- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Приємний смак, дуже м'який. Додаем ще молока і смакуєм без цукру! Ням-ням-ням
- Достоинства:
- М'який смак
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
М'який, ніжний смак! Дуже приємний, і головне, корисний напій!
- Достоинства:
- Смачний і корисний
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Смачний, насичений, беру вже вдруге. Допомагає відновити енергію, коли вдень « сідає батарейка » Рекомендую.
- Янина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Чудовий смак та аромат. Доставили швидко
- Продавец USEFUL STORE
Нам дуже приємно за таку оцінку матча лате на мигдальному молоці, смакуйте з задоволенням)
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Вперше спробувала матчу — цікаво, незвично і дуже атмосферно.
- Достоинства:
- Альтернатива каві)
- Продавец USEFUL STORE
Нам приємно, що цей чай вам сподобався, він справді дуже смачний :
Дякуємо що знайшли час для відгука!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Беру вже не перший раз, дуже подобається цей чай.
Дякую за хороший сервіс.
Продавця рекомендую- Достоинства:
- Смак, якість, обслуговування.
- НАТАЛІЯ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
- Достоинства:
- Недостатки:
- не смачно, дуже водянисте, хоч всип всю упаковку в чашку.
- Продавец USEFUL STORE
Добрий вечір, хочемо повідомити, що відгуки не видаляються, ми раді будь якій оцінці, це робить нас кращими. Ви залишили всій відгук не на товар, а на магазин, тобто на обслуговування. Там була і надана відповідь теж. Щодо смаку, то цей напій зарекомендував себе з гарної сторони серед наших покупців і має насичений смак. Напевно не ваш смак або приготували не у вірній пропорції. А вам бажаємо вам знайти найкращий чай матча лате. Гарного вам вечора!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Товар прийшов швидко, пробний зіп-пакет упакований додатково в естетичну та інформативну коробочку. Смак відмінний, відрізняється молочного, сподобається тим, хто любить смаки "амаретто", "горіховий"... Трав'янистий смак м'яко відчутний. Чудова корисна альтернатива класичному лате (на кавових зернах).
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Чай смачний і якісний. Обслуговування на високому рівні.
Рекомендую і товар, і продавця- Достоинства:
- Якість, доставка, обслуговування.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Матча Лате на мигдальному молоці — це справжній зелений ритуал мого дня! Ніжний смак, природна енергія та гармонія в кожному ковтку. Рекомендую всім, хто цінує здорові й смачні напої.
- Достоинства:
- Ніжний смак
- Недостатки:
- не має
- ЕльдарОтзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Понравилось
- Достоинства:
- Вкус, эффект
- Продавец USEFUL STORE
Щиро вдячні, що знайшли час для оцінки та відгука! Це поєднання японського чаю матча та мигдалю виявилось справді дуже смачне)
Куштуйте за здоров'я та до нових зустрічей!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Вперше спробувала. Мені сподобалося. Приємний м'який смак. Обслуговування на відмінно: одразу зателефонували, дали консультацію, швидко відправили. Дякую.
- Ілона Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже смачно!!! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Смакота!!!!
- Продавец USEFUL STORE
Супер! Дякуємо вам за високу оцінку цього напою. Він дійсно неймовірний та ніжний)
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дякую за товар та зручну доставку
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо вам за відгук та оцінку нашого продукту! Смакуйте з користю!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Раніше вже замовляла тут матча лате на сухому молоці, але захотілося спробувати щось нове, на мигдальному дуже смачно і ніжно. Трішки екзотично
- Продавец USEFUL STORE
Щиро дякуємо, що цінуєте наші вершкові коктейлі. Приємно, що цей смак вам теж сподобався) До нових зустрічей)
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже смачно!!!
- Продавец USEFUL STORE
Так, поєднання матча з мигдальним молоком це супер смак! Смакуйте з користю)))
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Все сподобалось, дякую
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо, що оцінили наш вершковий коктейль. Смакуйте з насолодою!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Матчу вперше спробувала нещодавно в кав'ярні. Тепер лате готувати буду вдома, дуже просто і смачно, мигдаль посилює смак та гарно поєднується з матча. Ще хочу спробувати інші смаки з сублімованими фруктами. Дякую продавцю за надану пораду по приготуванню.
P.S. Напій гарно заряджає енергією, не гірше ніж кава!- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо за відгук! З радістю чекатимемо вас за новими смаками та порадимо найсмачніші напої. Смакуйте з задоволенням)))
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Смак цікавий та приємний. Дуже сподобався. Мигдальне молоко як кокосове це вогонь, мій топ
- Достоинства:
- Смачно та корисно
- Недостатки:
- швидко закінчується
- Продавец USEFUL STORE
Приємно знати, що наші вершкові коктейлі вам подобаються. Наші матча лате дійсно здатні викликати корисну залежність і ви вже напевно під їх впливом, тому швидко і закінчується :)
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Смакота! Мигдальне молоко + матча і отримав ніжний напій, та ще й добре бадьорить, п'ю замість кави. Продавець ще й порадив як заварювати.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Неочікуване поєднання з мигдальним молоком. Я смакую з насолодою, а от чоловікові більше сподобався на кокосових вершках. Відповідальний продавець, одразу зателефонували і розказали як готувати. Дякую, вдалих продажів!
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Раніше куштували на кокосових вершках, просто неймовірний смак. Але вирішили ще спробувати на мигдальному молоці, ну це не просто смачно. Мінус, що швидко закінчується)
Дякуємо продавцю за консультацію, швидко зв'язались та відправили того ж дня.- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо, що знайшли час для відгука. Приємно читати теплі слова. Смакуйте з насолодою!!!
- Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Сподобався чай, гарний смак та бадьорить. Швидко зв'язались та розказали як готувати. Дякую за безкоштовну доставку.
- Продавец USEFUL STORE
Ми вдячні вам за відгук! Смакуйте з задоволенням)
Чекатимемо вас ще й за іншими нашими суперовими смаками матча лате!!!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
Дуже ніжний і водночас насичений смак. Поєднання матчі з мигдалем це щось нове.
- Достоинства:
- неймовірний смак
- Продавец USEFUL STORE
Дякуємо за оцінку! Ми намагалися створити ще один дивовижий та ніжний смак для матча лате. Смакуйте з задоволенням)