Отзывы покупателей о Двухъярусный органайзер подставка поворотная полка круглый со съемными полками контейнер вращающийся 360° кухонный пищевой для хранения продуктов снеков овощей фруктов закусок специй для кухни кухонного стола столешницы белый пластик 3DTOYSLAMP

Код:  519924414
Оценка пользователей 4.93/5
  • Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручна конструкція органайзера, але його повортна функція залишає бажати кращого (нижня полиця при повороті подекуди злегка торкається полиці, через що поворот не такий плавний, як хотілося б).

Достоинства:
    Зручна конструкція
    Недостатки:
    Повортна функції не ідеальна
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Яна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже зручна штука, порядок і дістать легко.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Яно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Теперь на столе порядок) Два яруса хорошо разделяют продукты, и всё видно сразу, не надо долго копаться. Сам поворот на 360° работает плавно, крутится легко.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Павло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Легко обертається, є два яруси для кращого огляду речей. Пластик міцний.
    Рекомендую для порядку на кухні.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олесю! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже зручно, все поміщається і легко крутиться.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очень удобный органайзер — все хранится красиво и компактно, а крутящаяся основа реально экономит место на столе. Советую!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Аріадна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очень удобный органайзер, помогает поддерживать порядок на кухне.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аріадно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Каріна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очень удобно, что полка поворотная и двухярусная — всё на виду и под рукой. Компактный органайзер помогает поддерживать порядок на кухне.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Каріно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Мирон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Мы взяли такую подставку на кухню, чтобы избавиться от бардака на столе, и не пожалели. Круглый механизм крутится плавно, всё удобно видно и можно быстро достать нужное. Два яруса реально экономят место, хоть и кажется, что вещь компактная. Теперь порядок и продукты всегда под рукой, что очень удобно в повседневной суете.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Мироне! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Радію, що тепер спеції не влаштовують бардак)

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тарасе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Клас, я задоволена. Невелика, як раз те , що мені треба, (бо в мене стіл маленький, не було місця розставляти все. ) і добре те, що крутиться) дуже зручно

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аліна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Обертання на 360° дозволяє легко дістати будь-який продукт, не виймаючи все з холодильника.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Підставка гарна, доставка швидка, товар надійно упакований.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня. Єлизавето! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валерия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудова підставка, компактна, але містка!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валеріє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Двоярусна підставка 24,8 х 24,8 х 15, 3 см органайзер-трансформер, етажерка зі знімними полицями з обертанням на 360° для зберігання продуктів, снеків, овочів, фруктів Біла 3DTOYSLAMP