- Софія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Купувала день народження сестри! Прекрасний вибір!
- Достоинства:
- Швидкі та ввічливі консультанти, смачно та не дорого
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Второй раз заказываю, качество чая по запаху ухудшлась, про вкус не говорю. Не думаю що это связано конкретно с браком, потому что два из трех вкусов чаев просто ужастные. Третий даже не пробывал. Заваривал как раньше и как написано на самой коробке.
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже прикро, що набір матча лате не виправдав ваших очікувань. Хочемо запевнити, що якість матча в наших наборах не змінювалась — ми працюємо з тим самим постачальником і контролюємо кожну партію.
Водночас смак матча може суттєво залежати від якості води (її мінералізації та жорсткості), температури приготування, а також пропорцій даної суміші. Занадто гаряча вода або вода з високим вмістом мінералів можуть впливати на смак і робити його більш гірким.
З радістю допоможемо розібратись у ситуації та підкажемо оптимальний спосіб приготування, щоб ви могли отримати найкращий смак.
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Все супер.
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Вперше замовила цей набір. Мені все дууууже сподобалось на смак. Приємний не гіркий. Навіть міксувала, 1 ложку матча анчан. Так теж смачно. Анчан взагалі вперше пила, і з задоволенням буду пити ще. Класно! Доставлено вчасно. Упаковано гарно, навіть можна на подарунок)
- Достоинства:
- Великий обʼєм, ідеальне пакування, нова дата виготовлення ( явно що користується попитом, тому не залежується)
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо!!!
Набір крутезний, всі смаки один краще іншого, важко визначитись з улюбленим :)
Просто супер, що все сподобалось)))
- ЗінаОтзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже смачні лате. В холодні дні саме те що треба, підіймає настрій. Дякую за пораду з приготуванням, замовлятиму ще.
- Достоинства:
- Смачно
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Обожнюю матчу Я поєдную матчу анчан (1ч.л.)з матчею лате (1ч.л) та вдвічі отримую задоволення
- Достоинства:
- смачно та корисно
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо вам за такий цікавий рецепт, обов'язково спробую також.
Насолоджуйтеся з користю)))
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже смачно!
- Достоинства:
- смачно
- Недостатки:
- не виявий
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо, що оцінили наш набір! Смакуйте на здоров'я!
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Відмінно
- Продавец USEFUL STORE
Смакуйте з насолодою та користю!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Мої улюблені напої. Дякую за швидку ще й безкоштовну доставку!!!
- Продавец USEFUL STORE
Ми неймовірно раді, що ви знайшли для себе корисні та смачні напої. Тож насолоджуйтеся, заряджайтеся енергією матча та до нових зустрічей!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Купувала сестрі на подарунок, дегустація вийшла неймовірна! Смакотааа)
- Продавец USEFUL STORE
Нам приємно, що подарунок сподобався! Дякуємо за відгук!
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Відкрив для себе нові незвичні смаки і всі чудові. Набір просто крутезний.
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо, що знайшли час для відгука. Набір справді класний, куштуйте з насолодою. Чекатимемо вас за іншими крутезними смаками)))
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Брав на подарунок, дуже сподобалося і приємна ціна. Вийшло класне асорті, якість супер!
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Приємно отримати всій улюблений анчан з чорницею в подарунок, матча просто чудова за вигідною ціною
- Достоинства:
- ціна та якість
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Це ідеальне поєднання смаку. Матча з ананасом мене приємно здивувало, точно мій фаворит. Дякую за анчан з чорницею, який йде в подарунок, ми додали лід і тапіоку, вийшов вишуканий, сучасний ще й корисний напій з кульками. Діти у захваті. Матча на мигдальному молоці дуже смачно. Дякую за якісний продукт!
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Все смачно. Покупкою задоволена. Дуже якісний чай, раніше купувала в стіках, навіть не варто порівнювати. Обов'язково спробую ще інші смаки.
- Достоинства:
- Просто супер
- Продавец USEFUL STORE
Нам дуже приємно, що оцінили наш продукт. Так, в нас всі смаки неймовірні. Тож до нових зустрічей і гарного вам настрою)))
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже сподобався набір. Якщо додати лід, то не тільки тонізує, але й освіжає. Ще не визначились який зі смаків улюблений. Анчан можна вживати на ніч, сподіватимусь, що сон покращиться. Хочеться спробувати ще інші смаки з матчею.
- Продавец USEFUL STORE
Супер, ми дуже задоволені, що чай вам сподобався! Будемо раді вас бачити ще й іншими нашими смаками лате)))