Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Песочный фильтр-насос для бассейнов 26644 Intex, 5700 л/ч

Оценка пользователей 4.57/5
  • Ілля Ч***

Відмінно справляється зі своєю задачею, тільки пісок треба докупляти окремо, манометр підказує, коли його потрібно промити. Не дешевий але дієвий фільтр

Достоинства:
    ціна/якість, швидке очищення
    Недостатки:
    поки ні
      Представник бренду

Ми вдячні за Вашу увагу до деталей та за Ваш час, приділений написанню відгуку. Ваші слова — не лише похвала, а й заряд енергії для нас. Обіцяємо продовжувати створювати Вам ідеальні рішення для приємних спогадів.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Антон

До цього був картриджний насос, але його вистачало на день-два, потім знову муть. Таймер супер зручна штука, налаштував на ніч, і вранці вода як дзеркало. Коротше фільтр - тема!

Достоинства:
    ефективний
      Представник бренду

Ваші добрі слова стали справжнім натхненням для нашої команди! Ми глибоко цінуємо, що Ви приділили увагу деталям та поділилися своїм позитивним досвідом. Це для нас найважливіша нагорода за нашу працю та прагнення якості. Ваш відгук – не лише показник успішності наших зусиль, а й стимул до подальшого вдосконалення. Ми готові продовжувати радувати Вас нашою продукцією та створювати для Вас приємні спогади.
      Дякую за довіру!
      Ваш INTEX

• Александр Ш***

Все супер .Песочный насос лучший насос для босейна.

Достоинства:
    Фильтрация 100раз лучше чем бумажный фильтр.
    Недостатки:
    Пока нет.

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Аліна М***

Справляється. Підскажіть який потрібно купувати шланг для зливу води, щоб підключити до насоса

Доброго дня,
      Intex 11010 — шланг довжиною 1.5 метра (якщо зливний трап або зливка знаходяться зовсім поруч із фільтром)

• Сергій П***

Гарна якість за таку ціну

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Олексій С***

Кайфую від нього! Водичка стала чистою. Всі стандартні насоси що продаються в комплекті з басейном просто "діч" Використовую басейн на 6 тон.

Достоинства:
    Все працює.
    Недостатки:
    Не виявлено.
      Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Ганна О***

Не работает кнопки включить таймер и шапок. Просто работает от розетки.очень огорчена.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Представник бренду

Вітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (ссылка) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.