ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная пила ( пила ) садовая Vollyx Electric Saw с шиной 12» для дерева и веток, электропила + 2 аккумулятора 21В, кейс

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купувала не для себе, але тато задоволений. Сказав, що з цією пилкою значно зручніше ніж з іншими.

Достоинства:
    Швидко і якісно
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Все ок. Колоди сухої сосни пиляє

Достоинства:
    Компактна
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже зручна і компактна річ.

• Крістіна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка попрацювала нажаль не довго… Акумулятори обидва пропрацювавши один цикл не подають ознак життя.Індикатор на зарядному пристрої показує (зеленим) що вони заряджені, але вони не заряджаються…Звʼязатись з продавцем, щодо вирішення проблеми, поки що не вдалось…

Достоинства:
    Компактна і зручна
    Недостатки:
    Акумулятори які швидко вмирають
    • Продавец  Eligos

Добрий день! З Вами вже зв'язався наш менеджер для врегулювання питання, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат. Готові прийняти товар у сервісний центр на ремонт.

• Михайло О***

З акумуляторами все добре, але в середині відпадає провід. Якщо є знайомий з паяльником, проблема вирішується за кілька хвилин.

• Ірина М***

Все працює.
    Дякую за швидку доставку.

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже гарна і зручна. Працюю на будівництві кращого помічника не мае. Беріть не пожалкуете.

Достоинства:
    Дуже гарні батареї
    Недостатки:
    не вистачае метьевого гальма.
  • Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар сподобався для дому те що потрібно

Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка з врахуванням ціни непогана.
    Але має декілька несуттєвих недоліків.
    Слабенький зарядний пристрій, заряджає струмом 300мА. Один з акумуляторів був розбалансований і тому заряджався лише до 19.5В, замість 21В. Для балансування довелося кожну секцію дозаряджати окремо до 4.2В. Погано до ламелей припаяни провода що йдуть від BMS. Один от вібрацій відвалився. Треба пропаяти. Гвинт що натягує ціпок від вібрацій може зозкрутитись і загубитися. Треба зазделегідь нанести на нього краплю синього анаеробного фіксатора.
    Ще коли пиляєш не треба забувати підкачувати мастило, автоматичної підкачки тут нема.

• Максим П***

А чи не могли б Ви підказати як саме треба його підкачувати. Бо я зрізав дерево, бак мастила повний, а ціпок сухий, як я тільки не дивився, що не робив, нічого не можу додумати(

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка сподобалась, для дачі де є проблеми зі світлом дуже достойний варіант, ріже добре, дві яблуні спилив і порізав, поки без суттєвих нарікань. Цеп гостра, та і в руці сидить в цілому дуже зручно!

Достоинства:
    Розмір, легкість, два акумулятори, зручний кейс.
    Недостатки:
    Не дуже зручне розміщення болту для натягування ланцюга, відсутність будь якої інструкції.
  • Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка відповідає опису. Для роботи в саду краще мабуть лише сабельна, але у цієї свої переваги. Мої рекомендації

Достоинства:
    Можливість розпилу дерева діаметром до 20 см (тестував у лісі на заготівлі дров)
    Недостатки:
    Відсутність опису зборки. Якщо ніколи не користувався ланцюговою пилою, зібрати мабуть важко.
    • Михайло

Чого це лише 20см? Я пиляв більш ніж 30см. Просто треба пиляти з двох боків послідовно.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилку купувала на подарунок чоловіку.
    Чоловік задоволений
    Поки все влаштовує, пиляє добре.

Достоинства:
    Легка у використанні
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка супер, легко справилась з трьома яблунями, які спилялись цією пилкою повністю

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Петро У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купував як подарунок батьку, він не жалівся. Компактна, практична і доволі велика як за свою ціну. Він залишився задоволеним

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хорошая пила за свои деньги. Покупали на подарок папе, у него уже есть маленькая и средняя аккумулятроные пилы, но он хотел еще и большую. Конечно, он мечтал бы о такой, как у соседа - его аккумуляторная пила легко режет большой дуб. Но такая пила стоила бы раза в 3-4 дороже, а в пределах нашего бюджета, после проведенного серьезного исследования, мы остановились на этом варианте, и мне кажется, он лучший в этой ценовой категории. Да, ствол упавшего дуба у основания мы не рискуем пилить этой пилой. Но верхние ветки, тоже достаточно крупные, режутся прекрасно. Сосна средних размеров - без проблем. На мой взгляд, она не заменит полностью электропилу, все-таки мощность аккумуляторных приборов всегда ниже, чем электрических. Но даст вам мобильность и возможность пользоваться пилой там, где нет розетки. Мы пользуемся этой пилой полгода, полет нормальный.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже задоволена покупкою! Пила якісна, зручна у використанні та чудово справляється зі своєю роботою. Пиляє легко й швидко. Рекомендую!

