- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 2.3. Цвет: Бежево-белый
Дуже гарні горщики . Якість, ціна- супер
- Продавец WarmLeaf
Ми щиро раді, що ви поділилися своїм досвідом! Спасибі вам
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 1.3. Цвет: Бежево-белый
Дуже гарний горщик ! Матовий,якісний,не ковзає і виглядає стільово..ціна хороша.Все сподобалось ,дякую,замовлятиму ще інші розміри і кольори.Продавець на зв'язку,цікавиться чи все підійшло,сервіс хороший ,молодці!
- Достоинства:
- Красів як Аполон! Пакування супер класне ,я насилу розпакувала на пошті щоб оглянути,точно не розіб'ється в дорозі))
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец WarmLeaf
Дякуємо, що довіряєте нам і ділитесь своїм досвідом!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 2.3. Цвет: Бежево-белый
Дуже гарне кашпо.Відповідає фото та розмірам,матове,стійке на резинових стойках.Сподобалось,думаю замовляти інші розміри .Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Матове, та нековзає.
- Недостатки:
- Продавец WarmLeaf
Приємно чути ваші враження - дякуємо, що поділилися
- МаріОтзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 4.5. Цвет: Бежево-белый
Кашпо чудові. Відповідають за'явленим характеристикам. Продавець зв'язався, та відправив товар оперативно.
- Достоинства:
- Повністю відповідає за'явленим характеристикам
- Продавец WarmLeaf
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути вашу думку
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 2.3. Цвет: Бежево-белый
Класні кашпо, замовила вже собі різних кольорів і розмірів, виглядають естетично
- Продавец WarmLeaf
Ми раді, що змогли залишити гарне враження. Дякуємо за відгук!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 2.3. Цвет: Белый
Дуже гарне і якісне кашпо. Важке, стійке, має прорезинені ніжки і не ковзає по поверхні. Приємне на дотик, не марке, виглядає стильно й акуратно. Дуже задоволена покупкою!
- Достоинства:
- • Гарний вигляд
• Якісний матеріал
• Не ковзає
• Приємне на дотик
• Не марке
- Продавец WarmLeaf
Нам дуже приємно отримати ваш відгук! Дякуємо за довіру
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: WarmLeaf. Объем: 4.5. Цвет: Белый
Виглядає красиво та стильно, все сподобалось!
- Продавец WarmLeaf
Дуже вдячні за зворотній зв’язок, для нас це важливо