Отзывы покупателей о Фитбол (Мяч для фитнеса, гимнастический) глянец OSPORT 65 см (OF-0018) Серый

Оценка пользователей 4.43/5
  • Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fintoka

Який же він вонючий. Три дні лежав на балконі, потім мила з милом, потім знову лежав. Накачали, один раз позаймалася на ньому і знову винесла на балкон. Запах дуже сильний.

Достоинства:
    Пружний
    Недостатки:
    Без насоса.
    Малий трохи для мене ростом 167см , потрібно було брати 85 см або 70см.
    • Продавец  Fintoka

Катерина,дякуємо за відгук. Після розпакування нові вироби з ПВХ можуть мати тимчасовий виробничий запах, який поступово вивітрюється. Сподіваємося, надалі використання товару буде комфортним для Вас.Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Дарина К***

Чудовий товар, оперативна відправка

• Продавец  Fintoka

Дарина, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою ! Гарного користування!

• Роман Б***

Все як в описі.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Трохи відразу є запах
    • Продавец  Fintoka

Роман,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fintoka

До товару питань немає. Прошу переглянути комунікацію магазину. Не телефонуйте в 9 ранку на вихідних, можна просто відправити реквізити для оплати повідомленням. Потім поки товар дійшов до пункту видачі, надійшло ще до 10 повідомлень, це зайве.
    В пункті видачі виникли складнощі, відмовлялись видати замовлення без додатку. Скачати додаток було на той момент складно, оскільки не було електрики і мережі інтернет.

• Продавец  Fintoka

Дякуємо за зворотній звязок!) Обов'язково примемо до уваги. Приємного використаня)

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fintoka

Фітбол якісний, відправили та доставили швидко

• Продавец  Fintoka

Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!

• Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fintoka

дуже гарний м'яч для користування. немає неприємного запаху гуми

• Продавец  Fintoka

Дякуємо за відгук!) Приємного використання)

• Богдана К***

Використовуємо кожного дня

Достоинства:
    Дуже крутий мʼяч для заняття
    • Продавец  Fintoka

Богдана,дякуємо Вам за відгук!Ми дуже раді,що Вам сподобався фітбол!Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)