Достоинства:
    якість, зручність, потужність, легкість у роботі, гарна комплектація.
    Недостатки:
    поки не виявила, оскільки користуюся недовго
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Якісна пила з двома батареями. добре працює. компактна.мобільна.

Достоинства:
    2 Батареї
  • Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пила сподобалась, ріже досить добре,в руках сидить добре, не важка, для жіночих рук саме те що треба. поки нарікань нема, подивимось як буде справлятись в опалювальний період

Достоинства:
    2 акумулятори, невелика вага
    Недостатки:
    Поки не знайдено
  • Николай А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Приобрёл инструмент, хорошо работает, лёгкий, удобный,но через неделю аккумуляторы перестали работать.
    Заряд показывает что заряжены,а пила не работает
    Хотелось бы узнать что можно сделать
    Заранее благодарен

Достоинства:
    Компактная,лёгкая,удобная
    Недостатки:
    Аккумуляторов хватило на неделю
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер для з'ясування деталей, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат.

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка потужна, відповідає на свої кошти

Достоинства:
    2 акамулятори
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Непогана пилка. Для періодичного використання те що треба.

• Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Приємна, солідна пилка. Із обрізкою дерев справляється добре.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість.
    Недостатки:
    Відсутність інструкції і мастила в комплекті.
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Бажаю міцного. Акумуляторна пилка працює добре

Достоинства:
    Два акумулятора
  • Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хороша пила. Брав на подарунок. Батько залишився задоволений.

Достоинства:
    Кейс, 2 акумулятори
  • Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

За таку ціну дуже класна пила.Зручно що є 2 акумулятори.

Достоинства:
    Потужна,не дуже шумна.
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Мушківська Т***

Пилка за свої гроші .
    Хороший помічник в саду і навіть можна дров нарізати.

Достоинства:
    Проста в використанні, легко збирається, тихо працює .
    Недостатки:
    Недоліків поки не знайшла
  • Дмитро К***

Все добре

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка прийшла швидко(хоч продавець вказує доставку протягом 8-и днів, отримали на 4-й). Має дві батареї, які прийшли зарядженими. Легенька, що як для жінки дуже зручно. Сподіваюсь, що в роботі покаже себе гарною помічницею

Достоинства:
    Недорога,легенька
    Недостатки:
    Немає інструкції
  • Николай Ч***

Для мангала сойдёт!

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Загалом добре. Але я так і не зрозумів, як правильно встановлювати ланцюг. І може виникнути ефект, як у дрилі, коли свердло обертається не в той бік...

Достоинства:
    Швидка доставка, низька ціна
    Недостатки:
    Відсутність інструкції — доводиться самому здогадуватися, як усе це збирається і працює
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Це в мене перша акумуляторна пилка. Треба ще потренеруватись. Взагалі не погано. В комплекті дві простенькі батареї, без індикаторів, вагою 520 грам.

Достоинства:
    Відношення ціна/якість
    Недостатки:
    поки не виявив
  • Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пила за свої гроші просто супер.
    Незамінна в саду і навіть можна дров нарізати.

Достоинства:
    Зручна в експлуатації.
    Недостатки:
    Поки немає.
  • Олександр К***

Гарна пилка!Все влаштовує!

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Один акумулятор не працює!!!!

Достоинства:
    Швидка доставка,добре запаковано.
    Недостатки:
    Не робочий акумулятор,на фото показує що заряджений,ставиш на пилу він не працює!
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер та домовився про обмін несправного акумулятора.

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Пилка працює добре. Продавець надійний, рекомендую.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Поки немає.
  • чайка і***

Все супер

• Татьяна Д***