Отзывы покупателей о Ножницы кухонные универсальные ножницы для рыбы мяса птицы овощей кухонные ножницы Black Kayfovo KSc-1

Оценка пользователей 4.68/5
  • Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Міцні, монолітні ножиці. Якість на висоті!

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Міцні, гострі, не тупляться. Рекомендую!

• Крістіна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Легко миються, не іржавіють. Рекомендую для щоденного використання на кухні

• Микита З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Чудово ріжуть рибу для оброблення, якісні. Дякую!

• Дарія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Ножиці ріжуть добре. Лаконічний дизайн, нічого зайвого. Рекомендую.

• Олег Т***

Якість відмінна.

• Ирина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Брала для рыбьих плавников и костей.
    Я довольна.

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Нічого нк ріжуть Ні рибу ні птицю Просто "жують". Хочу повернутм товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не ріжуть а жують
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - написали вам в особисті. Вирішимо проблему.

• Сергей М***

Ножиці чудові. Ріжуть як треба

Достоинства:
    Добре ріжуть
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  Lemeshop

• Ала Ч***

Гарна якість!

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Черный

Дякую за доставку, ножиці справді чудові хоть і не такі як на картинці, але якість відмінна

Достоинства:
    Кістки ріжуть на ура, терпіти не можу різати плавники на рибі а тут раз і готово
    Недостатки:
    Поки ще не було
    • Продавец  Lemeshop

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Черный

На картинке с накладками .а прислали без.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Перепрошуємо за непорозуміння – на фото дійсно була вказана інша комплектація. Ми вже виправили інформацію, щоб не вводити клієнтів в оману. Якщо для вас важливо отримати товар саме з накладками – будь ласка, напишіть нам, і ми запропонуємо варіанти вирішення (обмін або підбір потрібної моделі)

• Сергей Ш***

Дякую.але все нормально.хай будут такі

• В'ячеслав П***

Ножиці подобаються
    Спасибі за швидку доставку!

• Никита В***

Класні ножиці. Ріжуть буквально ВСЕ! Рекомендую

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Ножиці 10 з 10. Круто ріжуть рибу та м'ясо, зручні та гострі.

• Світлана С***

Відмінні ножиці! ніяких недоліків

• Артур Б***

Ножиці класні!

• Диана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Черный

Хороша якість! Не пожалкувала що купила.

• Діана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Черный

Ножиці гострі, мені подобаються. Використовувати зручно! Рекомендую!

• Никита Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Якість товару супер! Все відповідаю опису!

• Данил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Черный

Ножиці супер! Ріжуть прекрасно.

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет ручек: Серебристый

Ножиці круті, гарно ріжуть рибу