Отзывы покупателей о Теплица садовая 3х2х2 м сборной арочный парник для огорода 6 кв. м² с окнами с армированной плёнкой Garden Line Зеленая

Код:  521620139
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 4. Ширина: 2.5

Зібрав без проблем. Натягнув плівку. Все чудово. Парник працює. Легко переміщувати по ділянці.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 4. Ширина: 2.5

Замовили цю польську, а надіслали українську. Добре хоч повернули різницю, але таке собі, особливо після слів "зробимо все як найкраще" під час підтвердження замовлення телефоном.

Недостатки:
    Надіслали не те замовлення
    • Продавец  EUROSMILE

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук та за те, що допомогли нам стати кращими. Нам прикро, що ситуація з брендом виробника викликала у вас неоднозначні емоції, проте ми вдячні за конструктивний діалог під час нашої телефонної розмови.

Хочемо пояснити для наших майбутніх покупців: ми співпрацюємо з кількома європейськими та вітчизняними торговими марками. Оскільки виробничі потужності та технічні стандарти (лекала, щільність плівки, діаметр труб) у цих брендів ідентичні, ми іноді пропонуємо аналогічну заміну, щоб клієнт не чекав на поставку з-за кордону, а міг розпочати сезон вчасно.

Для нас принципово важливо, щоб очікування клієнта збігалися з реальністю, тому:

Ми підтвердили, що якість отриманої вами теплиці повністю відповідає заявленим характеристикам польського аналога.

Негайно компенсували різницю в вартості, щойно ви звернули на це увагу.

Наша фраза "зробимо все як найкраще" базувалася на бажанні забезпечити вас якісним товаром без затримок у доставці з наших складів. Ми раді, що зрештою питання було вирішене на вашу користь.

Як жест доброї волі та подяку за ваше розуміння, ми хочемо надати вам додаткову знижку 5% на наступне замовлення. Впевнені, що теплиця чудово прослужить вам не один сезон!

З повагою, відділ клієнтської підтримки.

• Дмитро М***

Гарна річ

• Продавец  EUROSMILE

Дякуємо за гарний відгук! Бажаємо приємного користування!

• Віта Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Высота: 200. Длина: 3. Ширина: 2

Дякую

• Продавец  EUROSMILE

Щиро вдячні за високу оцінку!