Отзывы покупателей о Доска для отжиманий, стойка для бодибилдинга Push Up Rack Board с упорами разным хватом Black

Оценка пользователей 4.47/5
  • Отзывы про товар продавца B Group
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B Group. Цвет: Разноцветный

Товар відрізняється від картинки

Недостатки:
    Різні товари в замовленні і пофакту! Навіть на коробці не такі ручки!
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Загалом за таку ціну- супер. Хотілося б щоб були присоски , які допомагають краще зафіксуватися до підлоги

Достоинства:
    Вартість, функціонал
  • Софія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дуже класна дошка для віджимань!
    Зручна у використанні, ручки міцні та не ковзають. Подобається, що є різні кольорові позиції для тренування різних груп м’язів — спини, грудей, плечей і рук. Завдяки цьому тренування стають ефективнішими та цікавішими. Дошка компактна, легко складається і не займає багато місця вдома. Якість хороша, виглядає стильно та надійно. Чудовий варіант для домашніх тренувань

• Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дошка хорошої якості та дуже корисна річ для заняття спортом. Дякую.

Достоинства:
    Якость
  • Toni

За свої кошти все супер

• Євгеній І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Дошка доволі непогана, упори добре фіксуються, упаковка була помята та край був мокрувато-сухий

• Ірина Б***

Все чудово. Швидка доставка. Дякую

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

1."Ніжки" вставні випадають
    2.ручки не стоять міцно у гніздах
    3.шкода відчувати себе лопухом за таку покупку

Недостатки:
    Якість і виконання
    • Продавец  My Generation Market

Вадиме, нам дуже шкода, що ви залишились не задоволені покупкою та товар не виправдав ваших очікувань побувавши в експлуатації менше 3-5 хвилин (оскільки відгук написали буквально через 8 хвилин після отримання вами посилки). Особисто користуюсь дошкою більше 5 років (вага 110 кг) і не відчуваю себе лопухом.

Ми завжди перевіряємо товар на цілісність та комплектацію перед відправкою, і вам також було відправлено новий і перевіренний товар. Згідно закону прав споживачів у вас є можливість повернути новий товар напротязі 14 днів після покупки, звернувшись до нас через форму "Написати продавцю". Сподіваємось, наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції. Дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Игорь П***

Все добре

Достоинства:
    Цiна
  • Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Разноцветный

Все чудовоКожного ранку чоловік віджимається

• Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Юрій Л***

Все ок

• влад В***

Все Чудово , на наступний день після замовлення приїхало

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Різноманітність вправ- це добре, треба ще самодисципліна!

• Ihor
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Якість краще ніж очікував, думав буде все ледве триматись, а насправді все добре. Задоволений ))

• Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

швидка доставка, товар якісний і працює як треба.

Достоинства:
    якість, швидка доставка
  • Іван Л***

Гарна дошка, якість хороша

• Сергей Ш***

Дошка норм.цна-качество.рекомендую,однозначно

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Непогана дошка (як для своєї ціни) для "домашнього" спорту.
    Якість збірки трохи погана, гайки на кріпленні треба підкручувати, ручки не прорезинені.
    Також не вистачає інструкції з технікую правильного виконання вправ на деякі групи м'язів.
    В описі товару краще дописувати про обмеження в 100кг.

Достоинства:
    ціна,різноманітність навантаження
    Недостатки:
    якість збірки, не прорезинені ручки
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Отримали швидко, син займається і всю родину вчить що і як робиться. Дуже прикольно мати таке вдома. Зручне в ви користуванні, можна швидко скласти і покласти в шафу.

• Илья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

В общем норм,функционал хороший ручки по ширине удобные не тонкие, но качество с виду такое себе...заметно прогинается,заусеници плавки пластика,пользуюсь окуратненько))

Достоинства:
    функционал
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Якість товару хороша, займатися зручно. Компактний для зберігання.

• Настя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Все чудово, дякую за товар!

• Сергей З***

Польза , простота топ товар 10/10

Достоинства:
    Цена
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Разноцветный

Дуже зручно та ефективно!

• Марія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Якість товару чудова, дуже зручно займатися. Достатньо компактний для зберігання

• Жанна Г***
  • Іван Ф***

Все супер

• Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Сергей П***

Рекомендую

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Чоловік дуже задоволений, досить ефективно прокачуються різні групи м'язів.

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Доставка товара та стан чудові.

• Мирослав Г***

Супер,дуже класна річ.

Достоинства:
    Все супер

• Абдуллін А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichMall. Цвет: Разноцветный

За свої гроші

• Андрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Хороша якість за таку ціну

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість

• Містер У***

Непогана річ

Недостатки:
    Пластик
  • Артур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Тренажер на декілька груп м'язів, компактний і зручний, за невеликі гроші допомагає качатись.

Достоинства:
    Ціна/якість, кількість режимів.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  GQbox

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Разноцветный

Как говорится – топ за свои деньги