- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Гарна мийка, добре працює, швидко доставили. В комплекті все відповідає. Добре виручає в холодну пору року.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Мийка просто супер. Користуючись, я задоволений.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
непогано за свою ціну
- Недостатки:
- шланг поганої якості
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня.
Дякуємо за позитивну оцінку! Приємно знати, що ви задоволені співвідношенням ціни та можливостей нашої акумуляторної мийки.
Щодо вашого зауваження про шланг, хочемо надати декілька професійних порад, які допоможуть зробити роботу з інструментом зручнішою:
Шланг у комплекті виготовлений зі спеціального м’якого полімеру, щоб забезпечити його легкість та компактність при транспортуванні. Це важливо для мобільних пристроїв, що працюють від акумулятора.
Якщо після розпакування шланг зберіг заломи від транспортування, рекомендуємо на декілька хвилин занурити його у теплу воду. Це поверне йому еластичність, він стане рівним і не перегинатиметься під час забору води.
Обов'язково перевірте щільність кріплення швидкознімного конектора. Якщо шланг «підсмоктує» повітря, тиск на виході може бути нижчим за заявлений.
Ми постійно працюємо над покращенням комплектації, тому обов'язково передамо ваш відгук виробнику. Бажаємо легкого та швидкого миття вашого авто!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Як на свою ціну мийка не погана. Оцінка 8 з 10 так як є незначні недоліки, але на саму мийку ніяк не впливають.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Слабкий акумулятор, твердий шланг для подачі види
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за позитивний і об’єктивний відгук — приємно, що мийка виправдала очікування й отримала високу оцінку.
Щодо зазначених моментів:
Акумулятор у цій моделі дійсно має компактну ємність, оскільки виробник зробив акцент на мобільності та легкій вазі пристрою. Для тривалих робіт передбачена можливість використання другого запасного акумулятора (який часто входить до комплекту).
Шланг для подачі води виконаний із жорсткішого матеріалу, щоб уникнути заломів і перекручувань під час роботи — це забезпечує стабільний тиск і довший термін служби.
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ваш відгук допомагає іншим покупцям зробити свідомий вибір, а нам — ставати ще кращими.
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777
Купувала чоловіку на поларунок. Він задоволений 10 з 10
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- СтаніславПродавец: Brands_Market7777
Мало того, що товар йшов 5! днів, так ще й опис не відповідає дійсності. Якщо не знаєте що таке 48Vf то вчить матчастину. Які 48 вольт, якщо зарядка на 12? Які 40 бар тиску при таких комплектуючих? Гарних вам продажів...
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- У відгуку
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш коментар.
Нам шкода, що у вас склалося негативне враження ще до використання товару. Дозвольте надати декілька пояснень щодо згаданих у відгуку моментів:
Позначка “48Vf” — це умовна маркетингова назва, яка використовується багатьма виробниками для позначення сумісності акумуляторів певного типу. Вона не є прямим еквівалентом до напруги в 48 Вольт і не означає, що зарядний пристрій має видавати саме таку напругу. Акумулятори для подібних портативних пристроїв зазвичай мають номінальну напругу 12–21 В, а зарядна станція адаптована саме під них.
Щодо тиску — показник у 40 бар також є піковим або теоретичним (у межах можливостей пульверизатора за певних умов) і відповідає заявам виробника. Ми надаємо інформацію згідно з офіційними специфікаціями, не редагуючи технічні значення самостійно.
Щодо доставки — термін у 5 днів перебуває в межах стандартних умов логістики на маркетплейсі. Ми оперативно обробляємо замовлення, однак остаточний час доставки залежить також від роботи служби доставки, що, на жаль, не завжди залежить безпосередньо від продавця.