Отзывы покупателей о Овощечистка для овощей и фруктов чистилка для овощей картофелечистка Green Kayfovo VPeel-1

Оценка пользователей 4.67/5
  • Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Дуже погано чистить зовсім незручно я би сказав гроші на вітер навіть картоплю і моркву не можу почистити

Достоинства:
    Недостатки:
    Не чистить
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Чистить картоплю швидко, яблука теж. Леза не іржавіють, легко миються.

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Підходить для картоплі, моркви, яблук, огірків тощо. Краща альтернатива дешевим китайським ножам-чисткам.

• Поліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Якiсна овочечистка. Ручка ергономічна, лежить у руці як влита, не вислизає

• Карина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Зручна річ за приємну ціну. Яскравий зелений колір легко знайти в ящику.

• Микита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Хороша чистилка для овочів. Гостра, зручно лежить у руці, чистить швидко.

• Уляна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Чистить овочі з мінімумом відходів! Шкірка знімається тонким шаром, м'якоть майже не зрізається.

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Вона неймовірно гостра, зручна, легка і чудово виглядає.

• Микита Б***

Мені сподобався товар

Достоинства:
    Легко користуватись, легко мити, х доставкою проблем немає

• Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Швидко прийшла. Абсолютно звичайна зручна овочечистка.))

Достоинства:
    Швидко забрала
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр Е***

Виконує задачу на 5

• Екатерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

2 звезды оставила на качество пластика,в остальном не оправдывает своей функциональности

Достоинства:
    Пластик
    Недостатки:
    Не чистит овощи
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що овочечистка не виправдала очікувань у використанні. Звертаємо увагу, що ефективність очищення напряму залежить від правильного кута та сили натиску, а також типу овочів (м’які або з твердою шкіркою). Лезо виготовлене з нержавіючої сталі та розраховане на побутове використання. Якщо товар не виконує свою функцію належним чином, рекомендуємо звернутися до нас у приватні повідомлення — ми обов’язково допоможемо вирішити питання.

• Дмитро К***

супер

• Камила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Все добре, гарно чистить овочі

• Оксана А***

Якісна

Достоинства:
    Гарно чистить овочі
    • Продавец  Lemeshop

• Маргарита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Замість фіолетової, прислали рожеву. Сама чистка така собі, орієнтувалась на відгуки, та по факту справляється з задачею на 3. Повної ціни не варта точно.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Знімає багато зайвого, потрібно прикласти зусилля.
    • Продавец  Lemeshop

• Ісаєва О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Товар підійшов, користуюсь із задоволенням, нарікань немає. Дякую

• Игорь К***

Все добре

• Даніел Г***

нормас

Достоинства:
    міцний матеріал,добре заточена
    Недостатки:
    дорого
    • Продавец  Lemeshop

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Чудово! Товар відповідає опису, якість хороша.

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Зручна та гостра, чудово справляється з овочами

• Никита М***

Дякую, чистить відмінно

• Поліна С***

Відмінно справляється з картоплею

• Ілля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Гарна овочечистка, приємна на дотик та круто чистить овочі

• Інга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Чистілка якісна! Для овочей ідеально.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Фиолетовый

Чистілка чудова, леза гострі! Рекомендую!

• Станіслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Супер! Зручно та якісно. Чистить овочі ідеально, не зрізає багато.

• Поліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Мятный

Зручна та гостра, картоплю чистить без проблем!