Шланг мені сподобався, прогумований зсередини, легко і зручно змотується після використання і дуже легкий, як для 30 метрів. З своїм завданням для відкачування вигрібної ями справляється чудово. Шукав саме якісний і довговічний, поки користуюся недовго і мені все подобається, думаю прослужить довго. Рекомендую!
- Достоинства:
- Міцний, якісний та зручний в експлуатації
- Недостатки:
- Чеснюк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 30. Диаметр: 2"
Шланг Mytec сподобався. Міцний, легкий та зручний у використанні. Під час роботи не протікає, з насосом працює без нарікань. Хороша якість за адекватну ціну.
- Достоинства:
- Легка вага
- Недостатки:
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 20. Диаметр: 2"
Хороший доя викачування вигрібних ям
- Достоинства:
- Хороший товар
- Недостатки:
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 20. Диаметр: 2"
Для викачування фекальних ям саме те. Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний шланг. Рекомендую
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Termo-U. Цвет: Серый. Длина: 30. Диаметр: 2"
На перший погляд гарної якості. Повністю відповідає опису. Почну користуватися — доповню відгук.