Отзывы покупателей о Отпугиватель кротов и грызунов ультразвуковой солнечный 4 шт автономный вибрационный репеллер вибропалка антикрот от мышей полёвок крыс землероек водонепроницаемый на солнечной батарее для защиты огорода газона сада растений комплект + гранулы AD49 (881)
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Працюють, маю різні аналогічні вироби. Саме цей відрізняється площею сонячної панелі ( наскільки воно виправдано, тести не робились, будемо вважати в півтора рази краще ).
По гучності тихіше за аналоги, але це більш мінус бо тому на кого вони повинні діяти мабуть теж комфортніше :) В цілому свою задачу виконують, а саме *сусід з перфоратором* кожну хвилину.
З недоліків що особисто в моєму випадку : не подобаються кішці, засипає землею :) але таке вона робить ще з одним видом ( який має металеву колбу ).
З приємного : відокремлена верхня та нижня частина, що робить більш гнучке встановлення, наприклад : закопати нижню частину ( звісно закривши отвір ) а верхню через додатковий кабель встановити там де є сонечко та не на землі що і термін служби збільшить і не буде заважити косити.- Достоинства:
- Вдала форма видимої частини, велика сонячна панель для заряду.
- Недостатки:
- Виходи конденсату дуже низько, тому або зручно косити газон або немає запотівання в дощ.
- Андрей Ш***Продавец: Ферунікс
Все було чудово до моменту отримання свого замовлення, швидко відправили, швидко Розетка доставила, комплектація відповідає опису але прислали іншу модель відлякувача без попереднього погодження. Втрачений час, не вирішена проблема, якщо є така проблема з наявністю товару, можна погодити іншу модель з покупцем, це також заощадить Ваш час та ресурси.
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Недостатки:
- Прислали іншу модель товару без попереднього погодження
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Поставили на городі бо шкода врожаю, прилади пищать, заряджаються та працюють без перебоїв, дійсно лякають
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Зовнішньо дуже солідні та якісні, а кротів такі ганяють, рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Всё работает отлично, мы довольны
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Добре справляється зі своєю функцією, зважаючи на те, що сусідні ділянки не заселені і повністю перериті кротами. Іноді певний кротик забрідає до нас але ми ближче в кротовиння ставимо цей відлякувач.
На даний момент кращого засобу чи пристрою не знайшли, хоча спробували багато що.- Недостатки:
- Кожні 20 сек видає певний звук
- Антон З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Отримав замовлення швидко. Дякую за відмінний сервіс!
- Достоинства:
- Легко підключаються, охайні на вигляд. Наразі працюють без дорікань
- Недостатки:
- Трапились браковані відлякувачі, але продавець відправив ще одну партію - всі були справні.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Усі відлякувачі вже в роботі, працюють цілодобово, цілком задоволений
- Достоинства:
- Ціна - якість, практичні, компактні
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Працюють самостійно, тільки потрібно поставити в місці де є сонце, поки подобаються
- Достоинства:
- Сонячне живлення, легко встановлюються
- Галина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Ефект проявився не одразу, згодом стало помітно, що кроти почали залишати ділянку
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Не виконує свою функцію, після встановлення система антикріт - не працює, повторні тунелі виникають біля самих девайсів.
Звук, не дивлячись на заглиблення у землю, добре чути людині, якщо перебувати на ділянці чи вікна будинку поруч з місцем встановлення - чути і дратує постійне пікання.- Достоинства:
- Заряджається від сонця, всі справні
- Недостатки:
- Не виконує функцію відлякування
- Продавец Ферунікс
Доброго дня, Ольго!
Дякуємо за ваш відгук.
Після отримання вашого звернення наш менеджер, вже зв'язався з вами, щоб детально розібратися в ситуації та допомогти з її вирішенням. Під час дзвінка ви повідомили, що наразі вам незручно розмовляти, тому ми обов'язково повторно зв'яжемося з вами найближчим часом.
Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми обов'язково допоможемо розібратися в ситуації та зробимо все можливе, щоб знайти оптимальне рішення.
Бажаємо вам гарного дня!
