- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороший помощник в частном доме. Достаточно выносливая батарея, спокойно можно пилить толстые ветки. В комплекте хорошая цепь. На что не обратил внимания, так это на подачу смазки. Она не автоматическая, но к этому привыкаешь.
- Достоинства:
- Хорошо работает
- Недостатки:
- Нет автоматической системы смазки цепи
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Ну таке собі
- Продавец Eligos
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Різав акацію та сосну на відпочинку. Пиляв для костра, пиляє та тяне добре.
- Достоинства:
- Легка, зручна
- Недостатки:
- Електропила, але хватає на довго
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
В користуванні майже три місяці, пилою задоволений. Висока якість заточування, тирса виходить великою, працює майже безшумно, не важка, можна довго працювати. Для прикладу абрикосу, яка належить до твердих порід в діаметрі 30 см досить впевнено та швидко спиляв
- Достоинства:
- Легка, зручна, відносно потужна, наявність двох акумуляторів, зручний кейс для транспортування
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Гарно пиляє за свої гроші. Для невеликих робіт у саду чи ремонтних робіт в будинку — те, що треба.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- ольга в***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товар прийшов швидко. Користуємось вже третій місяць, задоволені. В роботі легка і зручна. Добре підходить для садових робіт та розчистки чагарників. Якщо хтось зацікавився, не вагайтесь, рекомендуємо !
- Достоинства:
- Легка і не дуже гучна
- Недостатки:
- Тривала жарядка батареї
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Хороший товар на свої гроші. Пила легка в обслуговуванні і догляді. Підходить для садових робіт ідеально!
- Достоинства:
- Легка, зручна, досить потужна
- Недостатки:
- Акумулятори тримають недовго
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Ok
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилка ідеально працює.
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купувала чоловіку, щоб була на "підхваті" легка і зручна. Переживала щодо потужності, але дарма. Пилка-Супер. Зручно, легко, швидко, Цілий день була в роботі ( пиляв, підчищав, з перервами звісно) на вечір розрядився один акумулятор.
Ручне змащення - не проблема, вже звик.
Купила ще один акумулятор окремо, то здається, що він менш потужний, Бистро розрядився. Можливо треба пару раз розрядити-зарядити.- Достоинства:
- Достатньо потужна, легка у використанні.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Працює Ідеально
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилка дуже сподобалася. Недоліків немає, дуже вдобна. Все робе рітко і бистро!
- Достоинства:
- Працює на відмінно. Легка в користуванні.
- Недостатки:
- Коли почали собирати пилку, то помітили що немає інструкції. Це було не дуже приємно, але не дуже велика проблема.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все працює відмінно
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Прийшла своєчасно, зручна в використанні. Купували на дачу для спилювання невеликих сухих дерев.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилка виправдала мої очікування і навіть більше. Акумуляторів вистачило на - пів години,можливо не повністю були заряджені ,індекатора зарядки на батареях не має. Не очікував що така пилка буде різати такі грубі гілки.
- Достоинства:
- Легка, можна різати однією рукою
- Недостатки:
- Хотілося більш потужні акумуляторні батареї
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все працює.Сподобалось
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Інструмент обирали,спираючись на відгуки користувачів.Не помилилися.
Дуже задоволені швидкою доставкою.
Рекомендуємо продавця.І дякуємо за гарне обслуговування.- Достоинства:
- Пилка легка .Багато років користувався бензопилою.Є з чим порівняти.Для невеликого об'єму робіт в саду дуже зручна.
- Недостатки:
- Невелика ємність акумуляторів.
Але їх два)))
- Альона У***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
За такі кошти, дуже не погана пила. Легка, зручна, достатньо потужна. Чоловік задоволений.
- Достоинства:
- Легка, зручна, потужна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чекаю час коли зможу випробувати, думаю не підведе.
- Достоинства:
- Те що хотів: розмір, кількість акумуляторів, автоматична змазка цепу.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Игор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все працює
- Достоинства:
- Легка
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все работает хорошо
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова пилка
- Достоинства:
- Зручна,автоматичне впорскування масла
- Недостатки:
- Від вібрації може відходити акумулятор,
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилою задоволений, працює чудово, прийшла розібрана збирається легко, у мене просто є ще бензопила то я розібрався легко. Чисто для не товстих гілок, обрізки саду, зручно та легко. 2 акумулятори тримають добре.
- Достоинства:
- Невелика, легка, зручно користуватись
- Недостатки:
- Не знаю поки не знайшов користуюсь не довго
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дуже не погана пила.
Легенька,зручна та доволі потужна.- Достоинства:
- Зручна та не дорога.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Дякую гарне обслуговування.Задоволена покупкою.Легко працювати та повністю відповідає опису.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Недостатки:
- Не має
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Доставка швидка, пилка чудова, акамулятори прийшли заряджені.Зрізали три товстих і п'ять тонких гілок і ще заряд залишається. Заряджається десь годину півтори. Легенька, зручна. Масло подається шляхом натискання на м'яку прозору гульку.Все добре, дякуємо
- Достоинства:
- Ціна,мобільність,легка.
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром задоволенні. Ідеально підходить для не великих задач. Особливо добра річ для жінок
- Достоинства:
- Мащення ланцюга, компактна та великий об'єм АКБ
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Шакалов Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Товаром задоволений, рекомендую. Дуже полегшало обрізку дерев в саду. Дві батареї безперервно працювали дві години 30 хв. Думаю це нормально. Масло подається норм і його вистачає на довго.
- Достоинства:
- Можна працювати однією рукою.
- Недостатки:
- Слабкий зарядний пристрій. Одна батарея заряджається до 4 годин.Планую купити інший зарядний пристрій. Напильник не йде в комплекті.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
За такі кошти, супер
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
После работы в итоге понял что масло не поступает на цепь.Бак с маслом просто для красоты?
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все добре, але де інструкція,як тепер зрозуміти як нею працювати,дайте відповідь.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Купувала чоловіку на подарунок .Все супер, сподобалося.
- Достоинства:
- Хороший акумулятор
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Пилит шо бешена
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Все чудово але майже зразу тріснула захисна кришка корпусу.
Прошу заміни!!- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Поганий пластик
- Продавец Eligos
Добрий вечір! Якщо трісла кришка внаслідок механічного втручання з вашого боку, то це, на жаль, не гарантійний випадок.
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Працює нормаль,тестуємо далі !!
- Продавец Eligos
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS
- Дарья Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
Чудова пилка,легка у використанні,два акумулятори тримають добре