Отзывы покупателей о 3,5-дюймовый IPS-дисплей (экран) 320x480 USB
- Ян Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ModeX
Купував розраховуючи на готове рішення, просто підключити, скачати пз і готово, але «з коробки» нормально запустити його не вдалося
экран не бачив мою GPU RTX5070Ti, а готове ПЗ SmartMonitor фактично не працювало з моєю конфігурацією (його скачування з китайського сайту де все на китайському це окрема тема)
У результаті довелося пройти цілий квест: шукати сумісний форк ПЗ на гітхаб, адаптувати HID-підключення під Windows, розбирати формат .dat тем та систему тегів, налаштовувати LibreHardwareMonitor, окремо виправляти визначення RTX 5070 Ti, CPU, RAM та NVMe SSD.
Зрештою все запрацювало але не з рідною програмою а зі скриптом на python - який запускається з ярлика
Сам екран хороший, яскравий, але програмна частина сумна
Приколгоспив його до ніжки стола - норм- Достоинства:
- яскравий, працює
- Недостатки:
- може не працювати з коробки через дуже слабке ПЗ
- Продавец ModeX
Дякуємо за детальний коментар. Дисплеї перевіряються перед продажем на коректне виведення даних, а для швидкого старту ми додаємо україномовну інструкцію.
Програмна частина дійсно залежить від оновлень бібліотек датчиків: базове ПЗ від виробника повільніше адаптується під нові покоління заліза, такі як RTX 50-ї серії.
Раді, що сам екран оцінено позитивно і вам вдалося реалізувати потрібний функціонал.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ModeX
Не працює.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недоліки присутні.
- Продавец ModeX
Доброго дня. Перед відправкою ми обов'язково тестуємо кожен дисплей, пристрій відправлявся повністю справним. Шкода, що ви не повідомили про проблему протягом передбачених 14 днів.
На знімку екрана у відгуку, на жаль, зображення нечітке і деталі помилки розгледіти неможливо. Зазначимо, що для роботи дисплея обов'язково потрібне налаштування відповідного програмного забезпечення. Також, як вказано в інструкції, підключення необхідно виконувати безпосередньо до USB-порту на материнській платі (на задній панелі ПК), а не через роз'єми на корпусі чи подовжувачі.
- Женя К***Отзыв от покупателя. Продавец: ModeX
Китайский хлам
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непрацездатна іграшка
- Продавец ModeX
Вітаємо, шкода, що у вас склалося таке враження.
Всі дисплеї проходять обов'язкову перевірку на працездатність перед відправкою. Модель виконана в надійному металевому корпусі та має якісне складання.
З моменту замовлення минуло вже 2 місяці, і якщо пристрій не працював або виникли складнощі з налаштуванням (наприклад, з софтом або підключенням), ви могли звернутися до нас для обміну чи повернення в стандартний 14-денний термін.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ModeX
Трохи прийшлося погратись з по . А так все ок!
- Продавец ModeX
Цінуємо ваш вибір та час, приділений написанню технічного відгуку.
Налаштування софту для таких моніторів дійсно може вимагати трохи часу, але це дозволяє гнучко вивести всі необхідні показники системи.
Нехай дисплей служить надійно та допомагає зручно моніторити параметри ПК.
- Ростислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ModeX
Все працює
Але хочу попросити додати в опис товару сайт для завантаження тем для цього дисплею- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ModeX
Дякуємо за відгук! Нам приємно, що дисплей працює належним чином.
Ми намагалися додати посилання, проте за правилами маркетплейсу це заборонено, тому інформацію Rozetka видалила з опису.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ModeX
Все супер
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец ModeX
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що все сподобалося. У вас справді суперська система, а екранчик дуже класно й гармонійно вписався. Нехай користування приносить лише задоволення! - Андрій П***
Друже, підкажи, що в тебе за корпус?)
- Сергій К***
Привіт друже.
Корпус Thermaltake Level 20 HT Black (CA-1P6-00F1WN-00)