- Орися Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Хороші пристрої для дачі, корпус міцний працюють без постійного догляду, все подобається
- Достоинства:
- Автономна робота
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Після встановлення нових кротовин більше не помічала, головне розташувати пристрої по всій території
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Поки немає
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Для дачної ділянки чотирьох пристроїв вистачило, щоб охопити весь город
- Достоинства:
- Прості в використанні
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Поки не бачимо нових пагорбів, працюють
- Достоинства:
- Дієві
- Сніжана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Через чотири дні користування кроти перестали рити.Реально не риють!Хоча до цього боролася з ними майже місяць.
Продавець контактний та відповідальний!
Знімаю зірочку за те,що один відлякувач не працює і форма інша. - Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Все добре, працюють
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Всі пристрої були справними, працює чудово, легко встановлюються
- Достоинства:
- Простота та зручність
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Замовив комплект для дачної ділянки, нових бугрів поки немає
- Достоинства:
- Поки працюють
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Вчора отримала товар.
В однієї з чотирьох відлякувачів з однієї сторони випадає сонячна панель. Як бути?
Я так розумію що вона вже не буде працювати так як не є герметичною
Щиро можна поміняти одну штуку?- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Випадає сонячна панель
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Користуюсь вже місяць,все працює..
- Достоинства:
- Кроти прапали
- Недостатки:
- На разі невиявлено
- Леонід С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
У використанні трохи менше місяця, поки нових бугрів немає
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Кроти більше не турбують
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Встановив тиждень тому, нових бугрів немає. При отриманні перевірив не всі, одна не працює.
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
В одному місці з трьох час від часу підривають, сонця все ж не вистачає їм зараз, гранули думаю також допомогли, робила по інструкції, в цілому задоволена, але сподіваюсь буде краще
- Дария З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Вони кайфують від цих пищалок
- Достоинства:
- Ніяких
- Наталья І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
О'кей
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Кротів позбулись, що саме спрацювало сказати важко. Не риють, той добре. Навесні побачимо.
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Про кротів забули
Продавець контактний- Достоинства:
- Нових горбів немає
- Недостатки:
- Поки немає
- Вацлав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Замовляли наприкінці серпня, протягом вересня кротів позбулись, коли бачу, що починає рити ставлю одразу два. Питання до продавця: чи можна окремо докупити гранули, які Ви давали у подарунок?
- Достоинства:
- Позбулись кротів
- Продавец Ферунікс
Добрий день, Вацлав Георгійович! На цьому тижні додамо, скинемо Вам в кабінет Розетка посилання на карточку, коли промодерують. Бажаємо гарного дня!
- Дария З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Абсолютно не ефективний засіб
Пищить і на тому все
Горбів тільки більше
Мені навіть здається, що кротам подобається цей писк )- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Пищить без толку
- Продавец Ферунікс
Добрий день, Дарія Володимирівна! В нас Ви не замовляли 10 відклякувачів. Стосовно наших відлякувачів та засобів, які ми додаємо в подарунок все має працювати, в тому числі, про це свідчать дописи та методи боротьби від інших користувачів. Радимо, щоб тінь на них не попадала. Також врахуйте той факт, що зараз сонця майже немає. Бажаємо гарного дня!
- Дария З***
4 тих що брала у вас не ефективні ( подумала замало) докупила у інших ще 10 шт ( бо по ціні було вигідніше ніж у вас ) теж ефекту ніякого . Після вашого дзвінку я вам розказала що до чого . Все.
Акцент відгуку на ваші 4 , і вони не працюють. - Продавец Ферунікс
Зарядіть їх достатньо на сонці, приберіть від туй, поставте біля нори, в нори додайте додаткову приманку, яку ми давали, прочитайте інструкцію. уникайте металевих конструкцій поруч. Бажаємо гарного дня!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Працює
- Недостатки:
- Від дощу запотіло захисе скло Алеж заряджає!
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Поки все ок. Працює. Кроти пішли до сусіда)
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки нема
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
Відлякувачі працюють навіть вночі. Боролася з кротами комплексно. Поставила ці штуки майже по межі з сусідами, звідки вони і пруть. Нових горбів в зоні дії не має.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
За три тижні кротів вивели, також додавали в нори гранули, які продавець поклав у подарунок. Цікаво тепер чи надовго позбулись, слідкуватиму тепер. І як вони далі поводитимуть. Але я задоволений. Дякую!
- Достоинства:
- Працюють
- Лиана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ферунікс
дуже рекомендую цю компанію. Відправили додатковий прилад навіть у вихідний. Дуже відповідальні хлопці. Кроти пішли до сусідів :)