Отзывы покупателей о Боксерські рукавиці RDX F6 MATTE PINK-12OZ (капа в комплекті)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Маркіян Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Черный

Не поставили капу, замітив тільки коли забрав)

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 16. Цвет: Золотистый

По рукавицях усе топ, але замовляв їх спеціально, бо йде капа у подарунок. А прийшла капа іншого кольору, і все одно доведеться дозамовляти капу в іншому місці

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
      Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Черный

Завжди залишаю відгуки, і сьогодні не буде виключення. Гарна якість пошивки, швів, матеріалу. На руках сидять зручно, плотно, і головне комфортно. Великий плюс є наявність в комплекті капи в коробці, хоча мені більш коробка важливіше Капа подарункова не така як на фото, та і я не впевнений, що дорослому підійде, тому буду використовувати свою.
    Головне ціна нижче ніж в магазинах міста, і товар сертифікований!!! В комплекті йде картка аунтефікації, де зайшовши на офіційний сайт через QR код, і ввівши код яких схований за захистом як лотареї, ви отримуєте інформацію, що продукт ориганільний.

Достоинства:
    Ціна, коробочка з капою в комплекті
    Недостатки:
    Немає, після спарингів може доповню.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.

Капа доросла вік 11+. Це базова капа яка іде маленьким бонусом. Вона може відрізняється від тієї що на фото самим дизайном, але за матеріалами ні - це один виробник. Ми даємо капу в подарунок уже тут для Українських покупців, і даємо ту яка є на момент відвантаження товару - не завжди є в наявності саме та капа що на фото.

Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• давид
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Черный

Перчатки хорошие, по размеру подошли, все шикарно, руки меньше потеют чем в других.

Достоинства:
    продуваемость, материалы

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Белый

Рукавиці 10 з 10, гарно сидять на руках. Всім раджу

Достоинства:
    Гарна якість

• Ивашко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный

Залишила коментар на гарантійну заміну, ніякої відповіді.

Достоинства:
    гарний вигляд зовнішній
    Недостатки:
    порвалися рівно за 14 днів
  • Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10. Цвет: Красный

Перчатки за ці гроші дуже якісні, на руці сидять дуже комфортно. Колі поклали не той, але це не критично. На капу не розраховуйте бо вона не супер, купив іншу. Але все ж таки перчатки гарні

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Вес: 8. Цвет: Черный

Не рекомендую. Сьогодні подарували дитині і вона їх одягнула вперше. Відразу тріснув внутрішній шов. Це ще вона не була на тренуванні. Взагалі сумніваюся щодо оригінальності продукції у даного продавця.

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный

Перчатки оправдали ожидания, отлично выглядят и сделаны добротно, не к чему придраться – рекомендую!

Недостатки:
    нету

• Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный

Топові рукавиці, варті своїх грошей. Витривалі, не рвуться, кріпко фіксуються на руці, пружні, рука не пітніє. Капою не користувався адже є своя, але буде як запасна

Достоинства:
    комфортні, міцні

• Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12. Цвет: Черный

Класні рукавички, онук задоволений!!!

• Олексій К***
    Продавец: Rozetka. Вес: 14. Цвет: Красный

Дуже не якісний товар. Через місяць на зап'ясті потріскался матеріал. Краще брати щось інше

Доброго дня.

Якщо Ви ознайомитесь з відгуками, то рукавичка досить хорошої якості. І про потріскане зап'ястя раніше ніхто не повідомляв.